Kaj se je treba izogibati po zmagi na loteriji

Novice

2022-07-05

Vsakdo sanja, da bi osvojil večmilijonski jackpot na loteriji. Posameznikom, ki zmagajo na lotu, se življenje za vedno obrne. Zmagovalci nenadoma postanejo zelo bogati. Če pa človek ni pozoren, lahko v kratkem izgubi svojo srečo. Zato se mora vsak zmagovalec loterije izogibati nekaj osnovnih napak.

Kaj se je treba izogibati po zmagi na loteriji

Če posameznik zmaga na lotu, ga ta članek vodi, česa ne smejo storiti. Igralcem je pogosto na voljo veliko nasvetov, kaj storiti, če zmagajo na lotu. Vendar pa obstajajo redke posebne opozorilne izjave. Zmagovalci lahko postanejo tarče, drugi pa si bodo takoj ustvarili sovražnike. Nekateri ljudje pa se izkažejo za svoje najhujše sovražnike.

Neuspeh pri podpisu vstopnice

To je ena najpogostejših napak zmagovalcev. Preplavi jih navdušenje. Lahko bi bilo katastrofalno, če oseba izgubi srečko, ki ni bila podpisana. Nekdo drug bi lahko vzel vstopnico in jo zahteval. Boj proti temu bo težka naloga.

Takojšnji prevzem denarja

Po nekaj letih se večina zmagovalcev loterije spet razbije. Igralci nikoli ne bi smeli vzeti denarja vnaprej, ne da bi imeli načrt. Prva stvar bi morala biti dobite nasvet davčnega strokovnjaka in ugleden finančni svetovalec v uglednem podjetju za upravljanje denarja. Ti strokovnjaki bodo zmagovalcu pomagali pri odločitvi med pavšalnim plačilom in izplačilom rente.

Posameznik morda nima vseh potrebnih orodij za zaščito sredstev pred vsemi tveganji. Za igralce so bistvene tudi strategije zaščite davkov in premoženja. Premoženje zmagovalcev bo bolje zaščiteno, če bodo imeli kompetentno in zaupanja vredno osebje.

Zavist do slavnih

Nekaterim zvezdnikom se morda zdi praktično, da imajo spremstvo ali filmsko ekipo, ki jim sledi. Podobno se lahko zmagovalci počutijo prisiljeni imeti številne drage avtomobile in celo zasebna letala. To lahko zelo hitro bankrotira zmagovalca loterije. Zmagovalci loterije se morajo upreti slavnemu in športnemu ljubosumju.

Igralci zmagajo na katerem koli spletna stran loto pogosto čuti željo, da bi se s tem hvalil. Vendar pa lahko hvalisanje človeka ogrozi na različne načine. Vsak, ki je zmagovalcu kdaj naredil uslugo, se počuti upravičenega do delitve denarne nagrade. Z ugrabitvami je lahko še bolj nevarno, ker je treba plačati odkupnino in se lahko konča z umorom nekaterih ljudi. Priporočljivo je ostati anonimen, dokler vlada to dovoljuje.

Poskus izogibanja plačilu davkov je morda celo všeč nekaterim naivnim posameznikom. Biti premožen človeku omogoča, da najame boljše odvetnike in se brani na sodišču. Vendar pa nepremišljeno življenje brez upoštevanja zakona človeka nikoli ne bo preprečilo zapora. Zato nihče ne bi smel verjeti, da zakoni in standardi spodobnosti zanje ne veljajo.

Razvoj v High Roller

Igralci se morajo izogibati prehodu iz skromnega življenja v porabo na stotine tisoč dolarjev vsak teden v trenutku. Igralci morajo vnaprej oceniti svoja pričakovanja, da se izognejo pogubi. Visoka igra je draga in dobitki gredo hitro.

Ni priporočljivo kupiti veliko osebnih avtomobilov ali domov. Poleg tega se je treba vzdržati kupovanja vsega za prijatelje in družino.

Ena ponavljajoča se tema z zmagovalci loterije (in sodb), ki prejmejo velike vsote denarja, je, da jih prijatelji in družina začnejo spodbujati k številnim poslovnim priložnostim. Seveda bodo nekateri zvenili fantastično, drugi pa noro. Zmagovalci morajo biti previdni pri podpori kakršnega koli koncepta, ki jim je predstavljen.

Poraba brez proračuna

Vsaka nagrada na loteriji je omejena vsota denarja. Igralci morajo imeti strog proračun, preden opravijo pomembne nakupe ali spremenijo svoj življenjski slog.

Drugi zmagovalci se lahko odločijo za donacijo v dobrodelne namene. Začeli bodo darovati dobrodelne in verske organizacije. Na žalost se lahko v prihodnosti zgodijo pomembne krize in človek morda nima sredstev za posredovanje.

Ne glede na to, ali zmagovalci izberejo pavšalno plačilo ali rento, nikoli ne bi smeli biti dolgovi v bližnji ali daljši prihodnosti. Najslabši primer je ponovni stečaj z zapadlo hipoteko, avtomobilskimi plačili in osebnimi stroški.

Zadnje novice

Distribucija loterij po vsem svetu
2022-09-20

Distribucija loterij po vsem svetu

Novice