Super Lotto Results

Super Lotto je najbolj priljubljena igra v Ukrajini in je odprta za igralce po vsem svetu. Igralci v Ukrajini lahko kupijo vstopnice na POS terminalih, na uradni spletni strani UNL, prek aplikacije ali SMS-a. Igralci zunaj Ukrajine lahko uživajo v tej loteriji prek spletnih agentov tretjih oseb.

Žreba se dvakrat na teden in stane samo 15 UAH (0,50 €) na vstop. Jackpot znaša najmanj 3 milijone UAH, vendar lahko zaradi neomejenega prevračanja doseže tudi 33 milijonov UAH.

Igralci izberejo 6 številk iz skupine 1-52, pri čemer se ujemajo z vsemi 6 številkami, da osvojijo glavni dobitek. Žrebanje Super Lotto poteka v živo na Kijevski TV, spletni igralci pa so samodejno obveščeni o vseh dobitkih. Igralci imajo 6 mesecev časa, da vložijo zahtevek, za dobitke nad 25.000 UAH pa bodo morali iti na sedež UNL.

Tudi igralci iz tujine bodo morali potovati, da bodo prevzeli to pavšalno plačilo. Dobitki so obdavčeni po 19,5 % z možnostjo dodatnih davkov za igralce iz tujine.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.