Novice

April 23, 2024

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pričakovanje narašča, ko Powerball jackpot naraste na vrtoglavih 115 milijonov $, brez zmagovalcev za glavno nagrado v zadnjem žrebanju. Medtem ko upajoči po vsej državi držijo pesti, smo pripravljeni, da vam predstavimo zmagovalne številke za žrebanje 22. aprila, takoj ko bodo objavljene.

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Če dobitnika jackpota nocoj sreča sreča in se odloči za pavšalno plačilo, je na voljo dobrih 53 milijonov dolarjev, kot je navedeno v izjavi loterije.

Ostanite z nami, saj vas obveščamo o zmagovalnih številkah za težko pričakovano žrebanje Powerball v ponedeljek, 22. aprila.

Ključni zaključki:

  • Po nedavnem žrebanju brez glavnega dobitnika je glavni dobitek Powerball dosegel več kot 100 milijonov dolarjev.
  • Zmagovalne številke za žrebanje 22. aprila bodo objavljene tukaj takoj po žrebanju ob približno 23.00 ET.
  • Možnost enkratnega zneska za zmagovalca jackpota bi lahko pomenila, da domov odnese več kot 53 milijonov dolarjev.
  • Vstopnice Powerball so na voljo pri lokalnih prodajalcih ali na spletu v izbranih zveznih državah prek Jackpocketa, uradnega digitalnega loterijskega kurirja mreže USA TODAY.

V iskanju jackpota v vrednosti 115 milijonov dolarjev se morajo igralci odpraviti do najbližje trgovine, bencinske črpalke ali trgovine z živili, da dobijo vstopnico Powerball v vrednosti 2 USD. Za tiste v sodelujočih državah so spletni nakupi možnost prek Jackpocketa.

Za vstop izberite šest številk: pet belih kroglic (1-69) in eno rdečo Powerball (1-26). Za dodaten dolar lahko možnost Power Play znatno poveča dobitke, ki niso jackpot, z množitelji, ki segajo od 2X do 10X.

Če se odločite za "Hitri izbor", računalnik naključno izbere vaše številke, kar je potencialno najlažja pot, da postanete multimilijonar.

Ne pozabite, da žrebanja Powerball potekajo trikrat na teden: ob ponedeljkih, sredah in sobotah zvečer. Z vsakim žrebanjem brez zmagovalca jackpota se dobitek zgosti, povečujejo se vložki in sanje milijonov.

Za tiste, ki ste pripravljeni preizkusiti svojo srečo, so vstopnice na voljo široko, za tehnično podkovane pristope pa Jackpocket ponuja digitalni prehod do vaših želja po Powerballu, ki velja v številnih zveznih državah in ozemljih ZDA.

Ostanite z nami, saj vam predstavljamo najnovejše informacije o tem rastočem jackpotu, vključno z dobitnimi številkami in vsemi novimi milijonarji iz žrebanja igre Powerball 22. aprila.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Loterija Limbo: zmagovalci čakajo na nagrade sredi novih pravil nacionalne loterije
2024-04-30

Loterija Limbo: zmagovalci čakajo na nagrade sredi novih pravil nacionalne loterije

Novice