EuroMillones Results

EuroMillions je multinacionalna loterija, ki se igra v Evropi. Z državljani iz devetih evropskih držav, ki sodelujejo, jackpot precej raste od minimalnega zajamčenega pota, 17 milijonov € do 240 milijonov €. Španska loterija EuroMillones je pomembna, ker ustvarja milijonarje in vsako leto ustvari več zmagovalcev. dobitki so pogosto razdeljeni med več zmagovalcev.

Španski igralci se veselijo dodatnega žreba El Millón, ki ponuja dodatno nagrado 1 milijon evrov. Vsakdo, ki kupi loterijsko srečko EuroMillones v Španiji, ima samodejno možnost zadeti El Millón. Zmagovalci uspešno povežejo ustvarjeno kodo na vstopnici z zmagovalno kodo.

Igralci lahko preverijo rezultate na uradni spletni strani EuroMillions. Prebivalcem Združenega kraljestva je na voljo preprosto spletno orodje za preverjanje rezultatov vstopnic. Igralci lahko s preverjevalnikom vstopnic pregledajo zmagovalne kombinacije vstopnic za zgodovinska žrebanja. Prihodki od priljubljenih iger skladajo nagrade, provizije trgovcev na drobno, dobre namene, državne dajatve in operativne stroške loterije.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak