Novice

April 18, 2024

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 17. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 78 milijonov $

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pričakovanje je preseglo streho, ko je glavni dobitek Powerball poskočil na neverjetnih 78 milijonov dolarjev za žrebanje v sredo, po seriji žrebanj brez prejemnika jackpota. Privlačnost zajetnega jackpota vznemirja ljubitelje loterije in sanjari o tem, kaj bi se lahko zgodilo, če bi imeli v rokah zmagovalni listek za žrebanje 17. aprila.

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 17. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 78 milijonov $

Zmagovalne številke bodo na sporedu ob 23. uri po srednjeevropskem času odločile, ali je tam srečen zmagovalec ali pa bo glavni dobitek še višji. Za tiste, ki se odločijo za pavšalno izplačilo, je znesek za domov dobrih 36,5 milijona dolarjev po obdavčitvi, zaradi česar je dogodek, ki jim spremeni življenje.

  • Jackpot Powerball je dosegel impresivnih 78 milijonov dolarjev.
  • Zmagovalne številke za žrebanje 17. aprila bodo posodobljene po žrebanju.
  • Jackpot dobitki se lahko odločijo za pavšalno izplačilo v višini 36,5 milijona dolarjev po davkih.

Ključne podrobnosti

Medtem ko čakamo na razkritje, je tukaj opisano, kako se lahko vključite v akcijo za priložnost za velike zmage s Powerballom:

Če želite dobiti vstopnico za Powerball, ki stane samo 2 USD, morate obiskati lokalno trgovino, bencinsko črpalko ali trgovino z živili. V izbranih zveznih državah digitalna doba omogoča nakupe vstopnic prek spleta, kar dodaja dodatno raven udobja.

Z izbiranjem svojih številk se zabava začne. Izbrali boste pet belih žogic (od 1 do 69) in eno rdečo Powerball (od 1 do 26). Če imate srečo, vendar se želite prepustiti usodi, možnost »Hitra izbira« omogoča računalniku, da izbere vaše številke.

Ne pozabite na možnost Power Play za dodaten $1, ki poveča dobitke, ki niso jackpot, za 2- do 10-krat. Žrebanje poteka vsak ponedeljek, sredo in soboto zvečer. Če nihče ne osvoji glavnega dobitka, se poveča, zaradi česar je naslednje žrebanje še bolj razburljivo.

Kako kupiti vstopnice

Osebni nakup vstopnic je možen na različnih lokacijah, vključno z bencinskimi črpalkami, trgovinami in trgovinami z živili. Nekatera letališča celo ponujajo srečke za tiste, ki so na poti.

Za digitalno izkušnjo Jackpocket, uradni kurir digitalne loterije mreže USA TODAY, omogoča spletne nakupe v več zveznih državah in ozemljih ZDA. Ta aplikacija vam ne omogoča samo, da izberete svoje številke, ampak tudi oddate naročilo, predstavite svoj listek in vam pomaga pobrati dobitke, vse iz udobja vašega telefona ali računalnika.

Končne misli

Medtem ko glavni dobitek Powerball še naprej narašča, postajajo sanje o tem, da bi čez noč postal milijonar, vse bolj mamljive. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec loterije ali se odločate, da boste prvič vrgli svoj klobuk v ring, je ta žreb lahko tisti, ki spremeni vse. Spremljajte zmagovalne številke in preverite, ali vam je sreča tokrat naklonjena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Loterija Limbo: zmagovalci čakajo na nagrade sredi novih pravil nacionalne loterije
2024-04-30

Loterija Limbo: zmagovalci čakajo na nagrade sredi novih pravil nacionalne loterije

Novice