Extra 5 Lottery Results

Grška loterija Extra 5 se igra vsak dan v tednu, dvakrat na dan ob 15.00 in 19.00 po atenskem času. Ustanovljena leta 2002 je zelo priljubljena igra v Grčiji in po svetu.

To je preprosta igra, ki od igralcev zahteva, da izberejo pet številk od ena do 35 skladov. Loterija Extra 5 stane samo 0,50 € za priložnost, da osvojite nastavljeni glavni dobitek v višini 50.000 €, če ujemate vseh pet številk. To igro lahko igrajo igralci v Grčiji in zunaj nje.

Prodaja vstopnic se ustavi uro in pol pred žrebanjem, rezultati pa so objavljeni eno uro po vsakem žrebanju. Igralci si lahko ogledajo rezultate na uradni spletni strani OPAP ali na spletni strani, kjer je bila igra odigrana.

Nagrade je potrebno prevzeti v treh mesecih po žrebanju s predložitvijo listka. Nagrade lahko zahtevate v trgovinah OPAP ali pri pooblaščenih bankah, če ste v Grčiji; v nasprotnem primeru bo igralčevo spletno mesto podrobno opisalo morebitne postopke zahtevka.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak