Novice

April 11, 2024

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 10. aprila: Ali je kdo osvojil glavni dobitek v vrednosti 31 milijonov dolarjev?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ključni zaključki:

  • Glavni dobitek Powerball je narasel na 31 milijonov dolarjev, saj v zadnjem žrebanju ni bilo zmagovalcev.
  • Zmagovalne številke za žrebanje v sredo, 10. aprila, bodo posodobljene po žrebanju ob 23.00 ET.
  • Dobitnik enkratnega zneska po davkih bi lahko v žep pospravil 14,5 milijona dolarjev.
  • Zadnja pomembna zmaga Powerballa se je zgodila 6. aprila, ko je bil v Portlandu v Oregonu prodan listek v vrednosti 1,326 milijarde dolarjev.

Pričakovanje je veliko, saj je jackpot Powerball po nizu žrebanj brez zmagovalca jackpota narasel na ogromnih 31 milijonov dolarjev. Najnovejša priložnost za ljubitelje loterije, da preizkusijo svojo srečo, bo prišla v sredo, žrebanje bo približno ob 23.00 ET. Medtem ko država zadržuje dih, bodo zmagovalne številke objavljene spodaj takoj, ko se bodo pojavile.

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 10. aprila: Ali je kdo osvojil glavni dobitek v vrednosti 31 milijonov dolarjev?

V primeru, da zmagovalec jackpota to sredo izbere možnost plačila v enkratnem znesku, je pripravljen, da prejme čisto vsoto 14,5 milijona dolarjev po potrebnih davčnih olajšavah, kot pravijo uradniki loterije. To žrebanje je sledilo monumentalnemu dobitku 6. aprila, ko je srečna srečka v Portlandu v Oregonu prinesla četrti največji glavni dobitek Powerball v zgodovini v vrednosti vrtoglavih 1,326 milijarde dolarjev.

Kako igrati

Za tiste, ki sanjajo o jackpotu, je nakup srečke Powerball prvi korak k bogastvu, ki bi jim lahko spremenilo življenje. Na voljo v lokalnih trgovinah, bencinskih črpalkah in trgovinah z živili, standardna vstopnica Powerball stane 2 USD. Udeleženci izberejo skupno šest številk: pet belih kroglic v razponu od 1 do 69 in eno rdečo Powerball med 1 in 26. Za tiste, ki želijo povečati svoje možnosti za zmago, je za dodaten $1 na voljo dodatna funkcija »Power Play«, ki lahko množi nagrade brez jackpota do 10-krat.

Postopek risanja

Žrebanje Powerball poteka trikrat na teden in poteka vsak ponedeljek, sredo in soboto zvečer. V odsotnosti zmagovalca jackpota se dobitek znatno poveča, kar spodbudi navdušenje za naslednje žrebanje. Zaradi udobja lahko vstopnice v izbranih zveznih državah kupite tudi prek spleta prek Jackpocketa, uradnega digitalnega loterijskega kurirja mreže USA TODAY.

Beseda previdnosti

Bistveno je, da udeleženci igrajo odgovorno, upoštevajoč kvote in zagotovijo, da igra na loteriji ostane oblika zabave in ne finančna strategija. Z glavnim dobitkom Powerball, ki je dosegel 31 milijonov dolarjev, je navdušenje otipljivo, vendar pomena odgovornega igranja ni mogoče preceniti.

Medtem ko je pričakovanje žrebanja v sredo zvečer vse večje, ljubitelji loterije po vsej državi nestrpno pričakujejo, ali bo kdo zahteval glavni dobitek v vrednosti 31 milijonov dolarjev ali bo dobitek še naprej rasel. Spremljajte zmagovalne številke in preverite, ali bo sreča tokrat naklonjena srečnemu imetniku listka.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Loterija Limbo: zmagovalci čakajo na nagrade sredi novih pravil nacionalne loterije
2024-04-30

Loterija Limbo: zmagovalci čakajo na nagrade sredi novih pravil nacionalne loterije

Novice