Mobilne aplikacije za loterije

Ljubitelji loterije, ki se sprašujejo, kako kupiti loterijsko vstopnico na spletu, bi morali izkoristiti prednosti številnih mobilnih loterijskih aplikacij v trgovini Google Play in App Store. Te programske aplikacije niso samo za začetnike, ki se želijo naučiti igrati loterijo na spletu. Zelo priporočljivi so tudi za veterane, ki želijo ostati na vrhu prodaje loto vstopnic, rezultatov in najnovejših trendov. Tukaj je 5 najboljših mobilnih loterijskih aplikacij, ki jih je treba upoštevati v letu 2022.

Najboljše aplikacije za mobilno loterijo 2022
Najboljše aplikacije za mobilno loterijo 2022

Najboljše aplikacije za mobilno loterijo 2022

LotteryHUB

LotteryHUB, ki je na voljo v sistemu iOS, je priročna aplikacija za preverjanje dobitnih loterijskih listkov. Ko uporabnik vnese številko listka, se prikažejo rezultati loterije in lahko ugotovi, ali je kaj zadel.

LotteryHUB podpira številne loterije in izpostavlja najnovejše novice o jackpotih. V arhivih lahko pregledate do 10 prejšnjih rezultatov jackpota. Poleg tega aplikacija prikazuje uspešnost igralčevih izbranih številk za zadnjih deset žrebanj.

Lotter

Za nakup spletne loterije za katero koli igro po vsem svetu, Lotter je ena najboljših aplikacij. Obstaja že dve desetletji in se je uveljavil kot zaupanja vredno spletno mesto loterije. Igralci bodo tukaj našli na desetine ameriških, evropskih, avstralskih in azijskih srečk.

Aplikacija je na voljo za sisteme Android in iOS. Vendar pa morajo uporabniki Androida prenesti aplikacijo z uradne spletne strani The Lotter, ker je ni v trgovini Google Play.

Srečne številke loterije

Še ena aplikacija za loterijo za uporabnike iOS-a, ki je enostavna za uporabo pri iskanju hitre kombinacije loto številk. Srečna loterija je generator naključnih števil, ki podpira skoraj vse loterije.

Igralec izbere obseg številk, ki jih želi, in aplikacija ustvari ustrezno kombinacijo. Prav tako osveži trenutno kombinacijo, da ustvari naslednjo kombinacijo listkov. Njegov urejen vmesnik in poenostavljena velikost sta velik plus.

CA loterija

To je vsestranska spletna loterija. Uporabniki kupujejo vstopnice za različne loterije in spremljajo žrebanja na enem mestu. Nekatere predstavljene loterije so majhne, druge pa ponujajo možnosti za dobitek milijonov dolarjev.

Uporabnik se mora prijaviti v določen razdelek loterije, ki mu sledi. Nekateri rezultati se prikažejo po vsakih nekaj minutah in dajejo igralcu vpogled, da se v naslednjem krogu preizkusi bolje. Poleg tega so zemljevidi za prodajalce vstopnic na voljo na CA loterija aplikacija

Lotopija

Zasnovan za igralce Mega Million in Powerball iz ZDA, Lottopia zagotavlja rezultate in analitiko lota v realnem času. Nekatere funkcije te aplikacije so izboljšale sodelovanje uporabnikov z njihovimi najljubšimi nacionalnimi loterijami.

Dajo na primer boljše smernice o tem, kako preveriti srečke na spletu. V Lottopii so na voljo tudi posodobitve v živo in odštevanja do žrebanj. Obstaja tudi razdelek za skeniranje srečk za loto v baze podatkov oseb in izračun vrednosti srečk po objavi izidov.

Najboljše aplikacije za mobilno loterijo 2022
Vrste aplikacij za loterijo

Vrste aplikacij za loterijo

Ne glede na možnosti za zmago, z uporabo najboljše aplikacije za loterijo je celoten postopek igranja iger na srečo preprost. Mobilne loterijske aplikacije lahko razdelimo v tri glavne kategorije:

Aplikacija za nakup vstopnic

Kdor upa na dobitek na loteriji, naj kupi vstopnice za različna žrebanja. Ko na spletu najdete primerno loterijsko spletno mesto, morate uporabiti aplikacijo za nakup vstopnic. Te brezplačne aplikacije za loto zagotavljajo, da uporabnik ne zamudi najnovejših vstopnic za najnovejše jackpote. Postopek pridobivanja vstopnic je preprost. Odpravlja težave s čakanjem v vrsti na stavnici in tiskanjem loto listkov.

Pogosto vprašanje med ljudmi, ki želijo prenesti to vrsto aplikacije, je: 'Koliko moraš biti star, da igraš?' Opozoriti je treba, da čeprav lahko aplikacijo prenese kdor koli, lahko v loteriji sodelujejo samo tisti, ki so stari 18 let in več.

Aplikacija za rezultate loterije/preverjevalnik vstopnic

Programska oprema prikaže izide različnih loterijskih iger takoj, ko je žreb opravljen. The rezultati za zadnji jackpot, zmagovalne številke in ravni nagrad so prikazani v aplikaciji. Preverjevalnik vstopnic je specializirana mobilna aplikacija, ki igralcu lota sporoči, ali je zadel ali ne.

Namesto da bi zmagovalci čakali, da jih pokličejo po telefonu, vidijo, katere vstopnice so prispevale k njihovemu uspehu. Aplikacija skenira vstopnice za vse večje loterije, kot sta Mega Millions in Powerball.

Aplikacija za napovedovanje loterije/generator številk

Mnogi igralci iger na srečo poznajo generiranje naključnih števil. To je isti koncept, kot ga uporablja aplikacija za napovedovanje loterije. Pomaga, če izberejo uravnoteženo kombinacijo za številko listka. Glede na pretekle statistične podatke lahko napove, katere številke bodo verjetneje zmagale.

Aplikacija je uporabna za igralce lota, ki so preveč zaposleni ali niso samozavestni pri izbiri svojih srečnih številk. Generator številk lahko izbere številko za tedensko vstopnico in izbiro shrani za prihodnjo uporabo.

Vrste aplikacij za loterijo
Lotto aplikacije za iOS in Android

Lotto aplikacije za iOS in Android

Ni lahko slediti vsaki kupljeni vstopnici. To ne bi smelo biti zaskrbljujoče, če je igralec namestil loterijsko aplikacijo na svojo napravo Android ali iOS. Obe različici lahko prikazujeta rezultate globalnih loto iger.

Edina razlika je v tem, da so aplikacije Android loto zasnovane za operacijske sisteme, ki temeljijo na Linuxu, medtem ko so aplikacije iOS združljive samo z mobilnimi napravami Apple. nekaj aplikacije za spletno loterijo so na voljo samo v eni različici, medtem ko je večina v obeh sistemih.

Uporabniki Androida se morajo odpraviti v trgovino Google Play in prenesti svoje najljubše aplikacije za loterijo. Po drugi strani lahko uporabniki iOS-a dobijo aplikacije iz trgovine Apple Store. Oba prenosa sta brezplačna. V nekaj primerih lahko uporabnik uporabi samo povezave za prenos z uradnih spletnih mest ponudnika loterije.

Vendar morajo odobriti edinstveno namestitev programske opreme v svoji napravi. Te aplikacije je mogoče uporabljati kjer koli in imajo lahko možnost preklapljanja med jeziki.

Lotto aplikacije za iOS in Android