Bingo 5 Results

Japonska ima več loterijskih iger; najbolj priljubljen je Bingo 5. Žrebanje le-tega poteka le enkrat tedensko, ob sredah ob 20. uri. Igralec izbere nabor številk iz obsežnejšega razpona, kot pri večini loterij po svetu.

Vstopnice so v prodaji malo pred žrebanjem, nato pa se prodaja nadaljuje po zaključku žrebanja. Te je mogoče kupiti prek trgovcev na drobno in na spletu.

Rezultate je mogoče videti na televiziji, kmalu po potrditvi žreba pa so objavljeni tudi na spletu. Igralec, ki meni, da je dobil nagrado, lahko svojo vstopnico preveri pri prodajalcu, če jo je kupil osebno, če pa jo je kupil prek spleta, je preverjanje samodejno.

Manjše nagrade se izplačajo preko prodajalca ali neposredno na spletu, za večjo nagrado pa je treba zahtevati.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.