Vse o loteriji Bonus kroglica v 2023/2024

Bonus žogica je dodatna številka, ki bi bila naključno izžrebana pri običajnem žrebanju, vendar ni. Vedno je enak prvemu (ali drugemu) žrebanju dneva in nikoli ni objavljen pred žrebanjem, tako da igralci ne morejo vedeti, kaj je, dokler se zanimanje ne izvede. Namen tega je omogočiti igralcem, da zadenejo velik denar z ugibanjem pravilne številke pri naslednjem žrebanju.

To je običajno "zajamčena" nagrada, ker ni nobenih obveznosti – igralcu ni treba plačati več ali storiti ničesar drugega kot uganiti pravilno številko za jamstvo za izplačilo. Skratka, to je promocija s spletnimi loterijami na enak način, kot igralci prejemajo bonuse v igralnicah.

Vse o loteriji Bonus kroglica v 2023/2024
Kako uporabiti bonus žogo
Kako uporabiti bonus žogo

Kako uporabiti bonus žogo

Bonus žoge se uporabljajo tudi za spodbujanje ljudi k nadaljevanju igranja. Na primer, ko jackpot postane zelo visok, lahko uporabijo zajamčeno bonus žogico namesto običajne.

Če vsi igrajo z očmi uprtimi v jackpot, je manj verjetno, da bodo nadaljevali z igro, ker ne bodo videli, da prihaja bonus žoga. Vendar uporaba zajamčene bonus žoge pomeni, da bo igralec skoraj zagotovo nekaj dobil od žrebanja.

Za uporabo bonus žoge mora igralec izbrati s seznama številk, prikazanih na zaslonu (to so številke, ki so jih izbrali drugi igralci). Ko izberejo svojo številko, pritisnejo vrtljivi gumb, da se prikažejo loterijske številke.

Igralec mora izbrati eno od teh številk kot zmagovalno številko. Če se njihov izbor ujema z dejansko številko, srečni igralec osvoji denar, prikazan z zmagovalno številko.

Kako uporabiti bonus žogo
Če želite bonus žogo spremeniti v pravi denar

Če želite bonus žogo spremeniti v pravi denar

Ni omejitev glede tega, koliko denarja lahko dobite s tem bonusom. Igrajo lahko večkrat v prostem času ali enkrat na dan. Ta bonus velja samo za igre, kjer igralci izberejo eno številko in ne kombinacije dveh številk.

Stvari, na katere morate biti pozorni pri igranju z bonus žogico

Bonus žogica je bonus kot vsak drug, zato morajo igralci razmisliti, preden se odločijo zanjo. Na primer, poznati je treba zadnji čas, ki je dovoljen za izbiro bonus žoge poleg vstopnice. Upoštevati je treba tudi pogoje, priložene bonus žogi. Na primer, nekatere loterije lahko od igralcev zahtevajo, da kupijo samo eno vstopnico, da se lahko kvalificirajo za vstop v nagradno žogico.

Igralci naj si ogledajo tudi loterije, ki ponujajo bonus žogo. Preverjajte obvestila, da ne boste zamudili časovnice vnosa.

Če želite bonus žogo spremeniti v pravi denar
Ali obstaja strategija za bonus žogo?

Ali obstaja strategija za bonus žogo?

Tako kot sama loterija je tudi bonus žogica stvar čistega naključja. Igralci ne morejo uporabiti nobenih preizkušenih metod za povečanje svojih možnosti za zmago svoje bonus žoge. Vse, kar morajo storiti, je, da izberejo številke, zahtevane na vstopnici.

Če se vse številke njihovih listkov razen ene ujemajo z izžrebanimi kroglicami, se kvalificirajo za krog bonus žogic. Na tej točki je izžrebana bonus kroglica. Risba se lahko pojavi enkrat ali večkrat; pravila se razlikujejo od ene loterije do druge.

Če je igralčeva bonus žogica izžrebana na kateri koli točki v teh zadnjih žrebanjih, potem dobi dodatne nagrade. Zato ni vredno porabljati časa za napovedovanje bonus žoge, ki zmaga. Vendar imajo nekateri igralci lastna prepričanja, da jim nekateri dejavniki delajo srečo.

Rojstni dnevi, določene številke itd. Tem instinktom se ne odvrača slediti. Navsezadnje je vsaka loterija predvsem zabavna dejavnost.

Ali obstaja strategija za bonus žogo?
Razumevanje določil in pogojev za bonus žogo

Razumevanje določil in pogojev za bonus žogo

Zaradi poštenosti obstajajo posebni pogoji in določila, ki jih je določil spletne loterije ki veljajo za vse igre z bonus žogami. Lahko se razlikujejo od loterije do loterije, vendar so si večinoma podobne. Ta splošna pravila bonus žoge vključujejo:

 • Vse zmagovalne lističe je treba vložiti v 30 dneh od objavljenega datuma žrebanja.
 • Bonus žogic ni mogoče kombinirati z ustreznimi bonusi.
 • Če bonus uskladijo z drugim bonusom ali možnostjo izplačila, morajo zagotoviti, da se med njima ne prekrivata.
 • Samo stave za pravi denar se štejejo za bonus stanje.
 • Stanje bonusa se izračuna na podlagi skupnega zneska stav v zadnjih 30 dneh. Dobitki z bonus žogicami se ne štejejo v ta izračun.
 • Ko stanje bonusa doseže nič, lahko unovčite preostalo stanje.
 • Za sodelovanje morajo biti igralci stari 18 let ali več.
 • Število udeležb v žrebanju ni omejeno.
 • Ko sodelujete v žrebanju, morate oddati en listek.
 • Vse prijavnine je treba zbrati vnaprej.
 • Igralci ne morejo prenesti bonus sredstev na drug račun.
 • Bonusi po določenem obdobju potečejo
 • Kvota za zmago je 1/100.
 • Za prevzem dobitkov se morajo igralci obrniti neposredno na podporo strankam. (Upoštevajte, da nekatere igralnice ponujajo drugačna pravila glede dvigov. Oglejte si določila in pogoje za vsako igralnico.)
 • Vsi bonusi niso primerni za dvig.
Razumevanje določil in pogojev za bonus žogo
Katere loterije ponujajo bonus žogo?

Katere loterije ponujajo bonus žogo?

Več spletnih mest z loterijo ponuja bonus žogice. Nekatere od teh loterij so dobro znane, druge pa so nove. Tukaj je podrobnejši pogled na nekatere najbolj priljubljene.

Powerball ZDA

To je največja loterija v Ameriki. Od lansiranja leta 1970 se igra skoraj vsak teden. In zdaj je na voljo za igranje tudi na spletu! Ameriški Powerball žrebajo dvakrat na teden. Ponuja glavno nagrado v višini 40 milijonov dolarjev. Ena od kritičnih značilnosti ZDA Powerball je funkcija "Power Play", ki omogoča igralcem, da povečajo svoje možnosti za osvojitev velikih nagrad.

Več kot je kupljenih vstopnic, večja je možnost velikega dobitka.
Poleg tedenskih žrebanj prireja ameriški Powerball tudi posebne dogodke, kot je Mega Millions National Finals, ki poteka dvakrat letno. Leta 2018 je bil ameriški Powerball razprodan pred žrebanjem.

Mega milijoni ZDA

The Mega milijoni je ena največjih loterij jackpot na svetu. Njegovi jackpoti so dosegli do 640 milijonov dolarjev. Žrebanje loterije poteka dvakrat tedensko, vsaka srečka stane 2 USD. Jackpot se začne pri 20 milijonih dolarjev in se poveča vsakič, ko ni zadet. Megamillions je na voljo samo v Združenih državah in Kanadi.

Loterija ima tri glavne značilnosti. Prva je izbira številk, kjer igralci izberejo pet belih žog in dve rdeči žogi. Druga je možnost »Izberi 3«, pri kateri igralci izberejo tri številke med prvimi 75 in te številke uskladijo z dvema naključno izbranima številkama. Tretji je Megaplier. Igralec, ki izbere šest belih kroglic in jih poveže s štirimi črnimi kroglicami, se pomnoži z 2. To pomeni, da ima boljše možnosti za zmago.

SuperLotto Plus

Super Lotto Plus je še ena priljubljena loterijska igra v Avstraliji. Ne gre samo za enkratno žrebanje, ampak za mesečno žrebanje. Avstralski loto žreba vsak prvi torek v mesecu. Imajo sedem naključno izžrebanih srečnih številk od 1 do 7. Vsaka številka se lahko ujema s katero koli drugo številko ali skupino števk. Jackpot se giblje med 5 in 25 milijoni dolarjev.

EuroMillions

The EuroMillions je še ena priljubljena loterija v Evropi. Zelo je podoben ameriškim Mega Millions. Igralci Euromillions morajo pravilno napovedati sedem kroglic, da dobijo veliko nagrado. Za razliko od igre Mega Millions igra EuroMillions ne podeljuje denarnih nagrad. Namesto tega nekdo osvoji odstotek celotnega jackpota. Jackpot se poveča, ko nekdo zmaga. Vsako sredo in soboto zvečer ljudje po vsej Evropi čakajo na žreb v upanju, da bodo njihove vstopnice zmagale.

Loto Evropa

Druga znana evropska loterija je Lotto Europe. To je francoska loterija, ki se igra enkrat tedensko. Vsak četrtek zvečer lahko ljudje kupijo vstopnice za 1 dolar. Ko nekdo kupi vseh osem številk, dobi delež jackpota. Jackpoti se gibljejo med 10.000 in 100.000 $. Najnižji osvojeni znesek do zdaj je bil 3.500 $. Ker je to francoska loterija, je na voljo le v Franciji.

MEGA MILIJONI JAPONSKA

Ta japonska različica loterije je nastala leta 1992. Je nacionalna loterija, kjer lahko ljudje igrajo z nakupom loterijskih srečk. Nekateri jo imenujejo "japonska Powerball". Japonska različica loterije temelji na ameriškem Powerballu. V povprečju loterija proda okoli 350.000 srečk na dan.

Powerball UK

Še ena loterija Združenega kraljestva je Powerball UK. Tako kot mnoge druge loterijske igre po vsem svetu ima Powerball UK glavni dobitek, ki se giblje od 50.000 $ do 250.000 $. Glavni dobitek se poveča, ko v žrebanju sodeluje več ljudi. Če nihče ne zmaga, se Jackpot prenese na naslednje žrebanje. Powerball UK žreba svoje številke ob petkih in sobotah. Vstopnice stanejo 1 dolar.

Dvojni loto

V Italiji je dvojna loterija znana tudi kot Il Dottore. Je najbolj priljubljena loterija v Italiji. Italijanska različica loterije se razlikuje od ameriške. Namesto petih številk, igralci izberejo deset številk. Te žrebajo vsak ponedeljek zvečer, vstopnice pa lahko kupijo že za 60 centov. Vsaka vstopnica stane 1 $.

PowerPlay

Loterija z bonus žogicami v Indiji se imenuje Power Play. Indijska različica loterije je edinstvena. Gre za dnevno loterijo. V nasprotju z običajnimi loterijami, kjer se vstopnice kupujejo tedensko, se vstopnice kupujejo vsak dan.

SuperEnaLotto

Ena izmed najbolj priljubljenih loterij v Južni Afriki je SuperEnaLotto. Je nacionalna igra, ki poteka ob sredah in sobotah. Jackpot se običajno giblje med 30 in 60 milijoni Ran. Razdeljen je na glavni nagradni sklad in bonusni sklad. Takoj ko nekdo osvoji glavno nagrado, se denar prenese v bonus lonec. Če nihče ne zmaga, se jackpoti prenesejo na naslednje žrebanje.

Katere loterije ponujajo bonus žogo?
Odgovorno igranje iger na srečo

Odgovorno igranje iger na srečo

Čeprav se na nek način ne šteje za igre na srečo, lahko igre na srečo še vedno postanejo problematične. Igre na srečo so zabavne, vendar prinašajo tveganja. Igralce na srečo spodbujamo k odgovornemu igranju. Tukaj najdejo stavniki nekaj nasvetov in orodij, ki jim bodo pomagala pri boljšem upravljanju iger na srečo.

 • Ne bi smeli staviti več, kot si lahko privoščite izgubiti.
 • Ni pomembno, kako zelo nekdo ljubi stave; ni opravičila za izgubo denarja, namenjenega osnovnim potrebam! Igralci se morajo pred začetkom iger na srečo prepričati, da imajo na voljo dovolj sredstev za kritje morebitnih izgub.
 • Stave naj bodo le del prostega časa. Morebitne dodatne prihodke je treba namesto tega uporabiti za kaj drugega.
 • Bodite pozorni na trenutke, ko je najverjetneje igrati na srečo – poskusite ne igrati, ko ste pod stresom ali vinjeni.
 • Imejte načrt B – Če nekdo čuti, da bi lahko izgubil nadzor nad svojimi stavnimi navadami, naj poskusi pripraviti rezervni načrt, če se to zgodi. Na primer, vedno lahko popolnoma nehajo igrati.
 • Vedite, kdaj odnehati – ni nujno, da prenehate igrati takoj po porazu. Nekateri raje igrajo, dokler ne zmagajo. Če pa imate težave z nadzorom svoje porabe, je verjetno najbolje, da zmanjšate stave na loteriji.
 • Ko igrate, si nikoli ne izposojajte denarja od drugih ljudi – če se igralci znajdejo v dolgovih, ker so preveč hazardirali, bi morali razmisliti o tem, da poiščejo pomoč pri finančnem upravljanju pri usposobljenem organu. Obstaja veliko organov, ki pomagajo ljudem s težavami z igrami na srečo.
Odgovorno igranje iger na srečo