Mega Millions rezultati

Mega Millions je ena največjih in najbolj priljubljenih ameriških loterij. Na voljo je v 45 ameriških zveznih državah ter tudi na ameriških Deviških otokih in okrožju Columbia. Loterija, ki jo upravlja konzorcij 12 loterij, oglašuje minimalni jackpot v višini 40 milijonov dolarjev, ki se izplača v 30 letnih instrumentih, ki vsako leto rastejo za 5 %. To ne velja, če denarno možnost izbere zmagovalec.

Žrebanje loterije poteka vsak torek in petek ob 23.00 po vzhodnem času, tudi ob praznikih. To se zgodi v studiih WSB-TV v Atlanti, Georgia. Zmagovalne številke razglasijo voditelji Carol Blackmon, John Crow in Sabrina Cupit. Milijoni igralcev in oboževalcev loterije spremljajo razglasitev najnovejšega ameriškega milijonarja. Jackpot se poveča med vsakim žrebanjem, ko ni zmagan.

Mega Millions je bil prej znan kot Velika igra. Leta 1996 se je preimenoval v The Big Game Mega Millions, preden je opustil prvi del za njegovo trenutno ime.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak