Novice

February 15, 2024

Moški z zlomljenim srcem na valentinovo zadene 1 milijon dolarjev loterijske nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Uvod

Moški iz Illinoisa je pred kratkim zahteval 1 milijon dolarjev loterijske nagrade na valentinovo, le nekaj dni po tem, ko je preživel razhod. Zmagovalec, ki je želel ostati anonimen, je prejel nagrado iz igre 'Monopoly 50X'. Ta nepričakovani izkupiček je prišel v času, ko se je zmagovalec počutil potrto na področju ljubezni, vendar se je izkazalo, da je bila to sreča.

Moški z zlomljenim srcem na valentinovo zadene 1 milijon dolarjev loterijske nagrade

Zmagovalni trenutek

Po navedbah loterije Illinois je zmagovalec svojo reakcijo na praskanje dobitnega listka opisal kot mešanico panike in navdušenja. Takoj je začutil, da se mu življenje spreminja in je celo razmišljal, da ne bi šel v službo. Zmagovalna vstopnica je bila kupljena pri Walmartu na naslovu 137 W. North Ave, Northlake, zmagovalec pa se je odločil, da podrobnosti ostane skrivnost.

Srebrna podloga

Zmagovalec je izrazil, da zaradi nedavnega razhoda nima posebne osebe, s katero bi delil novico. Vendar je to videl kot pozitiven preobrat dogodkov in izjavil, da ni imel veliko sreče na področju ljubezni, zdaj pa je resnično zadel glavni dobitek. Zmagovalec je svojo nagrado prevzel na valentinovo in se odločil za denarno možnost v višini 600.000 $ pred davki.

O igri 'Monopoly 50X'

'Monopoly 50X' je igra s praskanjem za 10 $, ki igralcem ponuja možnost osvojitve do 1 milijona $. Igra, ki je bila predstavljena 2. januarja, je že podelila eno od svojih treh glavnih nagrad. Preostalo je še pet od šestih nagrad druge stopnje v vrednosti 100.000 $ in 21 od 27 nagrad tretje stopnje v vrednosti 5.000 $.

Kvote za zmago

Verjetnost, da dobite katero koli nagrado v igri 'Monopoly 50X', je 1 proti 3,39. Možnost za osvojitev glavne nagrade je 1 proti 2.036.500.000.

Kje kupiti srečke

Srečke je mogoče kupiti osebno na bencinskih črpalkah, v trgovinah z mešanim blagom, živilskih trgovinah in nekaterih letaliških terminalih. Za dodatno udobje lahko vstopnice naročite tudi prek spleta prek Jackpocketa, uradnega kurirja digitalne loterije mreže USA TODAY. Jackpocket omogoča uporabnikom v izbranih zveznih državah in ozemljih ZDA, da izberejo svojo loterijsko igro in številke, oddajo naročila, si ogledajo vstopnice in poberejo dobitke s svojim telefonom ali domačim računalnikom.

Ne pozabite igrati odgovorno in le, če ste polnoletni. Če imate vi ali nekdo, ki ga poznate, težave z igrami na srečo, poiščite pomoč pri ustreznih virih.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice