Alternativni načini iskanja vaših srečnih loterijskih številk

Strategija loterije

2023-02-07

Eddy Cheung

Kvote na loteriji so vsem dobro znane. Tudi če ne poznate konkretnih številk, ste verjetno že slišali vrstice, kot je "verjetneje vas bo zadela strela." Kljub temu neizpodbitnemu dejstvu precejšen odstotek prebivalstva uživa v loterijskih igrah. To je prijeten način, da se ločite od nekaj dolarjev, medtem ko sanjarite o tem, kako bi se spremenil vaš obstoj, če bi čudežno pridobili ogromno bogastvo.

Alternativni načini iskanja vaših srečnih loterijskih številk

Če želite popestriti svojo loterijsko izkušnjo, poleg tega, da vržete denar in naključno izberete srečko, lahko poskusite več "alternativnih" načinov izbire svojih številk. Če želite izvedeti, preberite ta članek kako izbrati loterijsko številko od česar koli, od nočnega neba do nočnih sanj.

Ustvarjalno iskanje dobitnih loterijskih številk

Tukaj je nekaj zabavnih načinov za iskanje srečnih številk za naslednje žrebanje.

Iskanje svojih številk skozi sanje.

Pretvarjajmo se, da ste imeli ponavljajoče se sanje o pticah na nebu. Zdi se, da so ptice povsod, ne glede na vaše sanje. Ali obstaja način, da to domišljijo pretvorimo v zmagovalne loterijske številke?

Tukaj je ena metoda, ki jo lahko poskusite. Uporabite besedo PTICE, nato povežite vsako črko z njenim vrstnim redom v abecedi. BIRDS vam bo prinesel: 

B = 2

jaz = 9

R = 18

D = 4

S = 19

To vam bo dalo pet številk, običajno pa loterije zahtevajo, da podate kombinacijo šestih. Morda ste že petkrat sanjali o pticah ali pa jih je vedno 20. Kakor koli že, to vam bo dalo šesto in zadnjo številko.

Kaj pa, če nimate številčnih sanj? Tudi če ne razumete dobesednega pomena simbolov vaših sanj, vam morda še vedno poskušajo povedati nekaj pomembnega o loteriji. Sledi dobro znana metoda za prevajanje sanjskih simbolov v numerično obliko:

  1. Takoj posnemite svoje sanje. Če ste sanjali o psu, to zapišite. Posnamete lahko tudi druge slike, ki vas prevzamejo v povezavi z vašimi sanjami. Pomembne so lahko tudi slike iz vaših osebnih izkušenj.
  2. Zapišite si zmagovalne loterijske številke za naslednje žrebanje.
  3. Če imate še kakšne sanje o psu, jih zapišite in zabeležite naslednje zaporedje zmagovalnih loterijskih številk.
  4. Oglejte si dve kombinaciji loto številk. Nekatere številke se lahko ponavljajo. Na primer, obe zmagovalni številki vsebujeta 9 in 24. Upoštevajte te številke.
  5. Ponovite to metodo, pri čemer si zapomnite svoje sanje/pomembne podobe in dobitne loterijske številke, ki sledijo sanjam. Kmalu boste imeli seznam srečnih loterijskih številk, ustvarjenih v sanjah, ki jih boste uporabili na svoji naslednji vstopnici. Ko se sanje instinktivno počutijo prave, je čas, da začnete igrati številke.

Izberite srečne številke loterije na podlagi numerologije.

Po načelih numerologije se domneva, da imajo nekatera števila skrivnosten pomen zaradi svojih resonančnih lastnosti. Te resonance je mogoče dešifrirati, da izberemo zmagovalne loterijske številke ali srečne dni.

Numerologija se lahko uporablja v različnih kontekstih za odkrivanje naključnih številk. Za ponazoritev tega razmislite o izdelavi tabele s številkami od 1 do 9 na vrhu in eno črko čez vsak stolpec. To pomeni, da je črka A enaka 1, črka B enaka 2 in tako naprej. Če še enkrat zavijem po deveti črki, bi naredil J enako 1, K enako 2 in tako naprej.

Nato vnesite svoje ime, da prejmete enakovredno številčno vrednost. Vsota teh števil lahko prinese srečno številko. To lahko storite s samoglasniki, soglasniki ali obojim.

Vključiti je mogoče tudi imena ljudi, ki so vam blizu, citate iz vaših najljubših romanov ali karkoli drugega, kar navduši. Raziščite več permutacij, dokler ne naletite na eno, ki se zdi ugodna.

Horoskop ponuja srečne številke.

Branje vašega dnevnega horoskopa je fantastično mesto za iskanje, če želite zadeti loterijske številke, ne da bi morali sami poljubno drobiti številke.

Priporočljivo je, da igrate loterijo na dneve, za katere vaš horoskop pravi, da bi bili za vas srečni. Vključene so tudi srečne številke za dan, teden ali mesec. Pomembno si je tudi zapomniti, da imajo piškotki sreče pogosto srečne številke.

Ustvarite svoj osebno pomemben niz srečnih loterijskih številk.

Izbiranje srečnih loterijskih številk, ki so za vas pomembne, je še ena pogosta strategija za izpolnjevanje loterijskih listkov. Za svoja čarobna števila lahko na primer izberete datum svojega rojstva, obletnico poroke in rojstva zakonca, otrok in/ali vnukov.

Vendar pa datumi niso edina pomembna števila. Morda boste našli srečo v številu hišnih ljubljenčkov, ki jih imate, ali domačem naslovu, kjer ste preživeli svoja leta odraščanja. Razmislite, kaj vam daje dobro počutje ali vam prinaša veselje; to so srečne številke, na katere se morate osredotočiti.

V svetu loterije zmenki predstavljajo enak izziv kot vroče številke: igrajo jih vsi. Vendar pa se datumi pogosto pojavljajo med največkrat igranimi loto številkami, zato bi se morda vseeno splačalo to storiti.

Zaupajte svojemu občutku.

Včasih je lahko zabavno, če vaša podzavest dviguje težka dela. Poiščite miren kotiček za sedenje s svinčnikom in papirjem, če želite svoji intuiciji pustiti, da izbere vaše srečne številke. Izklopite vse motnje in dajte svojemu umu trenutek sprostitve tako, da zaprete oči.

Nato si brez filtriranja misli zapišite naključna števila, ko vam pridejo na misel. Ko jih imate dovolj, jih ocenite in oblikujte svoj sklep. Postopek ponavljajte, dokler ne najdete kombinacije številk, ki vam je všeč.

Če želite biti še bolj naključni, načečkajte številke na list papirja, imejte zaprte oči in pustite pero na naključni številki. Poišči srečneže in jih označi s krogcem.

Nekaj previdnosti glede loterijskih strategij

Lov na dobitne loterijske številke je lahko razburljiva pustolovščina. Vendar ne pozabite, da, tako kot kateri koli drug sistem loterije, ne izboljšajo vašega možnosti, da zadenete glavni dobitek.

Matematična verjetnost vsake številke, izbrane za zmagovalko, je enaka. Ti predlogi so samo za zabavo in pretekli rezultati nimajo vpliva na prihodnje rezultate. Igrajte odgovorno, tako da nikoli ne tvegate več, kot si lahko privoščite izgubiti, in uživajte.

Preizkusite te preizkušene metode, kako izbrati loterijsko številko, ali spoznajte nenavadne zgodbe v ozadju nekaterih najbolj znanih vraževerij o sreči.

Zadnje novice

BetGames lansira svojo uvodno spletno loterijsko igro Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svojo uvodno spletno loterijsko igro Instant Lucky 7

Novice