Mark Six Lottery Results

Mark Six Lottery je najbolj priljubljena loterija v Hongkongu. Žrebanja potekajo 3-krat na teden v torek, četrtek in soboto in stanejo 10 HKD na vstop. Igralci v Hong Kongu lahko igrajo v uradni stavni podružnici Hong Kong Jockey Cluba (HKJC), na spletu ali po telefonu.

Igralci drugod po svetu lahko igrajo na spletu. Najmanjši glavni dobitek je 8 milijonov HKD, vendar lahko zaradi neomejenega prevračanja znaša tudi 100 milijonov HKD.

Igralci izberejo 6 številk iz skupine 49 in morajo zadeti vseh 6 številk, da osvojijo glavni dobitek. Žrebanje bo v živo na programu ATV ob 21.30 po lokalnem času. Rezultate si lahko ogledate tudi v mobilni aplikaciji ali na spletnih mestih. Dobitke je treba prevzeti 60 dni po žrebanju in se izplačajo kot neobdavčeni pavšalni zneski.

Nagrade lahko prevzamete v podružnicah HKJC, v glavni pisarni HKJC ali na spletu, odvisno od tega, kje je bila vstopnica kupljena.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.