Celoten seznam 10 Trustly mest loterije 2024

Trustly je eden najboljših načinov spletnega plačila, ki uporabnikom omogoča plačevanje storitev brez bančne kartice ali mobilne aplikacije. Leta 2008 ga je v Stockholmu ustanovilo švedsko fintech podjetje Trustly Group. Sprva se je imenovala InstantBank. Danes podjetje sodeluje z več kot 6.300 finančnimi institucijami in ima približno 525 milijonov strank. Odprti bančni sistem omogoča prenos z drugimi spletnimi trgovci, kot so PayPal, eToro, AliPay, eBay, Dell, GoFundMe in Wise. Trustly se običajno uporablja v Evropi, Severni Ameriki in regiji Commonwealtha neodvisnih držav (CIS).

Celoten seznam 10 Trustly mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako narediti depozit pri Trustly

Trustly je leta 2019 dosegel 1 milijardo potrošnikov in leta 2020 razširil svoje storitve na Kanado in Avstralijo. Mehanizem Trustly se zgodi v realnem času in takoj. Zaradi enostavne uporabe na mobilnih napravah je Trustly kot nalašč za transakcije s spletnimi mesti za igre na srečo in spletno loteriji. Čezmejna plačila so možna tudi pri igranju na strani loto v tujini.

Strankam ni treba registrirati računa pri Trustlyju, da bi ga uporabljali na spletnem mestu loterije ali drugem trgovcu. Dokler se pojavlja med načini nakazila, lahko stave prenesejo sredstva, ne da bi zapustili spletno mesto za loterije. Na nekaterih platformah se lahko prikaže kot InstantBank, vendar je storitev enaka. Pred uporabo Trustlyja morajo igralci loto potrditi, ali njihova banka deluje s Trustly.

Vse večje banke na Švedskem, Finskem, Danskem in v Španiji podpirajo transakcije Trustly. Denar prihaja neposredno z bančnega računa, ko je povezan z Trustly. Zato ga ne smemo zamenjevati s spletnim bančnim računom. Storitev nudi dodatno varnost pri neposrednem bančnem nakazilu.

Dobro je, da pri spletni loteriji preverite morebitne stroške, ki bi lahko veljali pri uporabi te transakcijske metode. Trusts ne zaračunava ničesar za spletno plačevanje. Drug dejavnik, ki ga je treba upoštevati, je omejitev minimalnega depozita. Ko je vse jasno, morajo igralci loto slediti tem korakom za dokončanje depozita Trustly.

 1. Izberite igro loto in kliknite igraj
 2. Odprite okno za polog na strani Blagajna/plačila
 3. Izpolnite znesek za polog
 4. Za bančnega ponudnika izberite Trustly
 5. Prikaže se novo okno za blagajno
 6. Prijavite se v račun spletne banke
 7. Potrdite znesek, ki ga želite odbiti z bančnega računa

Po potrditvi bodo sredstva takoj vstopila na spletno mesto loto. Ena od prednosti Trustlyja je zmanjšanje spletnih goljufij. Tako igralci kot ponudnik loto uživajo optimalno varnost.

Kako narediti umik z Trustly

Izplačila loterije z Trustlyjem ne bi mogla biti lažja. Postopek je tako preprost kot deponiranje, če stranka zaključi svoj KYC na mestu loto. Tukaj so temeljni koraki za izplačilo s Trustly.

 1. Pojdite v razdelek Blagajna in kliknite na dvig/izplačila
 2. Vnos zneska za dvig
 3. S klikom na Zaupaj (to bo samodejna izbira, če je bil uporabljen pri nakazovanju)
 4. Izbira bančnega ponudnika
 5. Pojavila se bo nova stran
 6. Prijava z bančnimi poverilnicami
 7. Potrditev transakcije in čakanje na odobritev ponudnika spletne loterije

Izplačila loterije, zahtevana prek Trustlyja, se obdelajo v enem do dveh delovnih dneh. Občasno lahko traja dlje, da sredstva prispejo na igralčev bančni račun, ker imajo številne finančne institucije obdobje zadrževanja, ki pomaga pri zajezitvi spletnih goljufij. Pred izplačilom morajo igralci izpolniti vse zahteve glede stav.

Ko je čas za prevzem nagrade na spletnem mestu za loterije, mora zmagovalec uporabiti pravilno ime. Nekatera spletna mesta loto zahtevajo pravno identifikacijo ali isto ime na loto vstopnici. Ugledna spletna mesta zagotavljajo, da se dobički izplačajo zakonitim lastnikom. Omeniti velja, da so zmagovalni lističi veljavni za določeno obdobje, zato je ključnega pomena, da na spletu preberete pogoje spletnega mesta loterije.

Varnost in varnost pri Trustly

Sistem Trustly je podprt z enakimi vrhunskimi varnostnimi standardi pri ravnanju s podatki kot banke. Njihove tehnike preverjanja so zasnovane tako, da ublažijo pogoste težave s kibernetsko varnostjo. Poleg tega Trustly ureja švedski finančni nadzorni organ; tako lahko stranke zaupajo svoji storitvi za varne transakcije.

Ko se prijavite z bančnimi poverilnicami, Trustly zagotavlja plast varne vtičnice (SSL) za zaščito povezave z brskalnikom. Lažje je ugotoviti, ali je šifriranje SSL aktivno, ker je na spletnem naslovu prikazano kot HTTPS.

Številni igralci so zaskrbljeni zaradi tveganj goljufije pri igranju spletne loto. Toda pri Trustly takšne grožnje nimajo ničesar za igralce. Ker sistem ne shrani bančnih podatkov, noben heker ne more dostopati do igralčevih občutljivih podatkov. Trustly zahteva, da stranka zagotovi uporabniško ime, geslo in varnostni žeton, poslano prek besedilnega sporočila.

Te poverilnice so znane samo lastniku računa, zato jih heker težko ugane. Poleg 3-D Secure (3DS) in robustnega šifriranja lahko ljubitelji loto igrajo varno na spletu.

3D Secure vključuje preverjanje pristnosti v dveh korakih pri vsakem plačilu na mestu loto. 3D je kratica za tri domene – banka, spletni trgovec in platforma 3DS. Plačil ni mogoče obdelati brez odobritve imetnika računa. Zato morajo stranke vnesti PIN kodo za potrditev prenosa sredstev.

Zanesljivo možnosti podpore strankam

Trustly je zavezan zagotavljanju najboljše podpore strankam, da bodo zadovoljne. To je bistveni vidik načini spletnega plačila. Vsi, ki imajo težave pri obdelavi plačila, se lahko obrnejo na Trustly na dva načina:

 • Telefon
 • Kontaktni obrazec na strani 'Kontaktirajte nas'

Telefonske linije delujejo med 9. in 12. uro po srednjeevropskem času. Obstaja edinstvena linija za stranke iz različnih držav, kot sta Združeno kraljestvo in Švedska. Za pomoč pri transakcijah je najbolje, da si podatke zapišete na kontaktni obrazec. Zahtevali bodo podatke, kot so polno ime, e-poštni naslov, referenčni ID, predmet in natančna poizvedba.

Ko povprašate o določeni transakciji, je nujno, da pošljete dokazilo o plačilu v jpeg, pdf ali png. Takšne podrobnosti pomagajo pri pridobivanju prilagojenih rešitev od predstavnikov za pomoč strankam.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak