Powerball rezultat

To je ena izmed najbolj priljubljenih ameriških loterij, ki je na voljo v 45 državah. Igra se tudi v okrožju Columbia, na ameriških Deviških otokih in v Portoriku. Vodi ga neprofitna organizacija Multi-State Lottery Association. Loterija se je začela leta 1992. Takrat so žrebanja potekala dvakrat na teden.

Avgusta 2021 je bil dodan tretji dan, da se dnevi žrebanja prenesejo na ponedeljek, sredo in soboto, vse opravljeno ob 23:00 po vzhodnem času. Dogajajo se v Universal Studios v Orlandu, gostijo Michelle Liles, Laura Johnson in Sam Arlen. Carol and Company revidira žrebanje.

Igralci zmagajo tako, da dobijo pet pravilnih izbir iz lonca z 69 belimi žogami in eno 'Powerball' iz vreče 26. Najmanjši razglašeni dobitek za Powerball je 20 milijonov $, ki se izplača v 30 obrokih. Igralec pa se lahko odloči za pavšalno plačilo. Powerballov jackpot v vrednosti 1,586 milijarde dolarjev v letu 2016 je bil največji v zgodovini loterije. Razdeljena je bila na tri vstopnice.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak