Novice

Distribucija loterij po vsem svetu
2022-09-20

Distribucija loterij po vsem svetu

Prvi zapisi o loterijah s pravimi denarnimi nagradami segajo v 15. stoletje. Takrat je bila večina loterij ukrojenih v dobrodelne namene, predvsem s strani oblasti. Priljubljenost loterij se je še povečala, ko se je koncept razširil po vsem svetu.

Loterije z najboljšimi zmagovalnimi kvotami
2022-09-13

Loterije z najboljšimi zmagovalnimi kvotami

Igralci loterije imajo veliko možnosti pri izbiri loterije, ki jo bodo igrali. Zahvaljujoč vmesnim prodajalcem vstopnic in loterijskih sindikatov lahko dostopajo do praktično katere koli loterije po vsem svetu. Izbira najboljše loterije zahteva več premislekov, vključno z zneskom jackpota in ceno vstopnic. 

Največji loterijski jackpoti v letu 2022
2022-09-06

Največji loterijski jackpoti v letu 2022

Večina igralcev loterije je usmerjena v zadetek velikega jackpota. Medtem ko vedno obstaja možnost, da postaneš milijonar čez noč, če se človek še naprej trudi, se te sanje manifestirajo le med redkimi srečneži.

Zadetki in zgrešitve igranja loterije
2022-08-30

Zadetki in zgrešitve igranja loterije

Priljubljenost loterij z leti narašča. Nekateri ponujajo rekordne zneske jackpotov, kar je eden glavnih dejavnikov, ki prispevajo k razširjenosti spletnih loterijskih iger. Poleg tega so učinkovite marketinške strategije, ki jih uporabljajo ponudniki loterij, prav tako igrale neprecenljivo vlogo pri popularizaciji loterij danes.

Zmagovalec loterije se bori za nagrado 270.000 $
2022-08-23

Zmagovalec loterije se bori za nagrado 270.000 $

Mešanica sreče in bolečine je doletela Alžirca, potem ko je osvojil 270.000 $ loterija nepričakovano v Belgiji. Neidentificirani 28-letnik je ogromno nagrado dobil s praskalno kartico v vrednosti le 5 dolarjev. Vendar ima težave pri prevzemu nagrade, ker je neregistrirana oseba v Belgiji.

Nacionalna loterija razkriva najbolj priljubljene številke
2022-08-16

Nacionalna loterija razkriva najbolj priljubljene številke

Leta 2004 je priljubljena televizijska oddaja izdala niz številk in trdila, da so najverjetneje zmagale na kateri koli loteriji. Zahvaljujoč tej oddaji na stotine ljudi še vedno uporablja kombinacijo številk. Vendar se bo to verjetno spremenilo, saj je nacionalna loterija objavila najbolj priljubljene številke loterije, glede na statistiko, ki jo zbirajo že več let.

Loterije v različnih državah
2022-08-09

Loterije v različnih državah

Igre na srečo so v mnogih državah prisotne že več kot stoletje. Vlade so jih uporabile za zbiranje prihodkov za različne projekte in tudi za zabavo svojim ljudem. V večini krajev se loteriji niso zgražali kot druge oblike iger na srečo. Do danes so loterije še vedno zelo priljubljene po vsem svetu. Internet jih je naredil še bolj priročne, saj lahko igralci dostopajo do loterij tudi zunaj svojih držav. Tukaj je nekaj največjih loterij po vsem svetu po državah.

Najbolj prestižne evropske loterije
2022-08-02

Najbolj prestižne evropske loterije

V Evropi obstajajo različni razburljivi loteriji. Vsakdo lahko sodeluje v teh evropskih jackpotih, ki se ponašajo z nekaterimi največjimi in najbolj spektakularnimi žrebanji na svetu.

Največje azijske loterije za igranje danes
2022-07-26

Največje azijske loterije za igranje danes

Loterije so med najbolj razširjenimi igrami po vsem svetu. Azija je svetovno znana po loteriji in ima nekaj najbolj eksotičnih krajev za igre na srečo na svetu. Igralci lahko sodelujejo v nekaterih najbolj priljubljenih azijskih loterijah, tako brez povezave kot na spletu.

Vodnik za igralce o loteriji in igrah na srečo
2022-07-19

Vodnik za igralce o loteriji in igrah na srečo

Obstaja zelo majhna razlika med igrami na srečo in loteriji, ki je večina sodobnih igralcev očitno ne razume. To pogosto vodi do vročih razprav med igralci, ki poskušajo razlikovati med obema. V skladu z zakonskimi definicijami je loterija igra z ustreznimi uveljavljenimi pravili, pri kateri igralci kupijo vstopnice, ki jim dajejo priložnost, da osvojijo denarne nagrade ali katero koli drugo vnaprej določeno nagrado. 

Mnenja strokovnjakov o Bingu proti loterijam
2022-07-12

Mnenja strokovnjakov o Bingu proti loterijam

V zadnjem času se med igralci veliko govori o bingu in loterijah. Razburjenje povzroča predvsem potreba, da igralci najdejo najprimernejšo možnost, glede na možnosti za zmago, znesek dobitka, razpoložljivost igre in številne druge dejavnike. Več strokovnjakov je predvajalo to temo in ta zapis zajema nekaj njihovih "mnenj" o tej temi. Najprej pa je krasen pogled v obe igri za začetek.

Kaj se je treba izogibati po zmagi na loteriji
2022-07-05

Kaj se je treba izogibati po zmagi na loteriji

Vsakdo sanja, da bi osvojil večmilijonski jackpot na loteriji. Posameznikom, ki zmagajo na lotu, se življenje za vedno obrne. Zmagovalci nenadoma postanejo zelo bogati. Če pa človek ni pozoren, lahko v kratkem izgubi svojo srečo. Zato se mora vsak zmagovalec loterije izogibati nekaj osnovnih napak.

AusLotto: Zanimiva zgodovina loterije
2022-06-28

AusLotto: Zanimiva zgodovina loterije

Pripoved o loteriji ima v Avstraliji dolgo in slavno zgodbo. Kljub temu se je 12-letno obdobje AusLottoGroup začelo šele pred kratkim. Zasnova administrativnega sistema ALGMO je pametna z mislijo na igralce loto. Članstvo v AusLottoGroup zagotavlja edinstveno poročanje, osebno službo za pomoč uporabnikom in priporočila. Članstvo zagotavlja tudi dobitke in plačila, med drugimi ugodnostmi igralcem loterije po vsem svetu.

Kako internet spreminja loterije
2022-06-21

Kako internet spreminja loterije

Svet se odmika od fizičnih lokacij za igranje iger in prinaša dogajanje na internet. Trend velja tudi za loterije. Številne loterije se zapirajo ali beležijo veliko manjše čakalne vrste na svojih fizičnih prodajnih mestih, saj ljudje kupujejo vstopnice prek spleta.

6 preprostih načinov za izbiro številk loterije
2022-06-14

6 preprostih načinov za izbiro številk loterije

Loterije so postale priljubljene v današnjem času. To je zato, ker imajo igralci možnost, da z eno samo vstopnico čez noč postanejo milijonarji. Toda zadeti veliki jackpot ni lahek podvig, saj se morajo igralci ujemati z vsemi številkami. Torej, slon v sobi je, kako igralci izberejo številke loterije? No, obstaja več načinov, kot je opisano spodaj.

Kaj mora vedeti vsak igralec loterije
2022-06-07

Kaj mora vedeti vsak igralec loterije

Številni ljubitelji spletne loterije so radovedni, da ugotovijo, kako več vstopnic in iger povečuje njihove možnosti za zmago. Imajo srečo, ker a kalkulator kvot za loterije je najboljši način, da to veš. Nekateri kalkulatorji upoštevajo bonusne številke, izžrebane iz drugega bazena. 

Prev1 / 3Next