Celoten seznam 10 Skrill mest loterije 2024

Kot priljubljena spletna e-denarnica Skrill še naprej privablja potrošnike, ki iščejo poceni način za prenos denarja po internetu. S samo nekaj kliki lahko kupec nakaže in razprši sredstva prek ponudnika plačil, ki je zdaj ena vodilnih plačilnih storitev po vsem svetu.

Spletna stran in aplikacija za elektronske prenose med enakovrednim uporabnikom ponujata obsežno funkcionalnost. Popolnoma licenciran na področjih delovanja, Skrill izkorišča moč spletnega dostopa za ustvarjanje intuitivne elektronske denarnice, ki je enostavna za uporabo za vsakodnevne uporabnike interneta.

Celoten seznam 10 Skrill mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Leta 2001 je Skrill začel v Združenem kraljestvu kot Moneybookers. Od takrat se je lastništvo nekajkrat spremenilo. Leta 2007 je Investcorp kupil podjetje ewallet. Do leta 2015 je družba Optimal payments plačala 1,1 milijarde EUR. Optimal Payments se je preimenoval v Paysafe Group, spremenil pa je tudi ime Moneybookers v Skrill.

Za uporabnike Skrill, sredstva je enostavno položiti na račun. Storitve platforme so dostopne prek uradne spletne strani ali mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija, ki je na voljo v Androidu in iOS-u, zahteva, da uporabnik aplikacijo prenese na pametni telefon. Pred pošiljanjem denarja se morajo potrošniki registrirati za odpiranje računa.

Registriraj se

Skrill kot izkušen ponudnik spletnih finančnih storitev registriranim uporabnikom omogoča prenos denarja po vsem svetu. Uporabniški račun je digitalna denarnica, kamor nakazuje denar z bančnimi nakazili, kreditnimi/debetnimi karticami ali drugimi računi e-denarnice. Registracija je brezplačna. Samo odprite Skrillovo uradno spletno mesto, da poiščete in kliknite gumb »Registracija«.

Po potrditvi svojega e-poštnega naslova mora uporabnik navesti dodatne podatke, vključno z imenom, telefonsko številko in državo prebivališča. Po izbiri valute izbire registracijski zavezanci potrdijo, da e-poštni naslov deluje. Skrill bo po e-pošti poslal povezavo za potrditev e-poštnega naslova.

Izbira močnega gesla pomaga zaščititi uporabniški račun Skrill. Spletno mesto zahteva vsaj osem znakov, vključno z vsaj eno številko, eno veliko abecedo in en edinstven znak, da zagotovite, da geslo ustreza varnostnim parametrom spletnega mesta.

Ko uporabnik prebere pogoje storitve, preprosto klikne gumb 'Registracija', da se premakne na naslednji korak, ki vključuje izpolnjevanje obrazca, ki od registracijcev zahteva, da vnesejo domači naslov, datum rojstva in druge osebne podatke.

Kako narediti depozit

Skrill ponuja različne načine deponiranja sredstev. Upoštevajte, da ima platforma minimalno zahtevo za depozit 50 USD in najvišjo omejitev depozita 20.000 USD na mesec.

Prenos s Skrillom

Uporabniki lahko nakažejo denar z bančnega računa. Obstaja tudi možnost hitrega prenosa, ki stranki omogoča, da vnese podatke o bančnem računu v e-denarnico za takojšen dostop do sredstev. V nasprotnem primeru lahko prenos sredstev iz banke traja nekaj dni. Ponudniki prenosov, kot sta WebPay in UPI, uporabnikom ponujajo tudi nemoten način financiranja računa Skrill.

Ewallet

Paysafecards in Neteller sta možnosti e-denarnice, ki sta uporabnikom na voljo za takojšnja nakazila denarja na platformi Skrill. Stranke lahko tudi nakažejo sredstva z drugega računa Skrill, da položijo denar.

Ponudniki gotovine

Glede na območje prebivališča lokalni načini plačila, kot so Pago Efectivo, Banorte, ServiPage in Boleto, ponujajo možnosti gotovinskega pologa za račun Skrill.

kriptovaluta

Skrill od leta 2018 strankam omogoča prenos kriptovalute za financiranje računa, vključno z Bitcoin in Bitcoin Cash. Aplikacija Bitcoin omogoča prenose digitalnih valut na Skrill.

Prenos sredstev

Po registraciji računa in nakazovanju sredstev je prenos denarja s Skrillom preprost postopek. Potrošnik se lahko prijavi v račun na uradni spletni strani ali prek mobilne aplikacije z vnosom podatkov o računu.

Če želite začeti nakazilo sredstev, odprite meni in kliknite gumb »Pošlji denar«. E-denarnica uporabnike pozove, da vnesejo podatke o prejemniku, vključno z naslovom in e-poštnim naslovom.

Ko pošiljatelj izbere valuto in znesek plačila, lahko potrdi podrobnosti transakcije, sprejme pogoje storitve in dokonča denarno nakazilo. Za uporabnike loterije je Skrill ustvaril trden spletni ugled za brezhibna denarna nakazila, zaradi česar je nakup vstopnic hiter in preprost.

Dvigniti denar

Po zahtevi za sredstva umik, lahko postopek traja do 5 delovnih dni, preden denar prispe na bančni račun. Z dostopom do Skrillovega menija »Dvigni« uporabnik klikne gumb »Dvigni zdaj« pod možnostjo »Bančni račun« na spletnem mestu.

Ko potrošnik vnese želeni znesek, mora klikniti gumb 'Naprej', da si ogleda najmanjši in največji dovoljeni znesek dviga za račun. Omejitve dvigov se lahko razlikujejo od računa do računa, odvisno od količine denarja, ki je na voljo na računu, ali ima imetnik računa VIP status ali drugih odločilnih dejavnikov.

Ko se prikaže stran z informacijami o umiku, imetnik računa zaključi umik s klikom na 'Potrdi'. Stroški provizije za dvig so imetnikom računov na voljo za ogled na strani Skrill provizije in v razdelku »Dvig« na računu.

Dvig sredstev prek mobilne aplikacije je podoben, saj uporabnikom omogoča možnost zahtevanja sredstev z le nekaj kliki za potrditev zneska, vrste valute in prejemnega bančnega računa.

Varnost

Skrill ima dovoljenje za delovanje v različnih državah po vsem svetu. Platforma, ki jo urejata FinCEN v Združenih državah in FCA v Združenem kraljestvu, upošteva stroge finančne regulativne zahteve, vključno z zagotavljanjem zanesljive varnosti za zaščito računov strank.

Uporabniki morajo potrditi, da je spletno mesto, do katerega dostopajo, dejansko Skrillova uradna stran in ne klonsko mesto. Preverite naslov URL na vrhu strani in potrdite, da je ključavnica DigiCert Inc. vidna, da zagotovite varno finančno transakcijo. Podjetje deluje od leta 2001 in si je ustvarilo trden spletni ugled za varnost in varnost.

Pomoč strankam

Skrill ponuja številne možnosti podpore strankam. Uporabniki se lahko obrnejo na Skrill po telefonu. Priročni predstavniki za podporo strankam so na voljo, da odgovorijo na vprašanja in ponudijo napotke za uporabo platforme.

Stranke lahko Skrillu pošljejo tudi sporočilo s klikom na gumb »Pošlji sporočilo« na spletnem mestu, da prejmejo pisni odgovor. Dostop do podpore je na voljo tudi prek možnosti klepeta na spletnem mestu.

  • Telefonska podpora - 855-719-2087

Skrill je že več kot desetletje prerasel v velikana finančnih storitev. Z zagotavljanjem dostopa do zelo intuitivne spletne platforme za prenos denarja si je podjetje ustvarilo močan ugled.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak