Lotto India Results

Lotto India je ekskluzivna spletna loterija, ki je na voljo igralcem v Indiji in po vsem svetu. Igrate ga lahko prek uradne spletne strani lotto-india.com, mobilne aplikacije ali posrednikov loterije tretjih oseb. Žrebanja potekajo dvakrat na teden v torek in petek in stanejo 40 ₹ na vstop.

Na voljo je 12 nagradnih stopenj z glavnim dobitkom, določenim na 40 milijonov ₹ (približno 500.000 $) brez prevračanja. Občasno poteka žrebanje Bumper Draw, kjer jackpot doseže 400 milijonov ₹ (približno 5 milijonov USD).

Za igro igralci izberejo šest številk od ena do 50 in eno Joker žogo od ena do pet, pri čemer se ujemajo z vsemi sedmimi številkami, da osvojijo glavni dobitek. Ker je to spletna igra, bodo vsi zmagovalci samodejno prejeli vse dobitke. Vendar pa lahko igralci preverijo svoje številke na lotto-india.com in preverijo, ali so zmagali.

V primeru dobitka jackpota bodo igralci na uradni strani obveščeni po telefonu. Jackpot dobitki se izplačajo kot pavšalni zneski neposredno na igralčev bančni račun v štirih tednih po potrditvi.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak