Nanum Lotto Results

Nanum Lotto je ena najbolj priljubljenih loterij v Aziji. Podjetje, ki ga vodi, je edini ponudnik loterije v Južni Koreji. Igra poteka v standardnem slogu žrebanja, žrebanja pa potekajo vsak dan ob 20. uri. Prodaja vstopnic je bila prekinjena malo pred žrebanjem.

Organizacijo in upravljanje loterije vodi Korejska komisija za loterijo. Igralec izbere šest številk iz razpona od ena do 45. Za osvojitev glavnega dobitka morajo biti vse številke pravilno izbrane.

Ker žrebanje prenaša televizija, lahko ljudje takoj izvedo, ali so zmagovalci. Informacije so objavljene tudi na spletni strani Nanum Lotto ter na spletnih mestih in v aplikacijah družbenih medijev. Možnosti za dobitek jackpota so astronomske kot pri loterijah v drugih državah. Kljub temu obstaja veliko manjših nagrad z boljšimi kvotami.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.