Magnum 4D Results

Ta igra se igra po vsej Maleziji in tudi v Singapurju. Igralec izbere štirimestno številko; to je lahko karkoli med 0000 in 9999. Na loteriji je izžrebanih 23 različnih štirimestnih številk. Igralec mora ujemati štiri števke, da lahko osvoji nagrado.

Številke morajo biti v istem vrstnem redu kot na lističu. Nagrade so vedno enake in število prodanih vstopnic ne vpliva na nagrado. Enako velja za število zmagovalcev; to ne bo zmanjšalo vrednosti nagrad.

Žrebanja potekajo vsako sredo, soboto in nedeljo ob 19. uri v Maleziji po lokalnem času. Rezultati so takoj objavljeni na več spletnih mestih, tako da lahko igralci takoj izvedo, ali je njihova vstopnica dobitna. Za udeležbo morate biti stari najmanj 21 let.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.