Novice

October 27, 2023

Optimiziranje takojšnjih izplačil: Gotovina v primerjavi z digitalnimi metodami v igralniški industriji

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Medtem ko igralski navdušenci iščejo vznemirjenje hitrega dostopa do svojih nagrad, nedavna raziskava, ki jo je izvedel PYMNTS Intelligence, osvetli to razvijajočo se pokrajino.

Optimiziranje takojšnjih izplačil: Gotovina v primerjavi z digitalnimi metodami v igralniški industriji

Gotovina: prednostna metoda takojšnjega plačila

Študija "Generation Instant: Gamers and Winnings", ki je nastala v sodelovanju med PYMNTS Intelligence in Ingo Money, razkriva, da je gotovina najbolj priljubljena oblika takojšnjega plačila za izplačila pri igrah. Dejstvo je, da se gotovina uporablja več kot dvakrat pogosteje kot digitalne takojšnje plačilne metode za igre na srečo, igre na srečo ali izplačila na loteriji. Med anketiranci, ki so prejeli izplačila dobitkov, jih je 44 % navedlo, da je njihov najprimernejši način izplačila gotovina, medtem ko jih je le 18 % dalo prednost digitalnim takojšnjim plačilom.

Naraščajoče povpraševanje po digitalnih takojšnjih plačilih

Kljub prevladi gotovine v industriji iger na srečo narašča povpraševanje po digitalnih načinih takojšnjega plačila. Vendar igralniška podjetja ne izkoriščajo v celoti tega povpraševanja potrošnikov in zamujajo priložnost za monetizacijo takojšnjih izplačil. Medtem ko je več kot tri četrtine potrošnikov izrazilo željo po takojšnjih izplačilih, je bila ta možnost ponujena manj kot polovici. Poleg tega je le 49 % potrošnikov, ki so prejeli izplačila dobitkov, imelo izbiro, da jih prejmejo prek takojšnjih plačil, čeprav bi 76 % tistih, ki jim takojšnja izplačila niso bila na voljo, izbralo to možnost, če bi bila na voljo.

Zadovoljevanje povpraševanja po takojšnjih izplačilih

Da bi zadovoljili naraščajoče povpraševanje po takojšnjih izplačilih, so nekatera igralniška podjetja začela ponujati to možnost. Caesars Sportsbook je na primer sodeloval z Ingo Money, da bi omogočil takojšnja izplačila s potisni na kartico v njihovi aplikaciji. To sodelovanje omogoča strankam, da svoje dobitke prejmejo v skoraj realnem času, kar znatno poveča zadovoljstvo in zvestobo strank.

Hiter dostop in udobje

Raziskava poudarja pomen hitrega dostopa do sredstev in udobja za potrošnike. Med tistimi, ki imajo raje takojšnja plačila, jih 70 % ceni hiter dostop do svojih dobitkov, 66 % pa meni takojšnja plačila še posebej priročno.

Zadovoljstvo strank s takojšnjimi plačili

Zanimivo je, da so bili potrošniki, ki prejemajo izplačila prek gotovine in netakojšnjih digitalnih metod, na splošno bolj zadovoljni kot tisti, ki prejemajo izplačila prek digitalnih takojšnjih metod. Osupljivih 87 % potrošnikov, ki so prejeli denarna izplačila, je izrazilo veliko zadovoljstvo, sledilo pa jim je 75 % potrošnikov, ki niso prejeli takojšnjih digitalnih izplačil.

Izkoristiti priložnost

Medtem ko gotovina ostaja prednostna metoda takojšnjega plačila za igre na srečo, igre na srečo ali izplačila na loteriji, narašča povpraševanje po digitalnih načinih takojšnjega plačila. Podjetja, ki se ukvarjajo z igrami na srečo, imajo priložnost izpolniti to povpraševanje in povečati zadovoljstvo strank, tako da svojim najbolj zvestim strankam ponudijo takojšnja izplačila kot brezplačno storitev. Z izkoriščanjem tega trenda lahko igralniška podjetja izboljšajo splošno igralno izkušnjo in ostanejo vodilna v tej razvijajoči se pokrajini.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti
2024-05-14

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti

Novice