Novice

February 14, 2024

Raziščite severovzhod z ekskluzivnimi ponudbami državne loterije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Uvod

Od 9. do 17. marca lahko igralci Nacionalne loterije dostopajo do vrste razburljivih ponudb v severovzhodni Angliji. S predložitvijo veljavnih spletnih ali maloprodajnih vstopnic državne loterije, srečk za praskanje ali iger s takojšnjim dobitkom lahko igralci uživajo v brezplačnem vstopu in popustih na različnih zanimivostih.

Raziščite severovzhod z ekskluzivnimi ponudbami državne loterije

Raziščite severovzhod

Med to posebno promocijo lahko obiskovalci raziskujejo osupljive znamenitosti severovzhoda. Poudarki vključujejo obisk prvega svetilnika na električni pogon v južnem Tynesideu in dih jemajoče pol milje dolge pečine iz magnezijevega apnenca pri svetilniku Souter in The Leas.

Razburljive ponudbe

Poleg teh naravnih čudes so v muzeju Discovery v Newcastlu na voljo tudi fantastične ponudbe. Obiskovalci lahko uživajo v brezplačnem vstopu v muzej in odkrivajo zanimivo zgodovino regije. Poleg tega RSPB Salthome ponuja brezplačen vstop, ki ljubiteljem narave omogoča raziskovanje čudovitih rezervatov divjih živali.

Pojdite ven in izkusite nekaj novega

Darren Henley, izvršni direktor Sveta za umetnost Anglije in predsednik Foruma nacionalne loterije, spodbuja igralce, naj izkoristijo te poceni in brezplačne dneve. Verjame, da lahko igralci z izkušnjo nečesa novega razširijo svoja obzorja in ustvarijo trajne spomine.

Načrtujte svoj obisk

Če želite izvedeti več o sodelujočih mestih in njihovi ponudbi, obiščite spletno stran Državne loterije. Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje severovzhoda in kar najbolje izkoristite te ekskluzivne ponudbe!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice