6D Lotto Results

6D Lotto vodi Philippine Charity Sweepstakes Office. Žrebanje poteka vsak torek, četrtek in soboto ob 21. uri. Velja za eno najpreprostejših loterijskih iger. Igralec izbere šest števk med nič in devet.

Glavna nagrada je razdeljena med skupno število zmagovalcev, tako da manj kot je zmagovalcev, višja je nagrada na osebo. Nagrade pri tej loteriji niso pretirano velike, a dovolj znatne, da so pomembne za zmagovalca.

Žrebanje loterije je v živo prikazano na televiziji in v živo na spletnih mestih družbenih medijev. Občasno se lahko dan žrebanja spremeni, če je pomemben državni praznik. Rezultate bo objavilo tudi več spletnih mest. Če želite zahtevati eno od večjih nagrad, boste morali dati svoje ime in podpis na zadnji strani vstopnice ter imeti dve osebni izkaznici.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.