Lotto 1 Results

Loto 1 je loterija na Švedskem in se igra na nacionalni ravni. Žrebanje loterije poteka dvakrat tedensko. Prvi žreb poteka vsako sredo ob 18.20, drugi pa vsako soboto ob 20.00. Vsaka loterija ima dve žrebanji: Loto 1 in Loto 2. Igralci se lahko odločijo za samo Loto 1 ali z majhnim doplačilom za Loto 2.

Igralci izberejo sedem številk med ena in 35, vendar lahko izberejo do 12, da povečajo možnosti za osvojitev nagrade. Loterijske nagrade na Švedskem niso obdavčene, vendar lahko igrajo tisti, ki so rezidenti drugih držav in bodo morda morali plačati davek v svoji matični državi.

Podrobnosti žrebanja je mogoče videti na televiziji in objaviti na spletu, ko je žrebanje opravljeno. Majhne nagrade lahko prevzamete na spletu ali prek prodajalca, večje nagrade pa pri operaterju.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak