Novice

February 13, 2024

Prebivalec Mount Gileada je zadel glavni dobitek v vrednosti 229.471 $ v loterijski igri Cash 5

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Thiphavone Soulasinh, prebivalec Mount Gileada, je pred kratkim zadel glavni dobitek v višini 229.471 $ z igranjem loterijske igre 1 $ Cash 5. Zmagovalno srečko je kupila na Troy Community Mart 2 na cesti Albemarle v Troji. Možnost ujemanja vseh petih številk v igri Cash 5 je 1 proti 962.598.

Prebivalec Mount Gileada je zadel glavni dobitek v vrednosti 229.471 $ v loterijski igri Cash 5

Soulasinh je v ponedeljek obiskala sedež loterije, da bi prevzela svojo nagrado. Po odbitku zahtevanih državnih in zveznih davčnih odtegljajev je skupaj prejela 164.072 dolarjev.

Cash 5 je ena od šestih loterijskih iger, ki so na voljo v Severni Karolini. Igralci se lahko odločijo za nakup vstopnic na maloprodajnih lokacijah ali prek spletnega igranja z uporabo spletnega mesta loterije ali uradne mobilne aplikacije NC Lottery. Trenutni jackpot za Cash 5 znaša 212.000 $.

Poleg tega, da igralcem ponuja priložnosti za velike zmage, loterija Severne Karoline prispeva tudi k skupnosti. Okrožje Montgomery, kjer prebiva Soulasinh, je iz sredstev loterije prejelo donacije v skupni vrednosti 2,6 milijona dolarjev za podporo projektom gradnje šol. Če želite izvedeti več o tem, kako loterija koristi okrožju Montgomery in drugim območjem, obiščite uradno spletno stran loterije na naslovu www.nclottery.com in se pomaknite do razdelka »Vpliv«.

Če imate srečo, zakaj se ne bi preizkusili v igri Cash 5 in videli, ali ste lahko naslednji dobitnik jackpota?

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice