Kako igrati Mega Millions leta 2022

Novice

2022-03-15

Ste že slišali za Mega Millions? To je eden največjih loto jackpotov v Združenih državah, ki pritegne vsote v višini milijard. Na primer, leta 2018 je vstopnica, prodana v Južni Karolini, prinesla neverjetnih 1,537 milijarde dolarjev, medtem ko je leta 2021 vstopnica v Michiganu osvojila kul 1,05 milijarde dolarjev.

Kako igrati Mega Millions leta 2022

Če se Mega Millions sliši kot nekaj, v čemer je vredno sodelovati, morajo igralci razumeti več stvari. O tem govori današnji komad.

Kako igrati Mega Millions

Igranje Mega Millions je skoraj enako kot pri Powerballu, drugi loteriji z najvišjim predalom, ki drži rekord za največji loto dobitek v zgodovini; 1,586 milijarde dolarjev. O teh dveh loterijah se največ govori spletna mesta za uvrstitev loto in svet loterije.

Igranje

V Mega Millions sta dva bobna. Prvi ima kroglice z oznako od 1 do 70 (White Balls) - Powerball je 69. V drugem bazenu so kroglice z oznako od 1 do 25 (Gold Mega Balls), tako kot v Powerballu.

Cilj igre je uskladiti šest zmagovalnih številk; pet iz prvega bazena (bele žoge) in mega žogica. Igralci se lahko odločijo za ročno izbiro žogic ali uporabo funkcije Quick Pick/Easy Pick, številke pa bodo samodejno izbrane z generatorjem naključnih številk.

Glede vstopnic

Za začetek je Mega Millions na voljo v 45 državah in dveh drugih jurisdikcijah; Deviški otoki Združenih držav Amerike in okrožje Columbia. To so regije, kjer se vstopnice lahko zakonito prodajajo v trgovinah z živili, na bencinskih črpalkah itd. Vendar pa lahko udeleženci vstopnice Mega Millions še vedno kupijo prek spleta.

Ena vstopnica Mega Millions stane 2 $. Za zapisnik, Mega Millions ima tudi funkcijo množitelja, znano kot Megaplier. Deluje na enak način kot Powerball Power Play, le da so tokrat množitelji za nagrade brez jackpota 2, 3, 4 ali 5-kratne. Vstopnica Megaplier stane 1 dolar.

Samo Jackpot

V Mega Millions je tudi vznemirljiv dodatek, znan kot Just the Jackpot. Za 3 $ igralci dobijo samo dve igri za jackpot Mega Millions. Te igre niso upravičene do nobene druge nagrade Mega Millions.

Možnosti za osvojitev Mega Millions?

Tako kot pri vseh drugih loterijah so možnosti za zmago Mega Millions majhne. Na primer, možnosti za zmago v jackpotu so 1 proti 302.575.350, medtem ko je za denarno nagrado 1.000.000 $ 1 proti 12.607.306. Za zmago 2 $ je verjetnost 1 proti 37, medtem ko je skupna verjetnost za zmago karkoli 1 proti 24. Res je, težko je zmagati v Mega Millions, a ne pozabite, da so mnogi to storili.

Kako plača Mega Millions?

Mega Millions je legitimna loterija, ki izplača vse zmagovalce. Potem pa morajo igralci razumeti, da ta loterija pritegne davke. V večini držav veljajo tako zvezna kot državna davčna pravila. Toda v nekaj državah veljajo samo zvezna davčna pravila. Davki na loterije so precej visoki, če upoštevamo, da je največji zmagovalec Mega Millions domov odnesel le 877,8 milijona dolarjev od 1,537 milijarde dolarjev kot pavšalni znesek po 37-odstotnem zveznem davku in 7-odstotnem v Južni Karolini.

Obstajata dve možnosti izplačila. Zmagovalci se lahko odločijo za pavšalni znesek ali rento. V enkratnem znesku se ves denar izplača naenkrat. Vendar je manjši od dejanskega osvojenega zneska. Pri rentni opciji se denar izplača v 30 obrokih. Izvede se takojšnje plačilo, ki mu sledi 29 letnih obrokov. Tukaj je skupno izplačilo več kot dejanski jackpot za 5%.

Glede na to, da lahko vstopnica v vrednosti 2 Mega Millions prinese milijarde, je to loterija, ki jo je vredno poskusiti. Igralci lahko kupijo več vstopnic ali se pridružijo loto bazenom in klubom, da povečajo svoje možnosti za zmago.

Zadnje novice

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023
2023-05-09

Najboljši bonusi dobrodošlice za plačilne kartice za igralce spletnega lota v maju 2023

Novice

Promocija igralnice

AgentLotto:50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Igraj zdaj