Pick 3 Lottery Results

Pick 3 je priljubljena igra državne loterije, ki se igra v Belgiji. Žreba se vsak dan v tednu ob 20.00 UTC. Vstop stane 1 €, igrajo pa ga lahko igralci v Belgiji in zunaj nje na POS ali na spletu. Igralci preprosto izberejo tri iz nabora številk od nič do devet in izberejo možnost igre, ki jo želijo igrati. Jackpot 500 € se izplača za pravilno ujemanje vseh treh števk v vrstnem redu, v katerem so bile izžrebane.

Žrebanje poteka v živo na televiziji ali pa si lahko igralci ogledajo rezultate na spletni strani. Igralci z vstopnicami lahko skenirajo svoje vstopnice na prodajnem mestu in preverijo, ali so zmagali. Igralci morajo podpisati hrbtno stran svojih vstopnic, da se izognejo podpisu nekoga drugega in prevzemu nagrade zase. Nagrade je treba prevzeti v 20 tednih po žrebanju. Nagrade se izplačajo samo v enkratnih zneskih in so neobdavčene.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak