Lotto India Results

Lotto India je ekskluzivna spletna loterija, ki je na voljo igralcem v Indiji in po vsem svetu. Igrate ga lahko prek uradne spletne strani lotto-india.com, mobilne aplikacije ali posrednikov loterije tretjih oseb. Žrebanja potekajo dvakrat na teden v torek in petek in stanejo 40 ₹ na vstop.

Na voljo je 12 nagradnih stopenj z glavnim dobitkom, določenim na 40 milijonov ₹ (približno 500.000 $) brez prevračanja. Občasno poteka žrebanje Bumper Draw, kjer jackpot doseže 400 milijonov ₹ (približno 5 milijonov USD).

Za igro igralci izberejo šest številk od ena do 50 in eno Joker žogo od ena do pet, pri čemer se ujemajo z vsemi sedmimi številkami, da osvojijo glavni dobitek. Ker je to spletna igra, bodo vsi zmagovalci samodejno prejeli vse dobitke. Vendar pa lahko igralci preverijo svoje številke na lotto-india.com in preverijo, ali so zmagali.

V primeru dobitka jackpota bodo igralci na uradni strani obveščeni po telefonu. Jackpot dobitki se izplačajo kot pavšalni zneski neposredno na igralčev bančni račun v štirih tednih po potrditvi.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.