On Numara Results

On Numara je ena izmed najbolj priljubljenih loterij v Turčiji in igralci lahko kupijo vstopnice za žrebanja, ki potekajo vsak ponedeljek in petek. Žrebanje bo ob 20. uri, spremljate pa ga lahko na spletu. Vendar so rezultati skoraj v trenutku objavljeni na več različnih spletnih mestih.

Žreb vključuje številke od ena do 80, igralec pa bo moral izbrati 22 teh številk. Če želi igralec osvojiti jackpot, mora ujemati vse številke. Možnosti za osvojitev glavnega jackpota so neverjetno visoke, zlasti v primerjavi z loterijami v drugih državah.

Tisti, ki menijo, da so dobili dobitek, ga bodo morali prevzeti pri prodajalcu, če gre za manjši dobitek, ali pri operaterju, če so zadeli glavni dobitek. Večje nagrade lahko traja nekaj časa, preden so izplačane.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.