Super Lotto Results

Super Lotto je najbolj priljubljena igra v Ukrajini in je odprta za igralce po vsem svetu. Igralci v Ukrajini lahko kupijo vstopnice na POS terminalih, na uradni spletni strani UNL, prek aplikacije ali SMS-a. Igralci zunaj Ukrajine lahko uživajo v tej loteriji prek spletnih agentov tretjih oseb.

Žreba se dvakrat na teden in stane samo 15 UAH (0,50 €) na vstop. Jackpot znaša najmanj 3 milijone UAH, vendar lahko zaradi neomejenega prevračanja doseže tudi 33 milijonov UAH.

Igralci izberejo 6 številk iz skupine 1-52, pri čemer se ujemajo z vsemi 6 številkami, da osvojijo glavni dobitek. Žrebanje Super Lotto poteka v živo na Kijevski TV, spletni igralci pa so samodejno obveščeni o vseh dobitkih. Igralci imajo 6 mesecev časa, da vložijo zahtevek, za dobitke nad 25.000 UAH pa bodo morali iti na sedež UNL.

Tudi igralci iz tujine bodo morali potovati, da bodo prevzeli to pavšalno plačilo. Dobitki so obdavčeni po 19,5 % z možnostjo dodatnih davkov za igralce iz tujine.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak