Novice

August 4, 2023

Študija Paysafe trdi, da lahko spletno bančništvo spodbudi iLoterije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Paysafe, vodilno podjetje za spletno bančništvo, je razkrilo, da se sodobni igralci loterije odmikajo od standardnih plačilnih metod k digitalnim plačilom. Ta študija je bila izvedena na vseevropski loterijski industriji in ustreznih trendih vedenja potrošnikov.

Študija Paysafe trdi, da lahko spletno bančništvo spodbudi iLoterije

Podjetje pravi, da se v industriji e-trgovine uvajajo novi načini plačila in sektor iLottery ni izjema. Da bi zadovoljili povpraševanje, morajo izvajalci loterije ponuditi alternativne možnosti plačila, kot so:

  • Kriptovalute, kot so Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, USDT itd.
  • Digitalne denarnice kot so PayPal, Skrill in Neteller
  • Mobilne denarnice, kot so Apple Pay, Google Pay in Samsung Pay

Po podatkih Paysafe je možnosti plačila ki jih uporabljajo sodobni igralci iger, se hitro spreminjajo. Vendar pa poročilo trdi, da so kreditne/debetne kartice, kot sta Visa in Mastercard, še vedno glavne oblike spletnih plačil za igralce, ki želijo igrati spletno loterijo.

Paysafe je svetoval regulirani operaterji loterije da bi izkoristili priložnosti, ki jih prinašajo nove plačilne metode, tako da zagotovijo "neprekinjeno in enostavno" izkušnjo spletnega bančništva. Ponudba različnih načinov plačila je odličen način za operaterje, da povečajo doseg svojih strank. Naraščajoča populacija Evropejcev, ki nimajo dostopa do bank/premalo, lahko znatno koristi od spletnih gotovinskih rešitev.

Po mnenju a Študija Svetovne banke iz leta 20213,6 % prebivalcev EU je finančno izključenih. Čeprav je to izboljšanje v primerjavi z 8,2 % leta 2017, to pomeni vsaj 13 milijonov prebivalcev brez bančnih storitev.

Kot je bilo pričakovano, bodo varnostne prednosti morda privlačne za tiste, ki imajo raje spletno gotovino. Paysafe, ki ima v lasti Paysafecard, je poudaril, da se ljudje v trenutnem razmahu kibernetskih napadov še naprej pritožujejo zaradi ukradenih identitet na svojih kreditne kartice in izpraznil bančne račune. Zaradi tega so e-denarnice in drugi načini spletnega plačevanja privlačnejši.

Paysafe je dodal:

»Pomembno je tudi vedeti, da je za nekatere še vedno prisotna stigma glede igranja spletne loterije in iger s takojšnjim dobitkom, vendar početje z gotovino zagotavlja anonimnost, ki jo iščejo, saj spletna gotovinska plačila niso prikazana na bančnem izpisku. Za druge , jim omogoča boljši nadzor nad njihovo porabo na spletu, zlasti ko gre za loterijska žrebanja in igre. Prav tako je treba omeniti, da veliko igralcev še vedno kupuje vstopnice na prodajnih mestih z gotovino, zato je pomembno, da operaterji premostijo vrzel do svoje ponudbe iLottery in tem igralcem omogoči nakup vstopnic prek spleta tudi z gotovino."

Dokument se zaključi z oceno s poudarkom na petih ključnih prednostih, ki jih morajo evropski operaterji loterije upoštevati pri sprejemanju spletnih plačilnih storitev:

  • Podjetja lahko razširijo svoj doseg tako, da vključijo denarne igralce.
  • Privabite maloprodajne kupce na njihovo spletno platformo in zagotovite ekskluzivo igre na srečo in izdelki.
  • Zagotovite strankam hitra, enostavna in varna plačila.
  • Zmanjšajte tveganje povratnih bremenitev in zaščitite obstoječe načine plačila pred kanibalizacijo.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti
2024-05-14

Powerball Jackpot se je povzpel na 47 milijonov $: Kaj morate vedeti

Novice