EuroMillions rezultat

EuroMillions je nadnacionalna loterija, ki združuje igralce iz desetih evropskih držav. Predstavljen je bil 7. februarja 2004. Francija, Španija in Združeno kraljestvo so sodelovale v prvem žrebanju šest dni pozneje. Ostali člani so se pridružili žrebanju, ki je potekalo oktobra istega leta.

Cilj loterije je združiti pet številk iz skupine ena do 50 in dve številki "srečne zvezdice" iz drugega lonca z 12. Žrebanja loterije potekajo vsak torek in petek ob 20.45 po srednjeevropskem času. Rezultati so objavljeni po zaključku žrebanja na neodvisnih in povezanih spletnih straneh.

Obstajajo dodatni pogoji igranja, ki se razlikujejo od države do države. To lahko vpliva na ceno vstopnice in način obdelave dobitkov. Vsi dobitki so na primer neobdavčeni, razen v Švici, Španiji in na Portugalskem. Fiksna cena vstopnice se lahko spremeni tudi glede na valuto države, v kateri igralec prebiva.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.