Celoten seznam 10 Revolut mest loterije 2024

Revolut je podjetje za finančno tehnologijo s sedežem v Londonu v Angliji. Nikolay Storonsky in Vlad Yatsenko sta plačilno sredstvo ustanovila leta 2015. Preko svojih računov ponuja debetne kartice, virtualne kartice, kriptovalute in druge storitve. Podjetje se je hitro razvijalo in se uveljavilo med vodilnimi igralci na področju spletnih loterij. Zbral je na milijone uporabnikov, ki dnevno uporabljajo plačilno sredstvo. To mu je prineslo oceno 1,7 milijarde dolarjev, kar ga uvršča med največje fintech samoroge na svetu. Poleg tega je imelo podjetje od leta 2021 več kot 2000 zaposlenih.

Celoten seznam 10 Revolut mest loterije 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

O Revolutu

Med najbolj priljubljenimi funkcijami plačilnega sredstva je možnost, da imajo na uporabniškem računu različne valute, kar pomeni, da lahko izberejo, ali bodo plačali v GBP, EUR, USD ali katero koli od drugih 28 valut, ki jih storitev trenutno podpira, vključno s kriptovaluto. Ko uporabniki preverijo svojo identiteto, je to razmeroma enostaven postopek.

Obstaja več kot 18 milijonov osebnih uporabnikov v več kot 30 državah, vključno z ZDA, Japonsko in Avstralijo. To pomeni več kot 30 različnih valut v aplikaciji. Vsebuje mobilno aplikacijo za projekcijo in sledenje porabe po kategoriji, trgovcu in državi. Uporabniki lahko s programom vzpostavijo tudi omejitve porabe.

Kako narediti depozit pri Revolutu

The način plačila je sodeloval z nekaterimi največjimi ponudniki spletnih loterij, ki so to hitro sprejeli kot možnost plačila. Kupci lahko naročijo kartico Revolut za različne spletne transakcije ali pa lahko še naprej uporabljajo digitalni obrazec svoje kartice takoj iz telefona.

Postopek za nakazilo Revolut na spletnem mestu loterije je preprost. Za začetek je treba poiskati igralnico, ki sprejema kreditne kartice kot način plačila. Odvisno od premium paketa, ki se želi pridružiti, so lahko pri registraciji računa povezane pristojbine. Po drugi strani pa uporabniki potrebujejo le osnovni paket računa za vplačilo pri katerem koli operaterju spletne loterije. Ta paket je na voljo brezplačno.

Polaganje preko aplikacije

Za pridružitev Revolutu mora uporabnik najprej prenesti aplikacijo. Nato bodo vnesli svojo telefonsko številko, ustvarili geslo in nato potrdili svojo identiteto s šestmestno kodo, dostavljeno na njihov telefon. Toda uporabniki morajo preveriti svojo identiteto tako, da navedejo svoje uradno ime, datum rojstva, domači naslov in e-pošto, preden dopolnijo 10 USD ali več.

Dopolnitev računa se lahko izvede tako, da se povežete z drugim obstoječim bančnim računom istega uporabnika in vnesete podatke o kreditni kartici. Predvsem se lahko uporabnik odloči med običajnim ali premium računom, če plača zahtevano bremenitev. Poleg tega bodo morali zaradi dokazila o identiteti predložiti fotografijo selfija in jasno kopijo osebnega dokumenta ali potnega lista.

Revolutova združljivost z VISA in MasterCard je ena njegovih najbolj privlačnih lastnosti. Število spletna mesta za loterije ki sprejemajo Revolut kot plačilno sredstvo, raste vsak dan, kar daje igralcem dodatne možnosti, med katerimi lahko izbirajo. Za neposredno nakazilo z uporabo Revoluta igralci odprejo razdelek za plačila na svojem spletnem mestu in izberejo kartico Revolut.

Plačilo s kartico VISA/MasterCard

Poleg tega lahko za plačilno sredstvo izberejo VISA ali MasterCard, če je povezana z njihovim računom Revolut. Vnesite znesek depozita, številko uporabniške kartice, ime in kodo CVC. Preden opravite kakršna koli denarna nakazila, morate preveriti, ali obstaja zahteva za minimalni depozit. Ko uporabnik potrdi transakcijo, bo imel svoje dobroimetje Revolut za uporabo v spletnih igralnicah. Uporabniki lahko zamenjajo svoje valute za Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ali XRP na tej menjalnici kriptovalut.

Kako narediti umik z Revolutom

Medtem ko uporabljajo plačilno sredstvo na večini spletnih mest za loterije, morajo uporabniki vložiti depozite pri Revolut Payments, da lahko dostopajo in dvigujejo z istim sistemom. Tako se morajo uporabniki, ki nameravajo uporabiti to metodo za izplačila na loteriji, držati istega načina plačila tudi za polog.

Čas za izplačila loterije na nekaterih spletnih mestih za loterije ni trenuten. Toda uporabniki lahko še vedno najdejo spletna mesta za loterije, ki jim omogočajo izplačilo na isti dan. Več spletnih mest izvaja varnostne preglede, da zagotovi, da so sredstva izplačana na prave račune.

Za umik uporabniki najdejo razdelek "Blagajna" na spletnem mestu za loterije. Nato kot način dviga izberejo Revolut. Na koncu vnesite podatke o kartici Revolut in dokončajte transakcijo. Dvig večinoma traja od tri do šest delovnih dni. Nekatere igralnice pa omogočajo takojšen dvig izplačil z Revolutom. Imajo dodatne pogoje, ki jih je treba izpolniti. Poleg tega bodo uporabniki, ki so naročeni na premium pakete, bolj verjetno imeli koristi od te možnosti.

Provizije za umik

Pri dvigu denarja s spletnih mest za loterije nad določeno mejo je 2-odstotna provizija. Dvigi do 200 $ so brezplačni, nato pa jih zaračunamo z 2-odstotno provizijo. Za transakcije, ki presegajo mesečno omejitev šest tisoč evrov v vseh valutah, je tudi 0,5-odstotna provizija. S kartico Revolut so dvigi na bankomatih v večini regij brezplačni, tako da uporabnikom ne bo pretiranih stroškov.

Varnost in zaščita pri Revolutu

Revolut je dobro znan po svojih varnostnih ukrepih za svoje uporabnike. Način plačila uporabnikom omogoča popoln nadzor nad svojimi financami, tako da lahko vidijo vse odhode in morebitne sumljive transakcije. Poleg tega ima za uporabnike, povezane z Viso in MasterCard, vse njihove dodatne varnostne ukrepe. Uporabniki so prav tako zaščiteni pred prevaro med uporabo plačilnega sredstva, ker lahko zamrznejo svoje kartice in se obrnejo na službo za stranke prek klepeta v živo ali avtomatske telefonske številke za blokiranje kartic. Svoje kartice lahko tudi zamrznejo.

Način plačila je priljubljen, ker uporablja algoritme za odkrivanje kakršne koli dejavnosti, ki vključuje goljufijo ali drugo nezakonito ravnanje. Za razliko od drugih bančnih sistemov njihovi algoritmi samodejno blokirajo račune, dokler eden od njihovih agentov za skladnost ne oceni situacije.

Ponudnik ima bančno licenco Evropske centralne banke in je zaprosil za bančno licenco v Združenem kraljestvu. To je polna banka nekatere druge države, vendar ne v Združenem kraljestvu, kar pomeni, da je način zaščite gotovine uporabnikov drugačen v primerjavi z glavnimi bankami in drugimi digitalnimi bankami. Toda uporabniki se morajo zavedati, da bodo v primeru insolventnosti Revoluta lahko uveljavljali svoja sredstva s tega ločenega računa pri drugi banki, kjer so sredstva strank zavarovana.

Možnosti podpore strankam Revolut

Z Revolutom je enostavno stopiti v stik, saj zelo cenijo svoje stranke. Podpora strankam je na voljo 24 ur na dan. Vendar pa imajo uporabniki, ki imajo premium pakete, prednostno podporo. Revolutova služba za stranke je na voljo v aplikaciji. Vse kar morate storiti je, da se za pomoč preprosto dotaknete ikone in kliknete ogromen vprašaj v mehurčku.

To predstavlja pomoč v razdelku s pogostimi vprašanji za manjše težave. Večje težave lahko zahtevajo, da stopijo v stik s podporo za stranke. Prav tako lahko zahtevate klepet v realnem času s predstavnikom službe za stranke na njihovem spletnem mestu ali pa jih pokličejo.

Uporabniki lahko tudi blokirajo svoje kartice s klicem na avtomatsko telefonsko linijo ali v aplikaciji kadar koli. Številka jim pomaga, da v primeru potrebe začasno blokirajo svojo kartico, ponuja pa tudi posnete podatke. Uporabnikom bodo v veliko pomoč tudi njihove strani na družbenih omrežjih.

Poleg tega lahko uporabniki uporabljajo tretjo osebo, Resolver. To je brezplačna storitev za reševanje pritožb, ki povezuje britanske stranke neposredno v stik s katerim koli ponudnikom storitev za stranke, ki lahko nato reši svoje težave. Podpora je na voljo za Revolut, kjer uporabnikom zagotovijo vse potrebne informacije za sprožitev in obvladovanje kakršne koli težave.

Kontaktni podatki

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak