Novice

October 27, 2023

IGT podaljšuje trenutno partnerstvo z loterijo Kentucky do leta 2036

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Matična družba IGT, International Game Technology Global Solutions Corporation, je podaljšala dve pogodbi z loterijo Kentucky Lottery. Po dogovoru bo operater loterije še naprej prejemal posodobitve od IGT Global Solutions Corporation do leta 2036.

IGT podaljšuje trenutno partnerstvo z loterijo Kentucky do leta 2036

V skladu s pogodbo bo IGT zagotovil platformo Aurora, ki jo bo loterija Kentucky uporabljala na svojih 3400 maloprodajnih mestih po vsej državi Združene države. Podjetje bo uvedlo tudi nadgrajen sistem iLottery z integracijo v oblak.

Med intervjujem je Mary R. Harville, izvršna direktorica Kentucky Lottery Corporation, dejala:

" Kentucky Lottery sodeluje z IGT že od začetka delovanja in mi smo v sodelovanju z IGT nadaljevali z iskanjem načinov za posodobitev naše ponudbe v zadnjih 30 letih in več. Izboljšanje naših loterijskih rešitev z maloprodajnimi in iLottery sistemi IGT ter priročno samopostrežni maloprodajni terminali nam bodo zagotovili več priložnosti za odgovorno rast naše prodaje in vračilo dodatnih sredstev za štipendije in štipendije za študente Kentuckyja."

Za posodobljeno platformo iLottery je dobavitelj igre na srečo bo poleg maloprodajne strojne opreme Aurora uvedel storitve integracije v oblaku. Platforma bo kmalu nameščena v regulirani operater loterije. Ta posodobitev bo izboljšala sistem na več načinov, vključno z varnostjo, razširljivostjo in hitrostjo, s katero je mogoče implementirati nove funkcije. Poleg tega omogoča hitrejše in enostavnejše vključevanje podatkov in vpogledov. Sistem iLottery podjetja IGT vključuje robustna, odgovorna orodja za igre na srečo.

Jay Gendron, glavni operativni direktor IGT za Global Lottery, je dejal: 

"Loterija Kentucky je bila vedno v ospredju loterijskih inovacij in IGT z veseljem še naprej podpira ta prizadevanja za posodobitev. IGT-jeva miselnost, usmerjena v prihodnost, in portfelj izdelkov naslednje generacije sta ključnega pomena v današnjem razvijajočem se loterijskem prostoru. V naslednjih 10 letih bo gradili bomo na našem dolgoletnem partnerstvu z loterijo Kentucky in uvedli našo sofisticirano tehnologijo za nadaljnjo izboljšavo igralske izkušnje."

V skladu z novo pogodbo bo IGT dobavil več kot 4000 terminalov Retailer Pro in 850 prodajnih avtomatov GameTouch(TM) 28 trgovcem na loteriji v Kentuckyju.

Viši podpredsednik globalne loterije pri IGT Srini Nedunuri je pripomnil:

"Leta 2016 je loterija Kentucky postala ena od prvih strank IGT v ZDA, ki je uvedla program iLottery. Od takrat je IGT sodeloval z loterijo Kentucky, da bi potrojil število spletnih iger za žrebanje, ki so na voljo igralcem, ter zagotovil obsežen portfelj privlačne takojšnje igre. IGT-jeva platforma iLottery v oblaku bo ponudila loteriji večjo prilagodljivost, večjo analitiko in popolno zbirko naprednih funkcij za upravljanje igralcev in orodij za odgovorno igranje."

Ta objava je del dolgoročnega cilja podjetja, da utrdi svoj položaj v Združenih državah. Pred kratkim je razvijalec programske opreme podaljšal svojo pogodbo s kalifornijsko loterijo za drugo 7 let. IGT je podpisal tudi a Podaljšanje pogodbe za 10 let s Pan Malaysian Pools za nadgradnjo obstoječe sistemske tehnologije.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $
2024-04-23

Zmagovalne številke Powerball za žrebanje 22. aprila z glavnim dobitkom v vrednosti 115 milijonov $

Novice