Lotto 1 Results

Loto 1 je loterija na Švedskem in se igra na nacionalni ravni. Žrebanje loterije poteka dvakrat tedensko. Prvi žreb poteka vsako sredo ob 18.20, drugi pa vsako soboto ob 20.00. Vsaka loterija ima dve žrebanji: Loto 1 in Loto 2. Igralci se lahko odločijo za samo Loto 1 ali z majhnim doplačilom za Loto 2.

Igralci izberejo sedem številk med ena in 35, vendar lahko izberejo do 12, da povečajo možnosti za osvojitev nagrade. Loterijske nagrade na Švedskem niso obdavčene, vendar lahko igrajo tisti, ki so rezidenti drugih držav in bodo morda morali plačati davek v svoji matični državi.

Podrobnosti žrebanja je mogoče videti na televiziji in objaviti na spletu, ko je žrebanje opravljeno. Majhne nagrade lahko prevzamete na spletu ali prek prodajalca, večje nagrade pa pri operaterju.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.