Novice

April 24, 2024

The Thrill of the Chase: Mega Millions Jackpot se dvigne na 202 milijona dolarjev

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pričakovanje se povečuje, ko glavni dobitek Mega Millions doseže vrtoglavih 202 milijona dolarjev, kar sproži sanje o bogastvu med upajočimi igralci po vsej državi. Potem ko je glavni dobitek v petek ušel, so oči zdaj uprte v torkovo žrebanje. Tukaj je vse, kar morate vedeti o tem rastočem loncu zlata in o tem, kako lahko vržete svoj klobuk v ring.

The Thrill of the Chase: Mega Millions Jackpot se dvigne na 202 milijona dolarjev
  • Ključ Takeaway One: Glavni dobitek Mega Millions se je za torkovo žrebanje povzpel na 202 milijona dolarjev.
  • Ključni odhod dva: Žrebanje je predvideno okoli 23.00 ET, z možnostjo, da zmagovalec prejme približno 91,6 milijona dolarjev po davkih.
  • Ključni zaključek tri: Nedavni dobitek v New Jerseyju je prinesel prvi letošnji glavni dobitek Mega Millions v višini 1,13 milijarde dolarjev.

Žreb igre

Medtem ko so zmagovalne številke za torek, 23. aprila, težko pričakovane, bodo na voljo takoj, ko bo žrebanje zaključeno, običajno okoli 23.00 ET. Navdušenje je otipljivo, potencial za bogastvo, ki vam spremeni življenje, pa je le nekaj korakov stran. Bodite pozorni na ta prostor za zmagovalno kombinacijo, takoj ko bo objavljena.

Kako igrati Mega Millions

Podati se v svet Mega Millions je preprosta stvar. Vstopnice so na voljo v lokalnih trgovinah z mešanim blagom, bencinskih črpalkah, trgovinah z živili, v nekaterih srečnih državah pa je možen tudi spletni nakup. Za igro izberite šest številk: pet belih kroglic (1-70) in eno zlato mega žogo (1-25). Za tiste, ki so manj pustolovski, možnost "Hitra izbira" omogoča računalniku, da izbere številke namesto vas.

Če dodate "Megaplier" za dodaten 1 $, lahko dobitke, ki niso glavne nagrade, pomnožite do petkrat. Žrebanja Mega Millions v torek in petek, vključno z žrebanjem Megaplierja, obljubljajo, da bo raven navdušenja ostala visoka.

Kje kupiti vstopnico za Dreams

Fizične vstopnice je mogoče kupiti na različnih prodajnih mestih, vključno z bencinskimi črpalkami, trgovinami in izbranimi letališkimi terminali. Za digitalno izkušnjo Jackpocket, uradni kurir digitalne loterije mreže USA TODAY, ponuja spletne nakupe v več državah in ozemljih. Ta storitev poenostavlja izkušnjo loterije, od izbire številk do zbiranja dobitkov, vse iz udobja vašega doma ali na poti.

Spodnja črta

Ko glavni dobitek Mega Millions naraste na 202 milijona dolarjev, je privlačnost, da postanete naslednji veliki zmagovalec, neizpodbitna. Ker je žrebanje tik pred vrati, udeleženci zadržujejo dih v upanju, da bodo svoje številke videli prikazane. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali prvič preizkušate srečo, je razburljiva igra Mega Millions vznemirljiva pustolovščina, ki je ne smete zamuditi. Ne pozabite, da z velikimi nagradami pridejo tudi velike možnosti, vendar so sanje o glavnem dobitku univerzalne. Prihranite vstopnice in vso srečo vsem!

(Prvič poročal: USA TODAY Network)

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Simptomi lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje, vendar je zdravljenje na voljo!
2024-05-20

Simptomi lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje, vendar je zdravljenje na voljo!

Novice