EuroMillones Results

EuroMillions je multinacionalna loterija, ki se igra v Evropi. Z državljani iz devetih evropskih držav, ki sodelujejo, jackpot precej raste od minimalnega zajamčenega pota, 17 milijonov € do 240 milijonov €. Španska loterija EuroMillones je pomembna, ker ustvarja milijonarje in vsako leto ustvari več zmagovalcev. dobitki so pogosto razdeljeni med več zmagovalcev.

Španski igralci se veselijo dodatnega žreba El Millón, ki ponuja dodatno nagrado 1 milijon evrov. Vsakdo, ki kupi loterijsko srečko EuroMillones v Španiji, ima samodejno možnost zadeti El Millón. Zmagovalci uspešno povežejo ustvarjeno kodo na vstopnici z zmagovalno kodo.

Igralci lahko preverijo rezultate na uradni spletni strani EuroMillions. Prebivalcem Združenega kraljestva je na voljo preprosto spletno orodje za preverjanje rezultatov vstopnic. Igralci lahko s preverjevalnikom vstopnic pregledajo zmagovalne kombinacije vstopnic za zgodovinska žrebanja. Prihodki od priljubljenih iger skladajo nagrade, provizije trgovcev na drobno, dobre namene, državne dajatve in operativne stroške loterije.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.