Novice

November 6, 2023

Pocket Gamer povezuje London 2024: 10 let mreženja in uspeha industrije iger

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pocket Gamer Connects je konferenca, katere cilj je združiti igralniško industrijo za učenje, mreženje in ustvarjanje novih poslovnih partnerstev. Leta 2024 bo konferenca praznovala svojo 10. obletnico, ki se bo začela s Pocket Gamer Connects London 2024 od 22. do 23. januarja.

Pocket Gamer povezuje London 2024: 10 let mreženja in uspeha industrije iger

Razmišljanje o zadnjih 10 letih

Kot del konferenčnega pogleda nazaj na zadnjih 10 let so udeleženci delili svoje najboljše zgodbe z razstavnega prostora in kako jim je konferenca pomagala pri njihovem poslu in karieri. Izvršna direktorica Quicksave Elina Arponen in višja vodja Popcore ASO Marina Roglic sta delili svoje najljubše spomine na PGC.

Ustvarjanje povezav in poslov

Elina Arponen, izvršna direktorica in soustanoviteljica podjetja Quicksave, pripisuje PGC London zasluge za ustvarjanje povezav z ljudmi, ki so na koncu kupili njeno prvo podjetje. Spominja se srečanja s prevzemno ekipo pri PGC London in razprave o splošnih strategijah s svojimi soustanovitelji. Arponen je bil večkrat tudi govornik na dogodkih PGC.

Gradnja kariere in profilov

Marina Roglic, višja vodja ASO pri Popcore, je uporabila PGC za gradnjo svoje kariere in profila industrije. Zadala si je, da bo govorila na PGC Helsinki, da bi se uveljavila kot strokovnjakinja in govornica na področju mobilnega trženja. Roglič ceni izpostavljenost strokovnjakom iz panoge ter bogastvo vpogledov in znanja, izmenjenih med konferenco.

Pridružite se Izkušnji

Ne glede na to, ali vas zanima učenje o trendih v panogi, pridobivanje vpogledov v razvoj, mreženje z vrstniki ali podpisovanje novih partnerstev, PGC London ponuja nekaj za vsakogar. Rezervirajte svoje vstopnice zdaj za dogodek, ki bo potekal od 22. do 23. januarja 2024.

Kliknite tukaj za nakup vstopnic

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice