Celoten seznam 10 PaysafeCard mest loterije 2024

Paysafecard, predplačniška spletna transakcijska metoda, sega v leto 2000, ko jo je ustanovila skupina podjetnikov z Dunaja v Avstriji. Od uvedbe omogoča lažja spletna plačila, tako kot uporaba gotovine. Sčasoma so ga prevzela različna podjetja, kot je Skrill leta 2013. Dve leti pozneje je Optimal Payments Group prevzela Skrill in se preimenovala v Paysafe Group. Podjetje ima licenco Urada za finančno ravnanje Združenega kraljestva (FCA) in je partner s svetovno znano Mastercard.

Leta 2020 je Paysafecard Group napovedala integracijo z Google Pay in Apple Pay. Zdaj je na voljo v več kot 49 državah po vsem svetu. S tako neizpodbitnim ugledom bi lahko varno rekli, da je Paysafecard eden najbolj varnih načinov pologa za igranje spletne loterije.

Celoten seznam 10 PaysafeCard mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako narediti depozit s Paysafecard

Tukaj bodo igralci našli najboljša spletna mesta za loterije, ki to sprejemajo način plačila. Tudi novoustanovljena loto spletna mesta so vredna ogleda.

Paysafecard deluje kot predplačniški bon. Stranke kupujejo kode Paysafecard na spletu in v trgovinah v apoenih v razponu od 10 do 100 dolarjev. Distributerji teh kod so navedeni na uradni spletni strani. Lotto igralci lahko zlahka kupijo bon prek spleta, tako da se prijavijo v svoje račune v spletni trgovini s PIN kodi Paysafecard.

Uporabniki Androida in Applea menijo, da je aplikacija Paysafecard izjemno uporabna pri upravljanju predplačniških kod. Aplikacija deluje kot skladišče za vse kupljene PIN kode. Po potrebi uporabnik od tu preveri stanje ali uporabi QR kode za spletne transakcije.

Za depozite na spletnem mestu za loterije je Paysafecard odlična izbira za igralce, ki nimajo bančnih računov ali jih skrbi spletna varnost. Bon je za enkratno uporabo, zato igralec ostane anonimen, ne glede na to, kolikokrat igra loto na spletu. Nekateri igralci ne vedo, kako narediti depozite s predplačniškimi spletnimi karticami v spletni loteriji. Na srečo je postopek preprost in vsak lahko igra s Paysafecard, če sledi spodnjim korakom.

 1. Prijavite se s Paysafecard
 2. Kupite predplačniške kode PIN pri pooblaščenem lokalnem prodajalcu ali spletnem trgovcu
 3. Poiščite spletno mesto za loterije Paysafecard in ustvarite račun
 4. Med njihovimi načini plačila izberite Paysafecard
 5. Vpišite 16-mestno kodo na kupon Paysafecard

Časovni okvir in stroški transakcije

Transakcija bo obdelana takoj in denar naj se takoj prikaže na loto računu. Polog se ne zaračunava, lahko pa se zaračuna provizija za pretvorbo valut (2%), če se valuta, ki jo zahteva mesto loterije, razlikuje od valute na bonu Paysafecard.

Najboljša spletna mesta za loterije komaj zaračunavajo depozite. Loto igralci bodo najverjetneje položili večkratnike 10 $, zato preprosto združijo PIN kode, da zadovoljijo svoje potrebe. Pri predplačniških bonih lahko porabite odstotek stanja iz ene kode, ostalo pa obdržite za prihodnja plačila.

Kako narediti dvig s Paysafecard

Izplačila loterije se običajno izvajajo prek bančnega nakazila, vendar najnovejša spletna mesta loto podpirajo dvige z My Paysafecard. Tukaj je opisano, kako to storiti.

 • Odprite My Paysafecard račun na spletu z enakimi poverilnicami na spletnem mestu loterije
 • Odprite povezavo za izplačilo/izplačilo na loteriji
 • Kot možnost dviga izberite Paysafecard
 • Navedite registrirani elektronski naslov
 • Vnesite znesek za dvig

Loto igralci lahko na My Paysafecard dvignejo kateri koli znesek med 20 in 1000 $. Na znesek lahko vplivajo tudi omejitve, ki jih določa loterija. Stroške obdelave za pretvorbo valut običajno krije upravljavec loto. Celoten postopek lahko traja približno 24 ur, da sredstva prispejo na račun My Paysafecard.

Uporabnik lahko s Paysafecard Mastercard na bankomatu nakaže še en nakazilo na spletni loteriji ali dvigne stanje na bankomatu. Igre na srečo, ki imajo raje mobilne naprave, nimajo razloga za skrb, ker Paysafecard deluje na vseh mobilnih platformah.

Varnost in varnost pri Paysafecard

Eden največjih izzivov, s katerimi se srečujejo igralci spletnih loto, je iskanje varnih plačilnih sredstev. Poznavanje funkcij, ki zagotavljajo varnost transakcij, je najpomembnejše. Znano je, da predplačniške bone uporabljajo mladoletniki in uporabniki brez bančnega poslovanja.

Vendar so to nekateri najvarnejši načini za transakcijo z a spletna stran za loterije. Uporabniki izbirajo med vnaprej določenimi vrednostmi in uporabljajo podatke kartice za plačilo loto vstopnic. Uporaba je bolj razširjena v svetu iger na srečo, ker igralci cenijo svojo zasebnost bolj kot katero koli drugo občinstvo.

Stopnja varnosti uporabe Paysafecard za pologe in dvige na loteriji je neprimerljiva. Strankam ni treba razkriti svojih bančnih podatkov ali podatkov o kartici, ko kupujejo predplačniško kodo PIN v lokalnih trgovinah. Ker gre za vavčer, varuje zaupne podatke, tako da ostane igralec loto anonimnega.

Glede na to, da najvišji boni stanejo 100 $, znesek, ki se lahko izgubi v malo verjetnem primeru goljufije, ni prevelik. Prek Paysafecard lahko uporabniki potrdijo svojo finančno zgodovino in izvedejo anonimna plačila s kodami QR.

Možnosti podpore strankam Paysafecard

Plačilna rešitev je lahko fantastična, a če je podpora za stranke težko dosegljiva, se bodo mnogi izogibali storitvi. Paysafecard do svojih strank ravna z največjim spoštovanjem, saj je poslovni uspeh odvisen od strank.

Odlična storitev za stranke pomeni vrednotenje strankinega časa, ravnanje z njimi s prijetnim odnosom in ponujanje uporabnih virov. Namesto da bi le izpolnila pričakovanja, si skupina Paysafe Group prizadeva dvigniti stvari na višji nivo z zagotavljanjem, da imajo uporabniki odlično izkušnjo. Tako so odprli naslednje komunikacijske kanale:

 • Klepet v živo: Gre za avtomatiziran sistem za sporočanje, kjer stranke oddajo svoja vprašanja in dobijo odgovore od Lare, virtualne asistentke (bota). Lara nudi takojšnjo podporo kadarkoli in vsak dan.
 • Center za pomoč: V tem razdelku najdete veliko informacij o Paysafecard. Obstaja tudi iskalnik za vnos določenih vprašanj.
 • Servisna telefonska številka: Za vsako regijo/državo je telefonska številka za nujna vprašanja. Zaračunajo se lahko stroški po lokalnih cenah.
 • Spletni kontaktni obrazec: Tukaj stranka pošlje svoja povpraševanja o storitvi in izpolni podatke v postopku po korakih. Zahteve se obravnavajo v 24 urah.

Ker je Paysafecard multinacionalno podjetje, je podpora strankam na voljo v 29 jezikih, med njimi v angleščini, španščini, ruščini, arabščini, danščini, grščini, nemščini in portugalščini.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak