Novice

April 13, 2024

Powerball Jackpot se dvigne na 935 milijonov dolarjev: vaš naslednji poskus bogastva

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Ključ za s seboj ena: Jackpot Powerball je skokovito narasel na 935 milijonov dolarjev, potem ko v prejšnjem žrebanju ni bil prodan noben dobitni listek.
  • Ključ za s seboj dva: Žrebanje v soboto ponuja možnost denarne vrednosti 449,7 milijona $ za srečnega zmagovalca.
  • Ključ za s seboj tri: Powerballov zadnji dobitnik jackpota je bil 1. januarja, kar pomeni 36 zaporednih žrebanj brez zadetka jackpota.

Vam je nedavni glavni dobitek Mega Millions v vrednosti 1,13 milijarde dolarjev ušel med prste? No, odstranite prah s tega razočaranja, saj je Powerball tukaj, da obrne vaše bogastvo z osupljivim glavnim dobitkom v vrednosti 935 milijonov $, ki ga lahko osvojite to soboto zvečer. Tako je, ljudje, bogovi bogastva vam dajejo še eno možnost, da postanete nespodobno bogati!

Powerball Jackpot se dvigne na 935 milijonov dolarjev: vaš naslednji poskus bogastva

Žrebanje prejšnje srede je igralce lota pustilo na robu sedežev, a žal se noben listek ni ujemal z zmagovalno kombinacijo številk: 37, 46, 57, 60, 66 in mamljivo bonus številko 8. Kaj to pomeni za vas? Preprosto povedano, glavni dobitek za to soboto je narasel na osupljivih 935 milijonov dolarjev, z denarno možnostjo 449,7 milijona dolarjev za tiste, ki raje svoje bogastvo zberejo na enem velikem kupu.

Zdaj pa, preden odhitite kupiti svojo zlato vstopnico, se pogovorimo o strategiji in kvotah. Jackpot Powerball je bil nazadnje unovčen prvi dan tega leta in od takrat je bilo 36 zaporednih žrebanj brez dobitnika jackpota. Medtem ko žrebanje v ponedeljek zvečer ni prineslo dobitnika jackpota, sta dva srečneža s Floride in New Yorka izenačila beli krogli in vsaka pospravila po 1 milijon dolarjev. Ne preveč zanikrno, kajne?

Tukaj postane zanimivo. Prihajajoče žrebanje v sredo zvečer ponuja zmagovalcem izbiro med takojšnjim enkratnim zneskom v višini 416,1 milijona dolarjev ali možnostjo rente. Ta anuiteta se začne z večjim začetnim plačilom in se poveča za 5 % letno, kar zaokroži na ocenjeno skupno 865 milijonov USD. Govorite o finančnem siju!

Vendar ne pozabimo na slona v sobi: kvote. Možnost za osvojitev jackpota Powerball je zastrašujoča 1 proti 292,2 milijona. Preden dovolite, da vam ta številka pokvari razpoloženje, se spomnite, da mora nekdo nekje zmagati in kdo pravi, da to ne morete biti vi?

Ura tiktaka in naslednje žrebanje je predvideno malo pred 23.00 ET to soboto. Ali boste poskusili postati naslednji Powerball milijonar? Ne pozabite, da morate sodelovati, če želite zmagati.

Vmes pa se malo posvetimo sanjarjenju. Kaj bi naredili, če bi bili srečni dobitnik jackpota v vrednosti 935 milijonov dolarjev? Delite svoje najbolj nore sanje v spodnjih komentarjih – začnimo pogovor (in sanje)!

(Prvič poročal: ABC News, datum ni naveden)

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice