Novice

April 7, 2024

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 6. aprila: Ali je kdo osvojil 1,30 milijarde dolarjev jackpota?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ključni zaključki

  • Glavni dobitek Powerball je po ocenah narasel na 1,30 milijarde dolarjev za naslednje žrebanje.
  • Zmagovalne možnosti za Powerball in Mega Millions so neverjetno majhne, ​​približno 1 proti 292 milijonov.
  • Zmagovalne številke za žrebanje 6. aprila bodo posodobljene tukaj, ko bodo objavljene.

Možnosti za zmago na Powerballu in Mega Millions NISO v vašo korist. Možnosti, da zadenete glavni dobitek v igri Mega Millions ali Powerball, so približno 1 proti 292 milijonov. Če si to predstavljamo v perspektivi, je tukaj nekaj stvari, za katere je bolj verjetno, da jih boste dosegli, kot da bi osvojili te ogromne loterijske nagrade.

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 6. aprila: Ali je kdo osvojil 1,30 milijarde dolarjev jackpota?

Jackpot Powerball za sobotno žrebanje je po ocenah narasel na 1,30 milijarde dolarjev, potem ko v sredo ni bilo zmagovalcev jackpota. Številke naj bi bile izžrebane malo po 23.00 ET v soboto, rezultate pa bomo delili tukaj.

Če bi bil v sobotnem žrebanju srečni zmagovalec, ki bi se odločil za denarno možnost, bi lahko po besedah ​​uradnikov loterije v žep pospravil 608,9 milijona dolarjev.

Zmagovalne številke za žrebanje 6. aprila

Ostani na vezi! Zmagovalne številke za soboto, 6. aprila, bodo objavljene tukaj takoj, ko bodo objavljene.

Zmagovalne loterijske številke vam prinaša Jackpocket, uradni digitalni loterijski kurir mreže USA TODAY.

Je kdo nocoj osvojil Powerball?

Imejte vstopnice blizu! Ta razdelek bomo posodobili z zmagovalci, ko bo Powerball objavil rezultate. Če si želite ogledati izčrpen seznam prejšnjih dobitnikov Powerball, lahko obiščete uradno spletno stran loterije.

Kako igrati Powerball

Za priložnost za dobitek boste morali obiskati lokalnega prodajalca, kot je trgovina z mešanim blagom, bencinska črpalka ali trgovina z živili, da kupite vstopnico Powerball v vrednosti 2 USD. V izbranih državah so vstopnice na voljo tudi na spletu.

Takole igrate: izberite skupno šest številk na svojem listku. Izbrali boste pet številk belih kroglic od 1 do 69 in eno rdečo številko Powerball med 1 in 26.

Za dodaten dolar lahko svoji vstopnici dodate "Power Play", ki pomnoži dobitke, ki niso jackpot, za 2X, 3X, 4X, 5X ali 10X.

Lahko pa se odločite za "Hitro izbiro", kjer računalnik za vas ustvari številke.

Žrebanje poteka ob ponedeljkih, sredah in sobotah zvečer. Če zmagovalca jackpota ni, se dobitek poveča za milijone.

Kje lahko kupite srečke?

Vstopnice lahko kupite osebno na različnih lokacijah, vključno z bencinskimi črpalkami, trgovinami in trgovinami z živili. Nekateri letališki terminali prodajajo tudi srečke.

Spletni nakup vstopnic je na voljo prek Jackpocketa, uradnega digitalnega loterijskega kurirja mreže USA TODAY, v izbranih zveznih državah in ozemljih ZDA. Jackpocket vam omogoča, da izberete svojo igro in številke, oddate naročilo, si ogledate svoj listek in poberete dobitke, vse iz udobja vašega telefona ali računalnika.

Torej, je kdo osvojil ta osupljivi glavni dobitek v višini 1,30 milijarde dolarjev? Bodite pozorni na posodobitve in kdo ve? Naslednji niz zmagovalnih številk bi lahko za vedno spremenil vaše življenje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice