Mark Six Lottery Results

Mark Six Lottery je najbolj priljubljena loterija v Hongkongu. Žrebanja potekajo 3-krat na teden v torek, četrtek in soboto in stanejo 10 HKD na vstop. Igralci v Hong Kongu lahko igrajo v uradni stavni podružnici Hong Kong Jockey Cluba (HKJC), na spletu ali po telefonu.

Igralci drugod po svetu lahko igrajo na spletu. Najmanjši glavni dobitek je 8 milijonov HKD, vendar lahko zaradi neomejenega prevračanja znaša tudi 100 milijonov HKD.

Igralci izberejo 6 številk iz skupine 49 in morajo zadeti vseh 6 številk, da osvojijo glavni dobitek. Žrebanje bo v živo na programu ATV ob 21.30 po lokalnem času. Rezultate si lahko ogledate tudi v mobilni aplikaciji ali na spletnih mestih. Dobitke je treba prevzeti 60 dni po žrebanju in se izplačajo kot neobdavčeni pavšalni zneski.

Nagrade lahko prevzamete v podružnicah HKJC, v glavni pisarni HKJC ali na spletu, odvisno od tega, kje je bila vstopnica kupljena.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak