Extra 5 Lottery Results

Grška loterija Extra 5 se igra vsak dan v tednu, dvakrat na dan ob 15.00 in 19.00 po atenskem času. Ustanovljena leta 2002 je zelo priljubljena igra v Grčiji in po svetu.

To je preprosta igra, ki od igralcev zahteva, da izberejo pet številk od ena do 35 skladov. Loterija Extra 5 stane samo 0,50 € za priložnost, da osvojite nastavljeni glavni dobitek v višini 50.000 €, če ujemate vseh pet številk. To igro lahko igrajo igralci v Grčiji in zunaj nje.

Prodaja vstopnic se ustavi uro in pol pred žrebanjem, rezultati pa so objavljeni eno uro po vsakem žrebanju. Igralci si lahko ogledajo rezultate na uradni spletni strani OPAP ali na spletni strani, kjer je bila igra odigrana.

Nagrade je potrebno prevzeti v treh mesecih po žrebanju s predložitvijo listka. Nagrade lahko zahtevate v trgovinah OPAP ali pri pooblaščenih bankah, če ste v Grčiji; v nasprotnem primeru bo igralčevo spletno mesto podrobno opisalo morebitne postopke zahtevka.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.