Powerball rezultat

To je ena izmed najbolj priljubljenih ameriških loterij, ki je na voljo v 45 državah. Igra se tudi v okrožju Columbia, na ameriških Deviških otokih in v Portoriku. Vodi ga neprofitna organizacija Multi-State Lottery Association. Loterija se je začela leta 1992. Takrat so žrebanja potekala dvakrat na teden.

Avgusta 2021 je bil dodan tretji dan, da se dnevi žrebanja prenesejo na ponedeljek, sredo in soboto, vse opravljeno ob 23:00 po vzhodnem času. Dogajajo se v Universal Studios v Orlandu, gostijo Michelle Liles, Laura Johnson in Sam Arlen. Carol and Company revidira žrebanje.

Igralci zmagajo tako, da dobijo pet pravilnih izbir iz lonca z 69 belimi žogami in eno 'Powerball' iz vreče 26. Najmanjši razglašeni dobitek za Powerball je 20 milijonov $, ki se izplača v 30 obrokih. Igralec pa se lahko odloči za pavšalno plačilo. Powerballov jackpot v vrednosti 1,586 milijarde dolarjev v letu 2016 je bil največji v zgodovini loterije. Razdeljena je bila na tri vstopnice.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.