Finland Lotto Results

Finland Lotto 7/40, znan tudi kot Veikkaus Lotto, je žrebanje loterije enkrat na teden, ki poteka ob sobotah v Helsinkih. To je največja loterija, ki jo igra približno 70 % finskega prebivalstva in drugi igralci po vsem svetu.

Igralci na Finskem lahko svoje vstopnice kupijo na POS ali uradni spletni strani Veikkaus za 1 € na vstop. Igralci zunaj Finske lahko igrajo na spletnih mestih tretjih oseb. Ima minimalni glavni dobitek v višini 700.000 €, vendar pogosto presega 1 milijon €, rekord pa znaša 14,1 milijona €.

Igralci izberejo 7 številk od 40 in se lahko odločijo za številko Plus, ki bo vse dobitke, ki niso jackpot, pomnožila s 5 za dodatnih 0,50 €.

Žrebanje je mogoče spremljati v živo na kanalu MTV3, rezultate pa preveriti na spletni strani Veikkaus ali tretji strani za nefinske igralce. Igralci morajo zadeti vseh 7 številk, da osvojijo jackpot. Nagrade se izplačajo kot neobdavčene, pavšalne zneske in jih je treba zahtevati do 1 leta po žrebanju.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.