EuroJackpot rezultat

To je jackpot skupine 18 držav, ki se igra čez meje vseh teh držav. Uveden je bil leta 2012 in še naprej vzbuja zanimanje vse več evropskih držav. Za zmago na tej loteriji morajo igralci izbrati pet pravilnih izbir iz lonca s 50 in dve dodatni številki iz drugega lonca.

Zmagovalne številke so določene v Nemčiji in na Danskem. Razglašeni so v žrebanju v Helsinkih na Finskem vsak petek ob 21. uri.

Poleg jackpota je na voljo še 12 drugih stopenj, v katerih lahko igralci osvojijo nagrade. Zaradi tega je jackpot zelo priljubljen, tudi če ne doseže ravni jackpota Euromillions in MegaMillions. Loterija ima tudi boljše možnosti za zmago kot drugi mainstream jackpoti. Nastavljeno je tako, da se zmaguje pogosteje, namesto da bi z roll-overs povečali en jackpot na astronomske številke.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak