EuroJackpot rezultat

To je jackpot skupine 18 držav, ki se igra čez meje vseh teh držav. Uveden je bil leta 2012 in še naprej vzbuja zanimanje vse več evropskih držav. Za zmago na tej loteriji morajo igralci izbrati pet pravilnih izbir iz lonca s 50 in dve dodatni številki iz drugega lonca.

Zmagovalne številke so določene v Nemčiji in na Danskem. Razglašeni so v žrebanju v Helsinkih na Finskem vsak petek ob 21. uri.

Poleg jackpota je na voljo še 12 drugih stopenj, v katerih lahko igralci osvojijo nagrade. Zaradi tega je jackpot zelo priljubljen, tudi če ne doseže ravni jackpota Euromillions in MegaMillions. Loterija ima tudi boljše možnosti za zmago kot drugi mainstream jackpoti. Nastavljeno je tako, da se zmaguje pogosteje, namesto da bi z roll-overs povečali en jackpot na astronomske številke.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.