Vodniki

December 13, 2022

Povečajte svoje možnosti za dobitek na loteriji

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Loterije so izjemno priljubljene na vseh koncih sveta. Možnost osvojitve vsot denarja, ki spremenijo življenje, je nedvomno glavna atrakcija. Vendar, ali obstaja kakšna strategija, s katero je mogoče povečati igralčeve možnosti za osvojitev nagrade? Tudi v povsem naključni igri, kot je loterija, lahko igralec naredi več stvari, da izboljša svoje možnosti za dobitek. Nekaj najbolj izvedljivih načinov je navedenih spodaj.

Povečajte svoje možnosti za dobitek na loteriji

Kupite več vstopnic za vsako tekmo

Če kupite več vstopnic za vsako odigrano igro, boste povečali možnosti za zmago, čeprav le malo. Na primer, možnosti za zmago Mega milijoni je približno eden od 302 milijonov ali tako. Če bi igralec kupil 10 vstopnic, bi se kvota povečala na 10 proti 302 milijonoma. Ni veliko povečanja, vendar bi vseeno ponudilo boljše možnosti.

Pridružite se sindikatu

Drug način za nakup več vstopnic za loterijo je, da se pridružite skupini ljudi igrajte kot sindikat. Sindikati lahko kupijo na stotine vstopnic, ki močno povečajo možnosti za zmago. T

Lepota sindikatov je v tem, da imajo igralci več možnosti za zmago, ne da bi morali plačati ves dodatni denar za vstopnice. Slaba stran je delitev nagrad z drugimi člani sindikata. Igralci se lahko odločijo za ustanovitev lastnih sindikatov z družino, prijatelji ali sodelavci; ali se pridružite enemu od številnih spletnih loterijskih sindikatov.

Izberite igre z boljšimi kvotami

Mega jackpot loterije so tudi tiste z največjimi kvotami, zato bi bilo smiselno igrati loterije z manjšimi (a še vedno precejšnjimi) jackpoti z boljše možnosti za zmago. Na primer, verjetnost za dobitek jackpota Irish Lotto je skoraj ena proti 11 milijonov v primerjavi s kvoto ena proti skoraj 300 milijonom za US Powerball. 

Prav tako je vredno preveriti skupne možnosti za dobitek katere koli nagrade na različnih loterijah, pri čemer je najboljša kvota francoski loto z možnostjo ena proti šest za dobitek. Strani, kot je npr https://lottoranker.com/ lahko pomaga igralcem pri odločitvi, katere igre imajo najboljše kvote.

Igrajte loterije Pick-5 ali Pick-4

Prav tako je možno izboljšati igralčeve možnosti za dobitek z igranjem loterijske igre Pick-5 ali Pick-4 v nasprotju z običajnimi igrami Pick-6. V ZDA je veliko tovrstnih iger, kot so Florida 5, California Fantasy 5 itd. 

Igralci imajo boljše možnosti za zmago, ker je treba ujemati le 5 številk. Te državne loterije so ugodne za igranje tudi zaradi manjših številskih skladov, kot je Colorado Cash 5, ki ima številčni sklad samo 32 številk.

Strategije izbire števila

Loterije so igre na srečo z naključno izbranimi številkami. Kljub temu je preučevanje statističnih podatkov za različne loterije dalo splošen vpogled v številke, ki bodo verjetno izžrebane. Na primer, zelo redko so izžrebane zaporedne številke, zato je morda najbolje, da se jim izognete. Prav tako je malo verjetno, da bodo številke z enako zadnjo števko v dobitni kombinaciji. Enako velja za izžrebane vse lihe ali sode številke.

Izkazalo se je, da so nekatere številke izžrebane pogosteje kot druge. Te "vroče" številke so lahko dobra izbira za povečanje možnosti za dobitek. Res je tudi, da nekatere številke verjetno ne bodo izžrebane in jih morda ne bi smeli izbrati. Vendar bi lahko bila njihova izbira tudi dobra poteza, še posebej, če igralec meni, da je čas, da se številka pojavi. Uporaba a aplikacija za ustvarjanje loterijskih številk lahko poveča tudi vaše možnosti.

Torej, čeprav so loterije po svoji naravi igre na srečo, lahko igralci zagotovo nekaj naredijo, da imajo boljše možnosti za dobitek. Igralci lahko kupijo več vstopnic, se pridružijo sindikatu, igrajo igre z boljšimi možnostmi za zmago ali preučijo statistiko in ustrezno izberejo številke.

Zadnje novice

Svetovna poraba loterije: Trendi in vplivi
2023-11-21

Svetovna poraba loterije: Trendi in vplivi

Novice