10e Lotto Results

10e loto (IT) je loterija tipa keno, ki jo v Italiji žrebajo trikrat na teden v torek, četrtek in soboto. Igra ima tri različice in je na voljo večini igralcev v Evropi tako v spletu kot tudi brez njega, vključno z aplikacijo My Lotteries.

V klasični igri igralci izbirajo med eno in 10 številkami iz skupine 90, stane pa od 1 € do 200 € glede na to, koliko številk je izbranih. 20 izžrebanih številk se ustvari iz prvih dveh izžrebanih številk (20 od 90) v vsaki od 10 regionalnih loterij.

Če želite osvojiti jackpot v vrednosti 1 milijon €, morajo igralci ujemati številke 10/10. Jackpote je mogoče povečati do 5 milijonov € z dodatkom zlate številke ali dvojnega zlata. Rezultate najdete na spletu ali v aplikaciji takoj po žrebanju. Igralci imajo 60 dni časa, da zahtevajo katero koli nagrado.

Odvisno od tega, kje je bila vstopnica kupljena, lahko nagrade prevzamete neposredno pri prodajalcih, podružnici Banco Intesa Sanpaolo ali na sedežu Lottomatice.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.