Novice

May 2, 2024

Zmagovalne številke Powerballa za 1. maj: Jackpot narasel na 203 milijone dolarjev brez zmagovalcev

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Potem ko je zadnje žrebanje Powerballa v sredo, 1. maja, pustilo igralce po vsej državi v pričakovanju, je glavni dobitek narasel na impresivnih 203 milijone dolarjev. Ker noben listek ne ustreza vsem dobitnim številkam, so vložki za prihajajoče sobotno žrebanje višji kot kdaj koli prej.

Zmagovalne številke Powerballa za 1. maj: Jackpot narasel na 203 milijone dolarjev brez zmagovalcev

Za srečnega zmagovalca, ki bi to soboto morda zadel jackpot, bi izbira denarne vrednosti pomenila, da bi odšel z zajetno vsoto več kot 92,7 milijona dolarjev, po ocenah loterije.

Žrebanje, ki je potekalo v sredo takoj po 23. uri po srednjeevropskem času, je pustilo veliko upov, da so preverili svoje listke za zmagovalne številke. Tukaj je, kaj se je odvijalo med žrebanjem Powerball 1. maja.

  • Ključni zaključek ena: Glavni dobitek Powerball je narasel na ocenjenih 203 milijone dolarjev, potem ko v zadnjem žrebanju ni bilo zmagovalcev.
  • Ključni zaključek dva: Zmagovalne številke so bile 1, 11, 19, 21 in 68, z rdečo Powerball 15 in Power Play 2X.
  • Ključni zaključek tri: Kljub velikim upanjem za žrebanje v sredo ni bilo prijavljenih zmagovalcev Match 5 + Power Play z 2 milijona $ ali zmagovalcev Match 5 z 1 milijon $.

Zmagovalne številke in kako igrati

Zmagovalna kombinacija za žreb je bila 1, 11, 19, 21 in 68, pri čemer je bila rdeča številka Powerball 15, množitelj ali Power Play pa 2X. V tem žrebanju ni bilo zmagovalcev za veliki jackpot niti ni bilo zmagovalcev za nagrade drugega reda, ki vključujejo kategoriji Match 5 + Power Play 2 milijona $ in Match 5 1 milijon $.

Za tiste, ki želijo preizkusiti srečo v igri Powerball, so vstopnice po ceni 2 USD. Igralci izberejo pet belih žogic v razponu od 1 do 69 in eno rdečo Powerball med 1 in 26. Če svoji vstopnici dodate Power Play za dodatnih 1 $, lahko znatno povečate dobitke, ki niso jackpot, in jih pomnožite z 2X, 3X, 4X, 5X, ali celo 10X.

Čas žrebanja je ponedeljek, sreda in sobota zvečer. Če ni razglašen zmagovalec jackpota, denarna nagrada eskalira in v pot doda milijone.

Vstopnice so na voljo za nakup v trgovinah, bencinskih črpalkah in trgovinah z živili. V izbranih zveznih državah lahko vstopnice kupite tudi prek spleta prek Jackpocketa, uradnega digitalnega loterijskega kurirja mreže USA TODAY.

Jackpocket in kako ga uporabljati

Jackpocket služi kot digitalni prehod za nakup loterijskih srečk iz udobja vašega doma ali na poti, na voljo v državah, kot so Arizona, Arkansas in mnogih drugih. Aplikacija omogoča izbiro iger in številk, oddajanje naročil in celo zbiranje dobitkov, vse prek pametnega telefona ali računalnika.

Ker v zadnjem žrebanju ni bilo zmagovalcev, glavni dobitek Powerball še naprej raste in obeta upajočim igralcem po vsej državi priložnost za bogastvo, ki jim spremeni življenje. Ne pozabite, da mora biti igranje loterije zabavno in odgovorno. Srečno vsem udeležencem v naslednjem žrebanju!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti
2024-05-14

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti

Novice