Bonus kode

Spletne loterije potrebujejo več kot le vznemirljive igre za ohranjanje rednih strank. Tukaj pridejo v poštev bonusi in promocije. Bonusne kode niso samo za uveljavljanje promocije. Pomagajo pri trženju loterijskega mesta in spremljanju vsake akcije. Vsaka bonus koda sovpada s promocijo, ki jo izvajajo. Ta priročnik pojasnjuje, kaj so loterijske bonus kode in kako jih uporabiti.

Bonus kode
Kaj je bonus koda loterije?

Kaj je bonus koda loterije?

Bonus koda loterije je niz znakov, običajno številk in črk, povezanih z zadevnim bonusom. Na primer, spletno mesto loto ponuja 50 $ depozit bonus za nove igralce lahko zagotovi kodo LOTTO50 ali podoben ključ. Kodo je treba uporabiti pri vplačilu sredstev na mesto loto, da odklenete brezplačnih 50 $. Spletno mesto loterije se odloči, ali je za odpiranje bonusa potrebna koda ali ne.

Nekatera spletna mesta dajejo kode kuponov, da dodajo zabaven element ob zahtevanju bonusa. V večini primerov bonusi brez pologa ne zahtevajo promocijske kode.

Eden najpogosteje ponujenih bonusov je bonus za ujemanje, ki je izražen kot odstotek začetnega pologa, npr. 50 %. Če igralec vplača 300 $, spletno mesto za loto podeli dodatnih 150 $ za stavo.

Druga priljubljena bonus koda je promocijska koda za priporočilo prijatelja. Znesek bonusa se lahko razlikuje in zahteva prijavo priporočenega člana, da lahko igralec prevzame nagrado. Spletne loterije občasno izdajo posebne promocije, kot so tedenski bonusi za ponovno polnjenje, ki so časovno omejeni ali podeljeni prek turnirja.

Kaj je bonus koda loterije?
Kako uporabljati loto bonus kode

Kako uporabljati loto bonus kode

Bonus kode lahko omogočijo brezplačen vstop v loterijo. To je nekaj najlažjih načinov za začetek igranja loto iger. Ker bonus koda prinaša brezplačen denar, morajo igralci odpreti račun, na katerega lahko položijo brezplačen denar. Tukaj je tipičen postopek, ki je potreben za pretvorbo spletni loterijski bonus v pravi denar.

 1. Pridobite bonus kodo na spletnem mestu izdajatelja in kliknite povezavo.
 2. Registrirajte loto račun s podrobnostmi, kot so e-poštni naslov, telefonska številka in država prebivališča.
 3. Uporabite bonus kodo in pritisnite gumb za pošiljanje.
 4. Spletno mesto loterije pošlje e-poštno sporočilo s potrditvijo na novo odprtega loterijskega računa.
Kako uporabljati loto bonus kode
Kako delujejo loterijske bonus kode?

Kako delujejo loterijske bonus kode?

Po prijavi na loterije z najboljšimi bonus kodami igralec lota običajno vnese kodo kupona za ponudbo, ki jo želi. Če spletno mesto ne določa drugače, lahko vnesete čim več bonus kod.

Vendar mora biti vsaka ponudba izpolnjena v skladu z zahtevanim naročilom. Spletna mesta Lotto bodo nato sledila največkrat vnesenim kodam, da bodo lahko vedeli, katera ponudba je bolj všeč igralcem, in tako izboljšali svoje marketinške akcije.

Redni igralci lahko uporabijo tudi bonus kode za bonuse ob prevračanju. Druga nagrada pri loterijah z bonus kodami je program zvestobe ali VIP. Izboljša izkušnjo igralcev s točkami, ki jih je mogoče zamenjati za denar, brezplačne stave in posebne dobrote. Nekateri bonusi zvestobe so omejeni na določene igre, vendar imajo omejitve zgolj zato, da bi se izognili zlorabi.

Kako delujejo loterijske bonus kode?
Spletne srečke z bonus kodami

Spletne srečke z bonus kodami

Ljudje po vsem svetu zdaj loterije dojemajo drugače zaradi spletne loterije. Ne glede na geografske meje lahko igralci sodelujejo v mednarodnih loterijah brez nakupa papirnatih listkov. Na splošno obstajata dve vrsti loterijskih vstopnic, ki jih igralci lahko kupijo na spletu in zgrabijo nekaj bonus kod.

Vstopnice za storitve Concierge

Pred pojavom spletnih lotov so države tujim igralcem prepovedovale sodelovanje pri njih državne loterije. K sreči internet omogoča vsakomur, da kupi loto listke prek storitev concierge.

To je program, ki kupuje in hrani srečke od primarnega ponudnika ter jih razdeljuje zainteresiranim igralcem. Zmagovalci so obravnavani enako, kot če bi igrali osebno. Nekatere vstopnice za storitve concierge vključujejo provizijo za obdelavo, druge pa vzamejo majhen del dobitka.

Združuje in združuje vstopnice

Loterije so same po sebi tvegane, saj so možnosti za dobitek lahko zelo majhne. V zvezi s tem se igralci združijo, da kupijo skupne vstopnice, ki se obravnavajo kot sindikati ali paketi. V tem dogovoru imajo udeleženci enak delež dobitkov. Običajno skupina kupi več vstopnic kot posamezni igralci; tako je njihov zmagovalni potencial večji.

Ta pristop pomaga zmanjšati znesek denarja, ki ga mora prispevati vsak igralec. Tradicionalno bi prijatelji in družine oblikovali sindikate. Toda danes lahko neznanci, ki se povežejo prek interneta, storijo enako in še vedno izkoristijo bonusne kode loterije. Loterijski sindikati in svežnji so na voljo z mesečnimi naročninami ali enkratnimi nakupi.

Spletne srečke z bonus kodami
Razumevanje določil in pogojev bonusnih kod

Razumevanje določil in pogojev bonusnih kod

Za unovčenje ustreznih vlog ali bonus denarja z loto računa mora igralec to večkrat staviti. Če je zahteva za stavo bonus kode 20-kratna, bo potreben skupni vložek 3.000 $ za pretvorbo 150 $ bonusa v dvigljivo gotovino. Čeprav je bonus denar aktiven na računu, ga prejemnik ne more odstraniti, preden ga uporabi za stave.

Pogoji in določila se zelo razlikujejo in morda ne veljajo za vse igre. Igralci morajo natančno prebrati podrobnosti, preden kupijo loto listke na spletu. Bonus kode so namenjene izboljšanju iger na srečo, zato to ni enostaven način zaslužka.

Tipična zahteva za stave za bonus kodo je časovna omejitev. Na primer, bonus koda Michigan iLottery poteče v 24 urah. Druga omejitev se nanaša na umik. Nekatere loterije igralcem preprečujejo, da bi izplačali svoje dobitke, pridobljene s posebnimi bonus kodami, dokler ne mine določeno obdobje ali dokler ne naredite še en depozit.

Te omejitve obstajajo, da dajejo igralcem občutek nujnosti, kar je koristno za spletno loterijo. Prav tako blažijo zlorabo bonus kode s strani brezvestnih igralcev. Starostna omejitev zagotavlja, da lahko le zakoniti udeleženci sodelujejo v loterijah.

Razumevanje določil in pogojev bonusnih kod
Katere loterije ponujajo bonus kode?

Katere loterije ponujajo bonus kode?

Internet je najboljše mesto za dostop do najboljših loterij bonus kod. Naslednje loterije imajo danes promocijske kode za spletne igralce.

PA iLottery bonus koda

Bonus koda za Pennsylvania iLottery v letu 2022 je PLAY20. Na spletnem mestu je nekaj uglednih loterij v Združenih državah. Trenutno lahko novi igralci pridobijo 20 $ brezplačno, potem ko se prijavijo in uporabijo kodo PLAY20. Še več, prvi depozit je upravičen do 100-odstotnega bonusa za ujemanje, ki je omejen na 500 $.

Katere loterije ponujajo bonus kode?
PA iLottery bonus kode

PA iLottery bonus kode

Zainteresirani lahko zahtevajo ponudbo s temi preprostimi koraki.

 1. Kliknite gumb PA iLottery bonus, da razkrijete kodo.
 2. Povezava preusmeri igralca na stran za registracijo.
 3. Prijavite se z e-poštnim naslovom, imenom, domačim naslovom, spolom, datumom rojstva in dvema varnostnima vprašanjema.
 4. Vnesite kodo PLAY20 v segment bonus kode (razlikuje med velikimi in malimi črkami).
 5. Pojdite na stran za plačilo in položite karkoli od 10 USD naprej.
 6. Prvi depozit se ujema dolar za dolar do največ 500 $.

Loterija PA ima 10x stavni pogoj za polog in bonus denar.

PA iLottery ponuja VIP Players Club, ki daje igralcem priložnost, da zgrabijo več kod kuponov, daril, prilagojenih nasvetov in ekskluzivnih ponudb. Pridružitev klubu je brezplačna prek ikone na domači strani loterije PA.

Platforma sprejme nove člane s 5 $ za brezplačno igranje iger. Dnevne promocije za vse člane vključujejo 20-odstotni bonus za vračilo denarja in takojšnje dobitke ob drugi priložnosti. Samo tisti, ki so stari 18 let ali več, lahko igrajo Pennsylvania iLottery.

PA iLottery bonus kode
Multi loto bonus kode

Multi loto bonus kode

Na platformi Multi Lotto je predstavljenih več kot 50 spletnih loterij, ki presegajo 1 milijon dolarjev jackpotov. Bonus kode loterije Multi Lotto so na voljo ob registraciji na platformi. Igralci lahko kupijo vstopnice v nekaj sekundah.

Vsaka bonus koda omogoča dostop do edinstvenih ponudb, zato je ključnega pomena, da preverite posodobitve na spletni strani Multi Lotto. Bonus koda v času te objave ponuja 100-odstotno ujemanje do 50 evrov na depozite. Velja tudi za nove igralce.

Ob vpisu v Multi Lotto morajo igralci izpolniti osebne podatke, kot so e-poštni naslov, polno ime, datum rojstva, telefonska številka, trenutna država in mesto. Po ustvarjanju gesla lahko igralec zahteva bonus v naslednjih korakih.

 1. Pojdite na Moj račun.
 2. Dodajte znesek depozita z ustreznim načinom plačila.
 3. Vnesite bonus kodo v ustrezno polje.
 4. Sprejmite določila in pogoje tako, da označite ustrezno polje.
 5. Za dokončanje postopka kliknite gumb za pošiljanje.

Račun mora biti pripravljen z zneskom pologa in denarnim bonusom za stave.

Multi loto bonus kode
Bonusne kode Mega Millions

Bonusne kode Mega Millions

Mega Millions se igra v 44 zveznih državah ZDA z jackpot nagradami, ki se začnejo pri 40 milijonih dolarjev. Najvišji glavni dobitek v zgodovini, izžreban 30. marca 2012, je znašal neverjetnih 656 milijonov dolarjev. Prvo žrebanje igre Mega Million je potekalo leta 2002 in od takrat je veliko igralcev zadelo jackpot.

V ZDA obstajajo različni pooblaščeni trgovci na drobno, ki prodajajo vstopnice Mega Millions, vendar je najlažji način nakupa prek regionalnih spletnih mest, ki so navedena na glavnem spletnem mestu. Igralci lahko na primer preverijo bonus kode in igrajo igro pri loterijah Michigan, Illinois in Kentucky. Cene vstopnic se začnejo pri 2 dolarjih, možnosti za dobitek pa so ena proti 24.

Čeprav bonus koda ni obvezna za vstop v loterijo Mega Millions, je dobro, da ste na tekočem z vsemi novicami. Zaenkrat še ni promocijskih kod. Pravila igre so preprosta:

 • Izberite pet številk od ena do 75
 • Izberite dodatno številko od ena do 15
 • Počakajte na žreb

Mega Millions žrebanja potekajo dvakrat tedensko (torek in petek).

Bonusne kode Mega Millions
EuroLotto bonus koda

EuroLotto bonus koda

Euro Lotto je največji dnevni loto jackpot v Evropi. Njegova večmilijonska nagrada privabi številne uporabnike, da svojo srečo preizkusijo na spletu. Igralci lahko izberejo praskalne karte, kot so Lucky Triple, Silver Streak in Gold Rush. Toda kako se bonus koda Euro Lotto prevede v dobitek?

Igralci morajo preprosto ustvariti račun tako, da izpolnijo obrazec za registracijo. Poleg osebnih podatkov morajo igralci vnesti ustrezno kodo bona Euro Lotto. Trenutna koda omogoča dostop do 100-odstotnega bonusa za depozit z najvišjo omejitvijo 100 €. Minimalni depozit je 20 €.

Tistim, ki dobite bonus kodo Euro Lotto s povezave tretje osebe, kode ni treba dati na stran za polog. Po registraciji prek povezave lahko nadaljujejo s stavami. Srečka stane 2 evra, stranke pa morajo izbrati dve črki in pet številk. Žrebanja potekajo vsak dan ob 20. uri, dobitniki pa so objavljeni na spletni strani Euro Lotto.

Upoštevati je treba, da tudi z bonus kodo ne morete osvojiti jackpota Euro Lotto, dokler ne opravite pologa. Obstaja veliko načinov za obdelavo plačila, vključno z MasterCard, Visa, bančnim nakazilom in Skrill.

EuroLotto bonus koda
Kako biti odgovoren igralec lota

Kako biti odgovoren igralec lota

Odgovorno stavljanje je ključno tako za igralce kot za njihove družine. Biti odgovoren pomeni razumeti mehanizem loterije in imeti nadzor nad stavami, da ne bi prizadeli osebnih financ, samospoštovanja, odnosov in dela.

Znaki težav z igrami na srečo vključujejo skrivanje obsega iger na srečo pred bližnjimi, neplačevanje računov na račun nakupa loto listkov, kritike skupnosti in razpadli odnosi zaradi preveč igranja.

Na srečo je pomoč na voljo tistim, ki imajo težave z igrami na srečo. Odprte telefonske linije so odprte 24 ur na dan in so zaupne, zato ni razloga, da bi se izogibali stiku.

Najboljši nasveti za odgovorno igranje iger na srečo na loteriji

 • Samoprepoved: Kdor ima težave z igrami na srečo, se mora izogibati loterijskim potem, tako na spletu kot zunaj njega.
 • Določanje omejitve dolarja: Da bi preprečili prekomerno igranje iger, mora vsak igralec lota določiti poseben proračun glede na svoje finančne zmožnosti. To pomaga preprečiti izgubo več denarja, ko je prvi znesek že porabljen. Izdatke za loterijo je treba obravnavati kot stroške zabave in ne kot naložbe.
 • Brez igranja lota s posojilom: Stave z izposojenim denarjem so najlažji način za vstop v zadolžitveni krog.
 • Časovna omejitev: Napačno je igrati igre na srečo brez razloga ali kadarkoli vam nastopi dolgčas. Dobro je, da ste pri igranju loto iger premišljeni in si ustvarite poseben urnik.
 • Ne igrajte iger na srečo pod vplivom: Alkohol in mamila poslabšajo presojo in lahko povzročijo, da nekdo preseže svoje vnaprej določene meje.
Kako biti odgovoren igralec lota