Nanum Lotto Results

Nanum Lotto je ena najbolj priljubljenih loterij v Aziji. Podjetje, ki ga vodi, je edini ponudnik loterije v Južni Koreji. Igra poteka v standardnem slogu žrebanja, žrebanja pa potekajo vsak dan ob 20. uri. Prodaja vstopnic je bila prekinjena malo pred žrebanjem.

Organizacijo in upravljanje loterije vodi Korejska komisija za loterijo. Igralec izbere šest številk iz razpona od ena do 45. Za osvojitev glavnega dobitka morajo biti vse številke pravilno izbrane.

Ker žrebanje prenaša televizija, lahko ljudje takoj izvedo, ali so zmagovalci. Informacije so objavljene tudi na spletni strani Nanum Lotto ter na spletnih mestih in v aplikacijah družbenih medijev. Možnosti za dobitek jackpota so astronomske kot pri loterijah v drugih državah. Kljub temu obstaja veliko manjših nagrad z boljšimi kvotami.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak