Rezultati

Rezultati loterije so del poti igranja loterije. Čeprav to še ni konec poti, je vsekakor najbolj vznemirljiv del procesa. Rezultati lota prikazujejo zadnje izžrebane številke za določen loto. Če ste igrali loto in se izžrebane številke ujemajo z vašimi izbranimi številkami, zmagate! Zato je poznavanje svežih rezultatov loto ključnega pomena, ko gre za loterijske igre. Tukaj vam nudimo najnovejše podatke o najnovejših risbah.

Oglejte si vse rezultate spletnih loterij, kot so: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Vso srečo in upam, da je vaš srečen dan!

 El Gordo rezultat

To morda ni prvotno ime, ki ga omenijo, ko ga vprašajo o velikih loterijah, vendar bo to prvo, na katerega kdo v Španiji pomisli. To je največja svetovna loterija glede na skupni izplačani denarni dobitek. El Gordo pomeni 'debeli.' To se je začelo kot vzdevek za prvo (največjo) nagrado, kasneje pa je postalo referenca za celotno loterijo.

Prikaži več…
 EuroJackpot rezultat

To je jackpot skupine 18 držav, ki se igra čez meje vseh teh držav. Uveden je bil leta 2012 in še naprej vzbuja zanimanje vse več evropskih držav. Za zmago na tej loteriji morajo igralci izbrati pet pravilnih izbir iz lonca s 50 in dve dodatni številki iz drugega lonca.

Prikaži več…
 EuroMillions rezultat

EuroMillions je nadnacionalna loterija, ki združuje igralce iz desetih evropskih držav. Predstavljen je bil 7. februarja 2004. Francija, Španija in Združeno kraljestvo so sodelovale v prvem žrebanju šest dni pozneje. Ostali člani so se pridružili žrebanju, ki je potekalo oktobra istega leta.

Prikaži več…
Lotto 6/49 rezultat

Lotto 6/49 je najboljša kanadska moderna loterija. Leta 1982 ga je uvedla Interprovincial Lottery Corporation, organ, ki ga do danes upravlja. To je bila prva kanadska loterija, ki je lovcem na srečo omogočila, da sami izberejo številke. Model so kasneje prevzele vse druge nacionalne loterije.

Prikaži več…
Mega Millions rezultati

Mega Millions je ena največjih in najbolj priljubljenih ameriških loterij. Na voljo je v 45 ameriških zveznih državah ter tudi na ameriških Deviških otokih in okrožju Columbia. Loterija, ki jo upravlja konzorcij 12 loterij, oglašuje minimalni jackpot v višini 40 milijonov dolarjev, ki se izplača v 30 letnih instrumentih, ki vsako leto rastejo za 5 %. To ne velja, če denarno možnost izbere zmagovalec.

Prikaži več…
Mega Sena rezultat

Megasena je brazilska loto, ki igralcem omogoča izbiro med 60 številkami. Zmagovalci z vsemi šestimi številkami prejmejo jackpot. Poleg tega se zmaga s petimi številkami imenuje "Quina", zmaga s štirimi številkami pa "Quadra". Megasena se žreba dvakrat na teden, v sredo in soboto. To je priljubljena loto, znana po višjih kvotah in nizkocenovnih vstopnicah.

Prikaži več…
OZ Lotto rezultat

Oz Lotto je velika nacionalna loterija v Avstraliji. Upravlja ga Lotterywest v Zahodni Avstraliji in Tatts Group v preostali državi. Ta priljubljena loterija obstaja že od leta 1994. Sčasoma se je loterija povečala tako v številu igralcev kot v velikosti jackpotov. Vstopnice se prodajajo po prijaznih 1,10 $ plus agentovo provizijo.

Prikaži več…
Powerball rezultat

To je ena izmed najbolj priljubljenih ameriških loterij, ki je na voljo v 45 državah. Igra se tudi v okrožju Columbia, na ameriških Deviških otokih in v Portoriku. Vodi ga neprofitna organizacija Multi-State Lottery Association. Loterija se je začela leta 1992. Takrat so žrebanja potekala dvakrat na teden.

Prikaži več…

SuperEnalotto rezultat