Pick 3 Lottery Results

Pick 3 je priljubljena igra državne loterije, ki se igra v Belgiji. Žreba se vsak dan v tednu ob 20.00 UTC. Vstop stane 1 €, igrajo pa ga lahko igralci v Belgiji in zunaj nje na POS ali na spletu. Igralci preprosto izberejo tri iz nabora številk od nič do devet in izberejo možnost igre, ki jo želijo igrati. Jackpot 500 € se izplača za pravilno ujemanje vseh treh števk v vrstnem redu, v katerem so bile izžrebane.

Žrebanje poteka v živo na televiziji ali pa si lahko igralci ogledajo rezultate na spletni strani. Igralci z vstopnicami lahko skenirajo svoje vstopnice na prodajnem mestu in preverijo, ali so zmagali. Igralci morajo podpisati hrbtno stran svojih vstopnic, da se izognejo podpisu nekoga drugega in prevzemu nagrade zase. Nagrade je treba prevzeti v 20 tednih po žrebanju. Nagrade se izplačajo samo v enkratnih zneskih in so neobdavčene.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.