Najboljša Ekstra Pensja Loterija v 2023/2024

Ena najbolj igranih loterijskih iger na Poljskem se imenuje Ekstra Pensja, ki jo vodi Totalizator Sportowy. Ekstra je med najboljšimi spletnimi loterijami na Poljskem in žreba vsak dan ob 21.00 po lokalnem času. Leta 2021, 13. marca, je srečni igralec iz Goline v Koninu odigral listek za hitri izbor v trgovini na Kolejowi 42. Bil je eden izmed več ljudi, ki so igrali številke 2, 15, 19, 26 in 35 ter še eno številko. 4 in osvojil 5.000 PLN (1029 $) vsak mesec skupno 20 let.

16. januarja 2021 je številke za mesečno nagrado 5000 PLN (1029 $) - 1, 5, 7, 24, 32 in bonus številko 2 - pravilno izbral neznani zmagovalec. Ta zmagovalec je domačin Chrzanówa in tako kot vsi drugi zmagovalci je njihova identiteta zaščitena.

Najboljša Ekstra Pensja Loterija v 2023/2024
Kako kupiti srečko Ekstra Pensja na spletu
Kako kupiti srečko Ekstra Pensja na spletu

Kako kupiti srečko Ekstra Pensja na spletu

Risbe Ekstra Pensja so na voljo samo lokalnim igralcem. Lahko pa se odločijo za sodelovanje z nakupom v bližnji trgovini ali po spletna srečka prek spletne strani ali aplikacije Gry Lotto PL. Cena vstopnice Ekstra Pensja je 5 PLN (1 USD) na vstop in 1 PLN (0,21 USD) za dodajanje bonus igre za Ekstra Premia.

Igranje z 10-kratnim množiteljem stane 50 PLN (10 USD). Z izbiro možnosti Advance Draws med nakupom lahko igralci sodelujejo v do 8 zaporednih žrebanjih.

V nasprotju z nekaterimi druge loto igre, Ekstra Pensja izplačuje mesečne dobitke v naslednjih 20 letih. Igralci izberejo pet številk izmed razpoložljivih 35 in eno izmed razpoložljivih 4. Udeleženci se lahko odločijo, ali bodo stavili na številke ali uporabili naključno žrebanje. Tudi v naslednjih osmih žrebanjih lahko posamezniki igrajo iste številke. Igralci prečrtajo 5 od 35 in vse štiri številke na praznem polju.

Kako kupiti srečko Ekstra Pensja na spletu
Kratka zgodovina Ekstra Pensja

Kratka zgodovina Ekstra Pensja

19.10.2014 se je Ekstra Pensja prvič predstavila v loto studiu, kljub temu, da prodaja poteka že tri dni. Ta loterija je prva od teh "čudnih" iger izdan na Poljskem Takoj je zmaga plačilno nesposobna in igralec prejme plačilo. Ta plača je po statusu enaka standardni plači. Upošteva se pri vlogah za posojilo in se celo prenaša skozi družino.

Način igranja igre se od prvega razvoja ni veliko spremenil. Pred 11. septembrom 2015 so bila žrebanja le ob sredah in nedeljah. Na ta dan so bila dodana petkova žrebanja.

Možnost množitelja je bila uvedena leta 2016, s čimer se je primarna nagrada dvignila na kar 50.000 PLN (10297 $) na mesec za 20 let. Leto kasneje je bila igra razširjena na dnevno žrebanje namesto samo dvakrat na teden. Bonus igra Ekstra Premia je bila zadnja sprememba v letu 2019.

Je Ekstra Pensja zakonita?

Ekstra Pensja je zakonita na Poljskem. Predvsem je večina možnosti spletnih iger na srečo prepovedanih ali omejenih na državne monopole. Edina izjema sta spletne igre na srečo in vodenje promocijskih loterij, ki potrebujejo predhodno dovoljenje.

Kratka zgodovina Ekstra Pensja
Kako igrati loterijo Ekstra Pensja na spletu

Kako igrati loterijo Ekstra Pensja na spletu

Igralci izberejo pet številk med 1 in 35 ter dodatno številko med 1 in 4. Prav tako je možno obravnavati vsako od štirih možnosti. Za 1 PLN se lahko udeleženci odločijo za dodajanje bonusne igre Ekstra Premia. Žrebanje za dodatno igro, znano kot Extra Bonus, se izvede takoj po žrebanju za Ekstra Pensja.

Igralci morajo za sodelovanje skleniti redno stavo v višini 1 PLN. Njihove številke bodo nato vključene v oba žrebanja. Zainteresirani posamezniki naj kupijo vstopnice za loterijo Ekstra Pensja prek spleta, jih shranijo in se vrnejo, da si ogledajo najnovejše rezultate loterije Ekstra Pensja. Da bi bili upravičeni do nagrade, se morata ujemati vsaj dve navadni številki.

Časi, ko je bila posamezna številka izžrebana v zadnjih 20 žrebanjih, so prikazani v statistiki Hit-And-Miss. Ta tabela se posodobi vsakič, ko je izžrebana številka. Število žrebanj od zadnjega žrebanja dane številke je navedeno v vsaki vrstici. Povprečni čas med žrebanje številke se lahko izračuna, da se ugotovi, ali je zapadla ali zapadla.

Kako igrati loterijo Ekstra Pensja na spletu
Kakšne so možnosti za zmago Ekstra Pensja?

Kakšne so možnosti za zmago Ekstra Pensja?

Možnost jackpota Ekstra Pensja je ena proti 1.298.528. Verjetnost ujemanja števil 5 in 1, ki plača približno 5.000 PLN na mesec za 20 let, je 1 proti 1.298.522. Igralci prejmejo 25.000 PLN za ujemanje petih številk z možnostjo 1:432.843, da to storijo.

Nagrade za ujemanje 4 + 1 in 4 znašajo 1000 PLN oziroma 200 PLN. Vendar pa je verjetnost ujemanja teh številk 1 proti 8657 oziroma 1 proti 2886. Igralci, ki izenačijo 3 + 1 in 3, prejmejo 80 PLN oziroma 25 PLN. Možnosti so 1 proti 299 oziroma 1 proti 100. Ujemanje 2 + 1 in 2 lahko udeležencem prinese 10 PLN in 5 PLN. Verjetnost je 1 proti 32 in 1 proti 11.

Možnost 10-kratnega množitelja je na voljo za nakup v običajnih in bonus igrah. Vse nagrade pod 2.280 PLN lahko prevzamete pri sosedskih trgovcih Lotto. Manjše nagrade so prav tako takoj pripisane na račune spletnih igralcev. Davki v skupni višini 10 % bodo odšteti od vseh nagrad, ki presegajo 2.280 PLN.

Kakšne so možnosti za zmago Ekstra Pensja?
Možnosti izplačila za zmagovalce Ekstra Pensja

Možnosti izplačila za zmagovalce Ekstra Pensja

Vsak igralec, ki stavi x 10, ima možnost zaslužiti 20-letni dohodek v višini 50.000 zlotov. To je desetkrat večji dobitek kot pri običajni stavi. Vendar bo cena kupona za takšno igro sorazmerno višja; je 50 PLN. Seveda je lahko stopnja tudi nižja, na primer x 5 (strošek kupona bo 25 PLN).

Vsak mesec lahko stavite do 50.000 zlotov največ 20 let. Na prazno je napisana izbrana višina plače. Nujno je, da obdržite bon s stavami Ekstra Pensja. Poleg tega, da je bistvenega pomena za preverjanje izidov žrebanja Ekstra Pensja, služi kot temelj za izplačilo dobitkov.

Možnosti izplačila za zmagovalce Ekstra Pensja
Nasveti in triki za igranje Ekstra Pensja

Nasveti in triki za igranje Ekstra Pensja

Vsak poljski igralec si predstavlja, da bi nekega dne zadel na lotu. Možnosti za osvojitev loterijskega jackpota so majhne, vendar je bilo nekaj dobitnikov jackpota. Verjetnost zmage na Ekstra Pensja je odvisna predvsem od naključij, vendar obstaja nekaj strategij posamezniki bi morali poskusiti.

Ko se naučijo kupiti srečko za loterijo Ekstra Pensja, lahko udeleženci dobijo več srečk, če želijo izboljšati svoje možnosti za dobitek. Pomanjkljivost je, da bo nekdo morda moral porabiti veliko denarja, da bo osvojil nagrado. Zaradi znatnih stroškov, ki jih imajo posamezniki pri nakupu listkov, vrednost njihovih dobitkov morda ne bo v celoti poplačana.

Druge koristne strategije

Najbolj značilna strategija je, da kupite eno linijo in se je versko držite za vsako žrebanje. Strah, da bi izgubili, če se njihove številke pojavijo v žrebu, za katerega niso kupili listkov, motivira igralce. Zato morajo igralci nehati tako razmišljati in poskusiti kupiti več vstopnic za žrebanja Ekstra Pensja, ki se zgodijo manj pogosto. Eden lahko zmaga bolje, če igra za večje vložke.

Poleg tega, ker se številke nad pogosto izbranim 31 pojavljajo prav tako pogosto, morajo biti igralci bolj pozorni na te številke. Ni nujno, da bodo udeleženci povečali svoje možnosti za dobitek na loteriji, a ker večina posameznikov omeji svoj sklad, bodo izplačila Ekstra Pensja običajno znatna.

Nasveti in triki za igranje Ekstra Pensja