Igre

Igre
Hitra srečka

Kartica za praskanje je tako, kot se sliši – kos kartice, običajno s privlačnim tiskom, ki opisuje nagrado, na katerem je mogoče opraskati del površine, da se razkrije, kaj je spodaj. Ko sprašujemo, kako igrati loterijo na spletu, moramo pomisliti na kartice za praske – zelo priljubljene so. Pri prehodu iz brez povezave v splet se 'praskanje' opravi s tipkovnico na prenosnem računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Nagrada je lahko kjer koli od majhnega zneska ali celo preprosto pravice do ponovne igre, brezplačno, do milijonov dolarjev. Nagrade lahko vključujejo tudi počitnice, avtomobile, gospodinjske aparate in podobne nagrade.

Prikaži več…
Keno

Keno je ena najstarejših iger v sodobnih igralnicah. To je vrsta iger na srečo, ki je priljubljena v mnogih delih sveta. Čeprav ni med najbolje plačanimi loterijami, se igra še vedno drži proti MegaMillions in Powerball. Igra obstaja že skoraj 2000 let, pogosto se spreminja po imenu in obliki. V igri so običajno številke 1-80. Igralci, ki kupujejo vstopnice za Keno, obkrožijo številke, za katere pričakujejo, da se bodo pojavile v žrebanju. 

Prikaži več…
Loterija

Loterija je oblika iger na srečo, na katero močno vpliva naključje. Ta igra je zelo znana po vsem svetu, saj imajo igralci loterije možnost zadeti ogromno denarja. Vendar pa je možnost za zmago na loteriji izjemno nizka, le upamo lahko.

Prikaži več…