Novice

July 26, 2022

Največje azijske loterije za igranje danes

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Loterije so med najbolj razširjenimi igrami po vsem svetu. Azija je svetovno znana po loteriji in ima nekaj najbolj eksotičnih krajev za igre na srečo na svetu. Igralci lahko sodelujejo v nekaterih najbolj priljubljenih azijskih loterijah, tako brez povezave kot na spletu.

Največje azijske loterije za igranje danes

Loto 6 na Japonskem

Lotto 6 na Japonskem je med največjimi azijskimi loterijami z nekaj zelo radodnimi jackpoti. Žrebanja potekajo ob ponedeljkih in torkih ob 6.45 zvečer po lokalnem času. Lotto 6 zagotavlja dostojna priložnost za velike zmage z zajamčenim minimalnim jackpotom 200 milijonov japonskih jenov, približno 1,8 milijona dolarjev.

Na žalost je nagradna meja za Lotto 6 600 milijonov japonskih jenov ali približno 5,5 milijona dolarjev. Udeleženci lahko uporabijo samo enkratno plačilo, da zahtevajo nagrado na loteriji 6. Čeprav loterijske nagrade na Japonskem niso obdavčene, so igralci morda zavezanci za davek v svoji matični državi.

Kako igrati loto 6

Igralci morajo izbrati šest različnih številk iz skupine 1-43. Dodatna številka se samodejno izriše. Igralci osvojijo jackpot tako, da združijo vseh svojih šest številk vstopnic z zmagovalnimi številkami, razkritimi pri žrebanju. Udeleženci lahko osvojijo tudi nagrade tako, da združijo šest, pet in pet plus bonus kroglico, štiri in tri številke. 1 od 6.096.454 možnosti za zmago v jackpotu velja za razumno.

Loto 7 na Japonskem

Igralci morajo izbrati sedem številk iz lonca 1-37. Obstajajo različne tehnike za izbiro številk loterije pri igranju na spletu. V večini primerov lahko igralci svoje srečke izberejo ročno. Igralci lahko uporabijo tudi možnost hitrega izbire, da ustvarijo naključno izbiro številk.

Edinstvene funkcije Lotto 7

Poleg tega se izbereta dve žogici, ki identificirata dobitnike sekundarnih nagrad. Na loteriji Japan Lotto 7 je skupno šest delitev nagrad. Za pridobitev jackpota v lotu 7 morajo udeleženci vseh svojih sedem številk uskladiti z izžrebanimi. Z ujemanjem šestih kombinacij z bonus žogo ali brez nje lahko dobite tudi nagrade.

Tudi z ujemanjem petih ali štirih številk lahko dobite nekaj nagrad. Poleg tega lahko igralci dosežejo tri števke in bonus žogico, da prejmejo nagrade. Lotto 7 ima začetno ceno 600 milijonov jenov in zgornjo mejo za jackpot, določeno na milijardo jenov, približno 9 milijonov dolarjev. Možnosti za zmago na tej loteriji so 1 proti 42.

Mark Six v Hong Kongu

Loterija Mark Six v Hongkongu je tudi ena izmed najbolj priljubljenih spletnih iger za jackpot v Aziji. Ni prenosa ali omejitve jackpota, najnižji jackpot pa znaša 8 milijonov HK$. Igranje Mark Six je precej preprosto. Udeleženci morajo izbrati le šest številk iz lonca 1-49. Številke igralčevih vstopnic se morajo ujemati z izžrebanimi zmagovalnimi številkami za pridobitev nagrade.

Kakšne so možnosti za zmago z Markom Sixom?

Igralci Mark Six imajo možnost za zmago 1 proti 13.983.816. Če igralci ne osvojijo jackpota, imajo še vedno šest priložnosti za osvojitev nagrad, ko igrajo Mark Six. Ko igralci ujemajo 5, 4 in 3 z ali brez dodatne žogice, imajo možnost osvojiti določene nagrade. Žrebanje poteka ob torkih, četrtkih in nedeljah ob 21.30 po lokalnem času. Možnosti za zmago katere koli nagrade so 1 proti 54. Hongkong, tako kot Japonska, ne zaračunava davkov na dobitke na loteriji.

Ultra Lotto 6/58 na Filipinih

Jackpot na tej loteriji se začne pri 49.500.000 filipinskih pesosih, kar je približno 923.000 $. Igralci imajo možnost osvojiti pomembne nagrade. Največji doslej dobitek za jackpot Ultra Lotto 6/58 je bil leta 2018. To je bilo 1,18 milijarde filipinskih pesov, približno 22 milijonov dolarjev. To je največji dobitek na loteriji na Filipinih doslej.

Kako igrati Ultra Lotto 6/58

Igralci lahko igrajo Ultra Lotto in veliko zmagajo, tako da izberejo šest številk iz lonca 1-58. Za zmago morajo igralci vseh svojih šest številk vstopnic ujemati s tistimi, ki so navedene v žrebanju. Na srečo lahko igralci zmagajo tako, da ujemajo 5, 4 ali 3 števke na vrhu jackpota. Žrebanje poteka vsak torek, petek in nedeljo ob 21. uri po lokalnem času po Manilli.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice