Novice

February 15, 2024

Zadenite veliko in podprite cenovno ugodno stanovanje z loterijo 50/50 Okanagana Habitat for Humanity

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Foto: Prispevek Linda Farr, levo, prejme svoj ček v vrednosti 35.555 $ od izvršnega direktorja Habitat for Humanity Okanagana Andrea Manifolda.

Zadenite veliko in podprite cenovno ugodno stanovanje z loterijo 50/50 Okanagana Habitat for Humanity

V mestu je nova loterija in vaš lokalni Habitat for Humanity želi, da sodelujete v njej.

Leta 2023 je Habitat for Humanity Okanagan lansiral največjo spletno loterijo 50/50 v svoji zgodovini. Lansko leto You Win! Gradimo! Loterija 50/50 je podelila 65.427 $ denarnih nagrad dvema srečnežema tukaj v Okanaganu. Ta zelo priljubljena loterija se vrača s še boljšimi kvotami in več možnostmi za velike dobitke.

Več možnosti za velik dobitek

Direktorica razvoja Habitat for Humanity Okanagan Danielle Smith je navdušena, da bo več lokalnih prebivalcev imelo priložnost osvojiti veliko denarno nagrado, hkrati pa bo pomembno vplivalo na družine, ki potrebujejo cenovno dostopna stanovanja v Okanaganu.

Ne samo, da je Smithova sama navdušena nad vsemi možnostmi za zmago, ampak je to za izvršno direktorico Andreo Manifold eden najboljših delov njenega dela; klical zmagovalce, kot je Linda Farr iz Kelowne, le nekaj dni pred božičem in ji povedal, da je pravkar osvojila 35.550 $. Farr je bila največja dobitnica loterije do danes in je svoje srečke v razmerju 50/50 kupila v nakupovalnem središču Orchard Park na stojnici skupnosti Habitat for Humanity Okanagan v začetku decembra.

Farr je bila navdušena nad zmago in je za Habitat povedala, da z njenimi dobitki zdaj vsa družina načrtuje božično potovanje v Mehiko leta 2024. Povedala je tudi, da bo del svojega dobitka delila z družino in da se je lahko zapravila za novo spalnico. Na vprašanje, zakaj je kupila svoje vstopnice, je preprosto rekla: "Resnično verjamem v delo, ki ga opravlja Habitat for Humanity."

Zmaga za cenovno dostopna stanovanja

V času, ko so dobrodelne organizacije, kot je Habitat for Humanity, del vse večjega števila skupin, ki se ukvarjajo z zelo resnično in zahtevno potrebo po cenovno dostopnem stanovanju – potrebo, ki narašča. Ta loterija je velik dobitek za cenovno dostopna stanovanja, zlasti v času, ko je stanovanje ena najbolj kritičnih potreb tisočev Britancev. The You Win! Gradimo! Loterija 50/50 ponuja kupcem vstopnic možnost, da zahtevajo polovico naraščajočega jackpota julija in ponovno decembra, vsak jackpot pa lahko naraste na neverjetnih 300.000 $, zaradi česar je nagrada za vsako žrebanje 150.000 $ denarne nagrade za zmagovalca. In prvo od dveh žrebanj se je že začelo in bo 2. julija 2024.

Zagotovite si vstopnice

Do vstopnic za loterijo Habitat Okanagan 50/50 lahko pridete na nekaj načinov. Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.rafflebox.ca/raffle/hfh-okanagan ali na stojnici Habitat Okanagan na razstavi Kelowna Spring Home Show, ki bo potekala prihodnji vikend (17.–18. februarja) na Prospera Place. Vstopnice 50/50 so pet za 25 $, 20 za 50 $ ali 100 za 100 $.

Smith pravi, da ta loterija kupcem vstopnic ne daje le moči, da spremenijo življenja več lokalnih družin; imajo tudi res odlične možnosti za velike zmage.

Ta članek je napisal sponzorski naročnik ali je bil napisan v njegovem imenu in ne odraža nujno stališč Castanet.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice