Novice

May 14, 2024

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

O glavnem dobitku Powerball se je govorilo, še posebej po tem, ko je prejšnji teden nekdo na Floridi zahteval neverjetnih 215 milijonov dolarjev, s čimer se je končal niz žrebanj brez dobitnika glavnega dobitka. Zdaj, ko se glavni dobitek Powerball po nizu žrebanj brez zmagovalca vrne na 47 milijonov dolarjev za ponedeljkovo žrebanje, se pričakovanje znova krepi.

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti

Tukaj je posnetek tega, kar je pred žrebanjem Powerball v ponedeljek, 13. maja:

  • Naraščajoči glavni dobitek: Ponedeljkov glavni dobitek Powerball je narasel na 47 milijonov dolarjev, potem ko v zadnjih žrebanjih glavni dobitek ni bil prevzet.
  • Čas risanja: Zmagovalne številke bodo izžrebane kmalu po 23.00 ET, rezultati pa bodo posodobljeni spodaj.
  • Kako igrati: Spoznajte podrobnosti nakupa vstopnic za Powerball in izbire svojih številk.
  • Možnost Power Play: Povečajte svoje dobitke, ki niso jackpot, s funkcijo Power Play za dodatnih 1 $.
  • Kje kupiti: Vstopnice so na voljo v lokalnih trgovinah ali na spletu v izbranih zveznih državah prek Jackpocketa, kurirja za digitalno loterijo.

Žrebanje Powerball je trenutek, ki se ga veselijo številni navdušenci nad loterijo, s potencialom, da sanje spremeni v resničnost. Za sodelovanje morajo igralci izbrati šest številk: pet belih kroglic v razponu od 1 do 69 in eno rdečo Powerball med 1 in 26. Za tiste, ki želijo povečati svoje možnosti za zmago, dodajanje Power Play za dodaten 1 $ lahko pomnoži nagrade, ki niso jackpot. .

Za možnost brez težav se lahko igralci odločijo za "Hitro izbiro", kjer računalnik ustvari naključni niz številk. Žrebanje poteka trikrat tedensko: ponedeljek, sreda in sobota. Brez zmagovalca jackpota nagrada raste, kar spodbuja navdušenje in sanje potencialnih zmagovalcev.

Vstopnice so na voljo v trgovinah, bencinskih črpalkah in trgovinah z živili. Na nekaterih lokacijah je vstopnice mogoče kupiti tudi na letaliških terminalih. Za digitalno možnost aplikacija Jackpocket služi kot uradni digitalni loterijski kurir mreže USA TODAY, ki ponuja priročen način za nakup vstopnic, izbiro številk in zbiranje dobitkov na spletu v izbranih zveznih državah in ozemljih ZDA.

Medtem ko čakamo na prihajajoče žrebanje, ne pozabite, da Powerball ponuja priložnost za velike sanje. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali novinec v igri, vznemirjenje žrebanja združuje ljudi, ki vsi upajo na priložnost za finančno svobodo. Spremljajte zmagovalne številke in posodobitve ponedeljkovega žrebanja Powerball.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Simptomi lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje, vendar je zdravljenje na voljo!
2024-05-20

Simptomi lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje, vendar je zdravljenje na voljo!

Novice