Mega Millions rezultati

Mega Millions je ena največjih in najbolj priljubljenih ameriških loterij. Na voljo je v 45 ameriških zveznih državah ter tudi na ameriških Deviških otokih in okrožju Columbia. Loterija, ki jo upravlja konzorcij 12 loterij, oglašuje minimalni jackpot v višini 40 milijonov dolarjev, ki se izplača v 30 letnih instrumentih, ki vsako leto rastejo za 5 %. To ne velja, če denarno možnost izbere zmagovalec.

Žrebanje loterije poteka vsak torek in petek ob 23.00 po vzhodnem času, tudi ob praznikih. To se zgodi v studiih WSB-TV v Atlanti, Georgia. Zmagovalne številke razglasijo voditelji Carol Blackmon, John Crow in Sabrina Cupit. Milijoni igralcev in oboževalcev loterije spremljajo razglasitev najnovejšega ameriškega milijonarja. Jackpot se poveča med vsakim žrebanjem, ko ni zmagan.

Mega Millions je bil prej znan kot Velika igra. Leta 1996 se je preimenoval v The Big Game Mega Millions, preden je opustil prvi del za njegovo trenutno ime.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.