10e Lotto Results

10e loto (IT) je loterija tipa keno, ki jo v Italiji žrebajo trikrat na teden v torek, četrtek in soboto. Igra ima tri različice in je na voljo večini igralcev v Evropi tako v spletu kot tudi brez njega, vključno z aplikacijo My Lotteries.

V klasični igri igralci izbirajo med eno in 10 številkami iz skupine 90, stane pa od 1 € do 200 € glede na to, koliko številk je izbranih. 20 izžrebanih številk se ustvari iz prvih dveh izžrebanih številk (20 od 90) v vsaki od 10 regionalnih loterij.

Če želite osvojiti jackpot v vrednosti 1 milijon €, morajo igralci ujemati številke 10/10. Jackpote je mogoče povečati do 5 milijonov € z dodatkom zlate številke ali dvojnega zlata. Rezultate najdete na spletu ali v aplikaciji takoj po žrebanju. Igralci imajo 60 dni časa, da zahtevajo katero koli nagrado.

Odvisno od tega, kje je bila vstopnica kupljena, lahko nagrade prevzamete neposredno pri prodajalcih, podružnici Banco Intesa Sanpaolo ali na sedežu Lottomatice.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak