Bonus kroglica

Bonus žogica je dodatna številka, ki bi bila naključno izžrebana pri običajnem žrebanju, vendar ni. Vedno je enak prvemu (ali drugemu) žrebanju dneva in nikoli ni objavljen pred žrebanjem, tako da igralci ne morejo vedeti, kaj je, dokler se zanimanje ne izvede. Namen tega je omogočiti igralcem, da zadenejo velik denar z ugibanjem pravilne številke pri naslednjem žrebanju.

To je običajno "zajamčena" nagrada, ker ni nobenih obveznosti – igralcu ni treba plačati več ali storiti ničesar drugega kot uganiti pravilno številko za jamstvo za izplačilo. Skratka, to je promocija s spletnimi loterijami na enak način, kot igralci prejemajo bonuse v igralnicah.

Bonus kroglica
Kako uporabiti bonus žogo
Kako uporabiti bonus žogo

Kako uporabiti bonus žogo

Bonus kroglice se uporabljajo tudi za spodbujanje ljudi, da nadaljujejo z igranjem. Na primer, ko je Jackpot zelo visok, lahko namesto običajne uporabijo zajamčeno bonus žogo. Če vsi igrajo z očmi uprti v Jackpot, je manj verjetno, da bodo nadaljevali z igranjem, ker ne bodo videli, da prihaja bonus žogica. Vendar pa uporaba zajamčene bonus žoge pomeni, da bo igralec tako ali tako skoraj zagotovo nekaj dobil od žrebanja.

Za uporabo bonus žoge mora igralec izbrati s seznama številk, prikazanih na zaslonu (ki so številke, ki so jih izbrali drugi igralci na srečo). Ko izberejo svojo številko, pritisnejo gumb za vrtenje, da prikažejo številke loterije. Igralec mora izbrati eno od teh številk kot zmagovalno številko. Če se njihov izbor ujema z dejanskim številom, srečni igralec osvoji denar, prikazan z zmagovalno številko.

Pretvoriti bonus v pravi denar

Ni omejitev glede tega, koliko denarja lahko dobite s tem bonusom. Igrajo lahko večkrat v prostem času ali enkrat na dan. Ta bonus velja samo za igre, kjer igralci izberejo eno številko in ne kombinacije dveh številk.

Na kaj morate biti pozorni pri igranju z bonus žogo

Bonus žogica je bonus kot katera koli druga, zato morajo igralci razmisliti, preden se odločijo zanjo. Na primer, vedeti bi morali zadnji dovoljeni čas za izbiro bonus žogice ob vstopnici. Upoštevati je treba tudi pogoje, povezane z bonus žogico. Nekatere loterije lahko na primer zahtevajo, da igralci kupijo samo eno vstopnico, da bi se kvalificirali za vstop v bonus žogico.

Igralci naj si ogledajo tudi loterije, ki ponujajo bonus žogico. Še naprej preverjajte obvestila, da ne zamudite časovnice za vstop.

Ali obstaja strategija za bonus žogo?

Tako kot sama loterija je tudi bonus žogica pojav čiste naključje. Igralci ne morejo uporabiti nobenih dokazanih metod, da bi povečali svoje možnosti za zmago svoje bonus žogice. Vse kar morajo storiti je, da izberejo številke, ki jih zahtevajo na svoji vozovnici. Če se vse njihove številke vstopnic razen ene ujemajo z izžrebanimi žogicami, se kvalificirajo v krog bonus žoge. Na tej točki se izžreba bonus žogica. Risba se lahko pojavi enkrat ali večkrat; pravila se razlikujejo od ene loterije do druge.

Če je igralčeva bonus žogica izžrebana na kateri koli točki teh zadnjih žrebanj, dobijo bonus nagrade. Zato ni vredno zapravljati časa za napovedovanje zmagovalne žogice. Vendar imajo nekateri igralci svoja prepričanja, da imajo nekateri dejavniki srečo. Rojstni dnevi, določene številke in tako naprej. Tem instinktom se ne odvrača od tega. Navsezadnje je vsaka loterija v prvi vrsti zabavna dejavnost.

Kako uporabiti bonus žogo
Razumevanje določil in pogojev za bonus žogico

Razumevanje določil in pogojev za bonus žogico

Zaradi poštenosti obstajajo posebni pogoji, ki jih določa spletna mesta za loterije ki veljajo za vse igre, ki uporabljajo bonus žogice. Lahko se razlikujejo od loterije do loterije, vendar so si večinoma podobni. Ta skupna pravila bonus žoge vključujejo:

 • Vse zmagovalne vstopnice je treba oddati v 30 dneh od objavljenega datuma žrebanja.
 • Bonus žogic ni mogoče kombinirati z enakimi bonusi.
 • Če se bonus ujemajo z drugim bonusom ali možnostjo izplačila, morajo zagotoviti, da se med njimi ne prekrivajo.
 • Samo stave s pravim denarjem se štejejo v bonus stanje.
 • Bonus stanje se izračuna na podlagi skupne stave v zadnjih 30 dneh. Dobitki, doseženi z bonus žogicami, se ne štejejo v ta izračun.
 • Ko bonus stanje doseže nič, lahko unovčite preostali znesek.
 • Za sodelovanje morajo biti igralci stari 18 let ali več.
 • Število, kolikokrat lahko kdo sodeluje v žrebanju, ni omejeno.
 • Ko sodelujete v žrebanju, morate oddati eno vstopnico.
 • Vse prijavnine je treba pobrati vnaprej.
 • Igralci ne morejo prenesti bonus sredstev na drug račun.
 • Bonusi potečejo po določenem obdobju
 • Kvote za zmago so 1/100.
 • Če želite zahtevati dobitke, se morajo igralci obrniti neposredno na podporo strankam. (Upoštevajte, da nekatere igralnice ponujajo različna pravila glede dvigov. Prosimo, glejte določila in pogoje za vsako igralnico.)
 • Vsi bonusi niso primerni za umik.
Razumevanje določil in pogojev za bonus žogico
Katere loterije ponujajo bonus žogico?

Katere loterije ponujajo bonus žogico?

Več spletnih mest za loterije ponuja bonus žogice. Nekatere od teh loterij so dobro znane, druge pa nove. Tukaj je podrobnejši pogled na nekatere najbolj priljubljene.

Powerball ZDA

To je največja loterija v Ameriki. Od začetka leta 1970 se je predvajal skoraj vsak teden. In zdaj je na voljo tudi za igranje na spletu! US Powerball se žreba dvakrat na teden. Ponuja najvišjo nagrado 40 milijonov dolarjev. Ena od kritičnih značilnosti ZDA Powerball je funkcija "Power Play", ki igralcem omogoča, da povečajo svoje možnosti za osvojitev velikih nagrad. Več kot je kupljenih vstopnic, večja je možnost za velik dobitek.
Poleg tedenskih risb ima ameriški Powerball tudi posebne dogodke, kot je nacionalni finale Mega Millions, ki poteka dvakrat letno. Leta 2018 je bil ameriški Powerball razprodan pred žrebanjem.

Mega Millions ZDA

The Mega milijoni je ena največjih loterij za jackpot na svetu. Njegovi jackpoti so dosegli do 640 milijonov dolarjev. Žrebanje poteka dvakrat tedensko, vsaka vstopnica stane 2 $. Jackpot se začne pri 20 milijonih dolarjev in raste vsakič, ko ga ne osvoji. Megamillions je na voljo samo v ZDA in Kanadi.
Loterija ima tri glavne značilnosti. Prva je izbira številk, kjer igralci izberejo pet belih in dve rdeči žogici. Druga je možnost "Izberi 3", pri kateri igralci izberejo tri številke med prvimi 75 in te številke povežejo z dvema naključno izbranima številkama. Tretji je Megaplier. Igralec, ki izbere šest belih žogic in jih poveže s štirimi črnimi žogami, se pomnoži z 2. To pomeni, da ima več možnosti za zmago.

SuperLotto Plus

Super Lotto Plus je še ena priljubljena loterija v Avstraliji. Ne gre samo za enkratno žrebanje, ampak za mesečno žrebanje. Avstralski loto žreba vsak prvi torek v mesecu. Imajo naključno izžrebanih sedem srečnih številk od 1 do 7. Vsako število se lahko ujema s katero koli drugo številko ali skupino števk. Jackpot se giblje med 5 in 25 milijoni dolarjev.

EuroMillions

The EuroMillions je še ena priljubljena loterija v Evropi. Zelo je podoben ameriškim Mega Millions. Igralci Euromillions morajo pravilno napovedati sedem žog, da dobijo veliko nagrado. Za razliko od Mega Millions, EuroMillions ne podeljuje denarnih nagrad. Namesto tega nekdo osvoji odstotek skupnega jackpota. Jackpot se dvigne, ko nekdo zmaga. Vsako sredo in soboto zvečer ljudje po Evropi čakajo na žrebanje v upanju, da bodo njihove vstopnice zmagale.

Lotto Evropa

Druga znana evropska loterija je Lotto Europe. To je francoska loterija, ki se igra enkrat na teden. Vsak četrtek zvečer lahko ljudje kupijo vstopnice za 1 dolar. Ko nekdo kupi vseh osem številk, dobi delež Jackpota. Jackpoti se gibljejo med 10.000 in 100.000 $. Najnižji osvojeni znesek doslej je bil 3.500 $. Ker je to francoska loterija, je na voljo samo v Franciji.

MEGA MILIJONE JAPONSKA

Ta japonska različica loterije je nastala leta 1992. To je nacionalna loterija, kjer lahko ljudje igrajo z nakupom srečk. Nekateri ga imenujejo "japonski Powerball". Japonska različica loterije temelji na ameriški Powerball. V povprečju se na loteriji proda približno 350.000 vstopnic na dan.

Powerball UK

Še ena britanska loterija je Powerball UK. Tako kot mnoge druge loterijske igre po vsem svetu ima tudi Powerball UK jackpot, ki se giblje od 50.000 do 250.000 dolarjev. Jackpot se poveča, ko v žrebanju sodeluje več ljudi. Če nihče ne zmaga, se jackpot premakne na naslednje žrebanje. Powerball UK žreba svoje številke ob petkih in sobotah. Vstopnice stanejo 1 dolar.

Dvojni loto

V Italiji je dvojna loterija znana tudi kot Il Dottore. To je najbolj priljubljena loterija v Italiji. Italijanska različica loterije se razlikuje od ameriške. Namesto da bi izbrali pet številk, igralci izberejo deset številk. Te se žrebajo vsak ponedeljek zvečer, vstopnice pa lahko kupijo že za 60 centov. Vsaka vstopnica stane 1 dolar.

PowerPlay

Bonus loterija v Indiji se imenuje Power Play. Indijska različica loterije je edinstvena. To je vsakodnevna loterija. Za razliko od običajnih loterij, kjer se vstopnice kupujejo tedensko, se vstopnice kupujejo vsak dan.

SuperEnaLotto

Ena izmed najbolj priljubljenih loterij v Južni Afriki je SuperEnaLotto. Gre za državno tekmo, ki poteka ob sredah in sobotah. Jackpot se običajno giblje med 30 in 60 milijoni RUS. Razdeljen je na glavni nagradni sklad in bonus sklad. Takoj, ko nekdo osvoji glavno nagrado, se denar prenese v bonus pot. Če nihče ne zmaga, se jackpoti premaknejo na naslednje žrebanje.

Katere loterije ponujajo bonus žogico?
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Čeprav se na nek način ne štejejo za igre na srečo, lahko igranje na srečo še vedno postane problematično. Igranje na srečo je zabavno, vendar prinaša tveganja. Igre na srečo spodbujamo k odgovornemu igranju iger na srečo. Tukaj igralci najdejo nekaj nasvetov in orodij, ki jim bodo pomagala bolje upravljati svoje igre na srečo.

 • Ne bi smeli staviti več, kot si lahko privoščite izgubo.
 • Ni pomembno, kako zelo rad staviš; ni opravičila za izgubo denarja, namenjenega za bistvene potrebe! Pred začetkom se morajo igralci na srečo prepričati, da imajo dovolj razpoložljivih sredstev za pokrivanje morebitnih izgub.
 • Stave bi morale biti le del prostega časa. Vsak dodatni ustvarjen dohodek je treba namesto tega uporabiti za nekaj drugega.
 • Zavedajte se trenutkov, ko je najverjetneje, da boste igrali na srečo. Poskušajte se ne igrati, ko ste pod stresom ali pod vplivom alkohola.
 • Imejte načrt B – Če se vam zdi, da bi lahko izgubili nadzor nad svojimi stavnimi navadami, naj poskusite pripraviti rezervni načrt, če se to zgodi. Na primer, vedno bi lahko popolnoma prenehali igrati.
 • Vedite, kdaj prenehati – ni nujno, da takoj prenehate igrati po izgubi. Nekateri ljudje raje nadaljujejo z igranjem, dokler ne zmagajo. Če pa ima kdo težave z nadzorovanjem svoje porabe, je verjetno najbolje, da zmanjšate loterijske stave.
 • Ko igrate, si nikoli ne izposojajte denarja od drugih ljudi – Če se igralci znajdejo v dolgovih, ker so preveč igrali na srečo, bi morali razmisliti o iskanju pomoči pri finančnem upravljanju pri kvalificiranem organu. Obstaja veliko organov, ki pomagajo ljudem s težavami z igrami na srečo.
Odgovorno igranje na srečo